Ime mu je iPad!

poruka: 438
|
čitano: 92.582
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ime mu je iPad!".
17 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Ne shvaćam zašto bi ikome trebalo ovo.. Svi ga očekuju, ogroman hype, a nitko ne zna čemu služi.. Neodlučan

Nit' piša, nit' sere..

/| ACTA NON VERBA |\
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ime mu je iPad!

Je li se zna cijena tog HP tableta i njegove specifikacije?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Je li se zna cijena tog HP tableta i njegove specifikacije?

i mene bi zanimalo, ali osim gornjega i kad dolazi na tržište i hoće li uopće biti u prodaji za HR ?

:-)
17 godina
neaktivan

po tvom skromnom misljenju ;)

Nelos al daleko od bilo cega spektakularnog. Apple se bacio u prepakivanje i marketing a nestalo se karakteristike tehnoloskog lidera i inovatora. Sad izmislja sadrzaja a gdje su vremena kad se gurao recimo firewire ukidao floppy i sl. sad u svoje proizvode ugradjuju dijelove koje onda ogranice kasnije. Niakd to necu shvatiti. Svinastoje izvuci maksimum a apple ogranicava mogucnosti svojih proizvoda.

17 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

stvarno, za sta ovo sluzi?

ko da imas iphone u ruci,samo puno veci,i nemres ga iskoristit za ozbiljni rad.

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Ne shvaćam zašto bi ikome trebalo ovo.. Svi ga očekuju, ogroman hype, a nitko ne zna čemu služi.. Neodlučan

Nit' piša, nit' sere..

a sad onako, iskreno ...

kome na mobitelu treba bilo šta više osim kokodakanja i slanja SMSova ? 

16 godina
zoran123456 kaže...
AlienWare1 kaže...

Nit' piša, nit' sere..

a sad onako, iskreno ...

meni treba internet vise od kokodakanja i smsova

17 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Vidi se da je jedan proizvođač radio OS i procesor. Stvar doslovno leti na videima koje sam dosad vidio. I animacije u UIu su bolesno cool.

A šta kažu ljudi ovo će biti najpregledniji uređaj za navigaciju do sada. :)

Ekran je najbolji s obzirom na u ovu cijenu OLED nije mogao upasti, a vrhunski IPS ionako nitko ni nema u tabletima i netboocima osim iPada.

Fali mi iSight kamerica, ne kapiram zašto je nisu stavili? 100% je mora biti u sljedećoj verziji dogodine.

Također se nadam da će iBooks store biti dostupan i kod nas uskoro i da će i naši izdavači, faksevi, škole i magazini moći izdavati svoje publikacije preko njega jer onda bi i kod nas kupovina iPada imala smisla.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

Također se nadam da će iBooks store biti dostupan i kod nas uskoro i da će i naši izdavači, faksevi, škole i magazini moći izdavati svoje publikacije preko njega jer onda bi i kod nas kupovina iPada imala smisla.

Nešto kao iTunes U sa knjigama bi bilo stvarno fenomenalno.

15 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

igračka, gadget, često beskorisno ali šašavo i preskupo za svoje mogućnosti ... ali kupili bumo ga jer će nas činiti sretnima.

postoje traperice od 150kn i postoje one od 2000 kn. I oboje imaju svoj rok trajanja, često podjednak. Ali više kupujemo robu s markom jer nas čini sretnijima (barem mene).

Pušenje cigareta; skupo i štetno i ne uzrokuje u čovjeku ništa dobrog (čak niti osjećaj smirenosti niti ugode, provjereno. Osim toga, ne utječu na stvaranje serotonina). Kakogod, i dalje pušimo . Jer volimo i jer nas čini sretnima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovranac kaže...
zoran123456 kaže...
AlienWare1 kaže...

Nit' piša, nit' sere..

a sad onako, iskreno ...

meni treba internet vise od kokodakanja i smsova

probao koristiti internet na ipodu i njegovih 3.5 incha. Meni nije bilo ugodno iskustvo.

16 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Gle ljudi, sad cu vam ja nesto "otkrit". Vecina na ovom forumu misli da je iPad smece, od prve sekunde.

E pa, Apple doesn't give a donkey's ass for what you think, znate zasto?

Zato sto ce oni prodat toliko primjeraka iPad-a da ce im godisnja zarada poskocit za par zelenih biliončića.

A kao druga stvar, vjerujte, u svijetu ima na stotine tisuca ljudi kojima ovakav uređaj stvarno je potreban, 

cesto putuju, iPhone im stoga nije dovoljan zbog svoje velicine, malene virtualne tipkovnice, malog ekrana

i slicno, no Netbook-ovi su po Jobsovom misljenju "niskoristi", niti su pravo racunalo, niti su toliko mobilni

da i jednostavni za korisitit. Na to mjesto dolazi Apple iPad, po Apple-u "ultimativan" uredjaj za tu svrhu.

Slobodno recite sto hocete, ali to je mocan uredjaj, 'em je tanak, 'em je izradjen kvalitetno te jos k tome

nije skup ( u Americi, za poslovne ljude, ovo je sitnis ), ali to ovako i onako nije uredjaj za "obicne ljude".

Postoji vise kategorija ljudi koji ce kupiti ovaj uredjaj, a takvih na ovom svijetu, sreca za Apple ima jako

puno, to su poslovni ljudi, javni ljudi za koje ce ovo uskoro postati "a must have" i djeca bogatunčići koji

ce takodjer htjeti ovaj uredjaj. Jos da dodam par stvari za kraj, web browsing je jednostavan i intuitivan,

tipkanje će biti puno lakse od iPhone na povećoj virtualnoj tipkovnici, a iznad svega tu su aplikacije,

za ovu platformu moci ce se razviti razne aplikacija sa tonama namjena, a izmedju ostalog, vjerujem da

ce Apple kroz skori update progurati multi-tasking, posto je tu i procesor od 1 GHz.

Recite sto hocete, ali slozili se vi ili ne sa mojim postom, to nece promjeniti moje misljenje.

O ovoj temi bi se dalo diskutirati daleko vise nego sto sam ja tu napisao, Apple si je danas

zagarantirao masovnu zaradu, a vi, kako hocete.

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
artfull kaže...

.... većini logičnih i razumnih osoba pun pogodak.

Ovo je neloš uređaj, ali izjave poput ove odaju probleme koji zalaze u sferu psihologije i psihijatrije, što nije baš pohvalno...

Meni je jasno da fanatične osobe u bilo čemu, pa tako i fanatični ljubitelji svega s predznakom "i", nisu psihički normalne, ali me zabrinjava prodor koji Apple marketing ima i kod normalnije populacije.

I sam sam korisnik odličnog iPhonea (pa je i moj idući telefon iPhone), kao što mi se i neopisivo sviđa MBP 13.3", ali svejedno sam i dalje čvrsto na zemlji, objektivan.

Mislim da ti imaš ozbiljnih problema sa percepcijom nekih realnosti u it i apple ekosustavu ... logično i razumno razmišljanje je i napravilo ovakav uređaj. Ovo je sasvim očekivana naprava i sasvim logičan slijed razvoja. Napokon postoje dovoljno dobri ekrani i multitouch tehnologija i dovoljno moćan hardware i baterije da se sve skupa upakira u ovako nešto. 

Popljucao sam recimo microsoftov i HPeov uradak, ne zato što sam apple fanboy ( realno vjerojatno jesam jer me fasciniraju kako vizijom i tradicijom tako i realizacijom ) nego zato što nisu donjeli ništa novo softwerski ni sadržajno u već poznati form factor.

Ovdje je svaka druga osoba apple hejter i ne vidi da je ovo zapravo prvi gotov proizvod koji  ( uz što koristi čitavu gomilu prednosti i sadržaja koje apple već ima nad konkurencijom i uvodi nove ), donosi napokon i touch based aplikacije kao standard na uređaju većem od mobitela. Neznam jesi li pogledao vidio i pratio što je predstavljeno ali SVE aplikacije su prepravljene ili napravljene from the scratch za korištenje prstima, uključujući iWork.

O izboru hardwarea, plusevima i minusima ne govorim. To je u široj perspektivi najmanje bitno. Software i sadržaj je ono što se računa zapravo. Govorim naravno o ciljanoj populaciji za ovaj uređaj i mass marketu, a o tome se i radi, ne misliš?

Sve u svemu zicer, sa dobrom cijenom za ono što nudi ( vidim već neke mudrace koji ga uspoređuju sa telefonima i 3 inčnim ekranima ) i prvi pravi proizvod u ovom segmentu koji će zakotrljati grudu.

A.
17 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...
AlienWare1 kaže...

Nit' piša, nit' sere..

a sad onako, iskreno ...

Meni!Smijeh Misliš da ne bi svako toliko pogledao mail, poslušao glazbu dok šetam gradom, fotografirao nešto, kad vidim nešto otišao na net da vidim review itd..

Jednostavno je vrijeme takvo.. Internet je postao neophodan i ljudi ne vole komplicirati i umnogome bi mi bilo lakše da umjesto ove iCigle izvadim mob, par tapova po ekranu i našao sam što trebam..

Let's face it, Apple se opet sjetio nečeg "revolucionarnog" i hoće malo zmust pare..

/| ACTA NON VERBA |\
16 godina
neaktivan
dalibor kaže...

ovo če uspjeti samo ako bude otvoreno a ne kao ostala isranja.

Shvati, Apple nikada nece otvoriti svoju platformu, iz iskljucivo marketinških razloga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ime mu je iPad!

Kumice na placu ce biti zadovoljne. Bas lepo zgledi, kak i iPhone...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
artfull kaže...

Ovdje je svaka druga osoba apple hejter i ne vidi ......

Zove Mujo ženu na telefon i kaže: "Fato, nećeš vjerovat šta se dešava! - Vozim autoputem i svi luđaci idu u pogrešnom smjeru!!!"

P.S. Ti si Mujo, a ne Fata....

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

@bart94 bart94

Citam ovo i stalno ocekujem smajli al nigdje ga nema. Ovo mislis ozbiljno? Niko ne misli d aje smece vec da je nista posebno niti specijalno niti inovativno. A ovo "Apple doesn't give a donkey's ass for what you think" je dovoljan razlog da im nedam niti cent. Prodat ce jer ima hordu zaludjenika oji ce kupiti sve za sto jobs kaze da je novo. Web browsing je nov? Kako su ti "neobicni ljudi"putovali i radili do sad? Nekako ne mogu zamisliti nikoga ko kuca vise od jedne stranice teksta na tom cudu. Da pravi prezentaciju niti bilo sta imalo pipavije. Netbook ove velicine je itekako iskoristiv ako nista drugo ima tastaturu. Dobro si pogodio javni ljudi ce ovo kupiti samo nekako ne znam kako se u to ubrajaju ozbiljni ljudi. Javni ljudi ce to kupiti zato sto u cosmopolitanu pise da se to nosi ovo ljeto pored iphone i prasica. I Bently je prodao pink bently al mu ne pada na pamet to proizvoditi serijski. Zasto ovaj tablet uporedjujes samo sa iphoneom? Pored mora drugh uredjaja? Zato sto ce samo zaludjenik u apple kupti ovo a on vec ima iphone. I kad prelazis sa iphonea ovo je wow uredjaja a ako imas imalo ozbiljniji mob ovo niej nimalo wow uredja jer u malo boljim telefonima iams sve ovo osim fizicke velicien. I puno vise.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 22:18 (logic).
17 godina
neaktivan
bart94 kaže...
dalibor kaže...

ovo če uspjeti samo ako bude otvoreno a ne kao ostala isranja.

Shvati, Apple nikada nece otvoriti svoju platformu, iz iskljucivo marketinških razloga.

Jedini razlog zasto nece jer ima dovoljno krava muzara kojima uvaljuje svoje programe i dodatke

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
artfull kaže...

.... većini logičnih i razumnih osoba pun pogodak.

Ovo je neloš uređaj, ali izjave poput ove odaju probleme koji zalaze u sferu psihologije i psihijatrije, što nije baš pohvalno...

Meni je jasno da fanatične osobe u bilo čemu, pa tako i fanatični ljubitelji svega s predznakom "i", nisu psihički normalne, ali me zabrinjava prodor koji Apple marketing ima i kod normalnije populacije.

I sam sam korisnik odličnog iPhonea (pa je i moj idući telefon iPhone), kao što mi se i neopisivo sviđa MBP 13.3", ali svejedno sam i dalje čvrsto na zemlji, objektivan.

Naxeem, BRAVO!!   Pročitao si mi misli :)

Također volim neke Appleove proizvode, ali dozvoli da ponovo citiram tvoju izjavu "Meni je jasno da fanatične osobe u bilo čemu, pa tako i fanatični ljubitelji svega s predznakom "i", nisu psihički normalne, ali me zabrinjava prodor koji Apple marketing ima i kod normalnije populacije."

Ovo bi proglasio činjenicom godine, te mislim da je to bit svih budućih i prošlih postova o bilo čemu što se od Apple pojavi na tržištu.

Appleov marketing zaista stvara vrlo negativan utjecaj na normlanu populaciju.

Mislim da bih već mogao jednog dana zamisliti scenarij kada bi se stylusi ponovo vratili u modu (možda kao neki interaktivni hardwer) i već vidim Jobsa kako govori marketinško-scenski sročen govor: "We are offering our users the most natural way of input - writing! So here we are now introducing - iPen! Look it can even fit in a pocket of your shirt!"

Nagore je to što bi se na ovo publika gromoglasno i oduševljeno razgalila, a svjetski mediji i apple fanboyi bi počeli pljucati po starim i velikim touchscreen i multitouch ekranima.

17 godina
neaktivan
artfull kaže...

Sve u svemu zicer, sa dobrom cijenom za ono što nudi ( vidim već neke mudrace koji ga uspoređuju sa telefonima i 3 inčnim ekranima ) i prvi pravi proizvod u ovom segmentu koji će zakotrljati grudu.

Nekad apple nije radio proizvode na zicer vec je koracao u nepoznato. U tome i jeste najvece razocarenje. Sad sjednu analiticari izvade analize i sracunaju sta se prodaje i to pokupuju od drugih ili ukradu i spakuju i eto revolucije.

17 godina
neaktivan
Bugsy kaže...

Nagore je to što bi se na ovo publika gromoglasno i oduševljeno razgalila, a svjetski mediji i apple fanboyi bi počeli pljucati po starim i velikim touchscreen i multitouch ekranima.

I zgrazali se nad masnim ekranima od cevapa koje su ti napredni korisnici netom jeli ;)

17 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Ne kuzim kaj se ljudi u hrvatskoj nabrijavaju. ono cemu je ovo namjenjeno (knjige) nema podrsku u hrvatskoj niti ce imat u skoro vrijeme. (xbox

efekt.) a ni itunesi (store) nemaju podrsku u hr. sjećam se prije 6godina u srednjoj kad sam koristio itunse da mi je jako puno frendova pitalo zasto koristim to smece kad postoji wmp i win amp. sad puno njih ima ipod/iphone i  upravo mi tunse ističu kao prednost. sad svi takodjer pisu kako bi super bilo citat knjige na tome i kako bi super bilo da iBooksi prorade u rh. Ja neznam vise od 10 ljudi(ubrajam i sebe) koji redovito posjecuju knjiznicu. takodjer koliko je vas, uvijek pricalo kako je lektira najgora stvar u skoli a sad se ljudi ponasaju kao da je apple izumio pismo po prvi put. No najdebilniji komentar o iPadu je od  novinara jutarnjeg  koji je ovo usporedio s plocama 10 zapovjedi i bascanskom plocom. neznam koliko jadan moras bit da se ides toliko ulizivat nekome u guzicu za izum toliko banalne stvari kao novi multimedijalni gadget koji i nije nes posebno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
wyks kaže...

Ne kuzim kaj se ljudi u hrvatskoj nabrijavaju. ono cemu je ovo namjenjeno (knjige) nema podrsku u hrvatskoj niti ce imat u skoro vrijeme. (xbox

efekt.) a ni itunesi (store) nemaju podrsku u hr. sjećam se prije 6godina u srednjoj kad sam koristio itunse da mi je jako puno frendova pitalo zasto koristim to smece kad postoji wmp i win amp. sad puno njih ima ipod/iphone i  upravo mi tunse ističu kao prednost. sad svi takodjer pisu kako bi super bilo citat knjige na tome i kako bi super bilo da iBooksi prorade u rh. Ja neznam vise od 10 ljudi(ubrajam i sebe) koji redovito posjecuju knjiznicu. takodjer koliko je vas, uvijek pricalo kako je lektira najgora stvar u skoli a sad se ljudi ponasaju kao da je apple izumio pismo po prvi put. No najdebilniji komentar o iPadu je od  novinara jutarnjeg  koji je ovo usporedio s plocama 10 zapovjedi i bascanskom plocom. neznam koliko jadan moras bit da se ides toliko ulizivat nekome u guzicu za izum toliko banalne stvari kao novi multimedijalni gadget koji i nije nes posebno

jbg ploca je ploca ;)

samo sto je ova u boji ;)

17 godina
protjeran
Ime mu je iPad!

The new iPad .. please don't make us explain how it works..

XD

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
artfull kaže...

Ovdje je svaka druga osoba apple hejter i ne vidi ......

Zove Mujo ženu na telefon i kaže: "Fato, nećeš vjerovat šta se dešava! - Vozim autoputem i svi luđaci idu u pogrešnom smjeru!!!"

P.S. Ti si Mujo, a ne Fata....

Naxeem - LEGENDO! :)

17 godina

Kod nas u divnoj zemlji korupcije i kriminala je problem što je sve skupo, pa sad i da kupiš iPhone, iPad itd i hoćeš ići na internet recimo pa ovi naši te oderu za takve usluge da je to strašno. Nas u znanju i tehnologiji koči sama korupcija, da imam to riješeno već bi bili napredni ko skandinavci.

16 godina
odjavljen
makopos kaže...

Kod nas u divnoj zemlji korupcije i kriminala je problem što je sve skupo, pa sad i da kupiš iPhone, iPad itd i hoćeš ići na internet recimo pa ovi naši te oderu za takve usluge da je to strašno. Nas u znanju i tehnologiji koči sama korupcija, da imam to riješeno već bi bili napredni ko skandinavci.

Aj', cujem iz dobro obavijestenih izvora da ce se uz iPad slijepim stovateljima u HR koji se pale na i(sve) posebno ponuditi i poklon gratis...

Slika je valjda tu negdje, prvi puta je stavljam pa...

poklon poklon
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 22:28 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan

legendoooooooooooooooooooo

17 godina

hahaha Smijeh ovo će biti popularno po cijelom balkanu hahaha dobra slika !

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice