HTC Legend i Desire u Hrvatskoj

poruka: 403
|
čitano: 84.576
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Legend i Desire u Hrvatskoj".
16 godina
neaktivan
RE: HTC Legend i Desire u Hrvatskoj
Buhaha kaže...

Kad je  HTC Hero kod nas  4.499,00 kn koliko će tek biti ovi dva :)

Pa u T-mobileu G2 košta 2.990kn a to su isti mobiteli

17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
Buhaha kaže...

Malo se bilje informiraj ili daj link Cool

17 godina
neaktivan
Buhaha kaže...
Dodge_167 kaže...
Buhaha kaže...

Cijena u T-Mobile 2898 kn. http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=TMG2

Praktički isti mob kao i HTC Hero brandiran samo za T-Mobile.

16 godina

da, to je htc hero samo brandiran za t-mobile, samo neznam zašto je tolika razlika u cijeni...

17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

da, to je htc hero samo brandiran za t-mobile, samo neznam zašto je tolika razlika u cijeni...

Nema Sense UI....ali to se moze sredit :)

addicted to HD :)
16 godina

i zakljiučan je na t-mobile očito, dok je ovaj od 4500 vjerojatno otključan(ali opet sve se da sredititCool)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zbilja su predobri mobovi, ali to mi je puno novaca (damn, ko jedan Radeon 5970) Neodlučan

Doduše može koristiti i kao PDA i kao navigacija..  hm..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Zbilja su predobri mobovi, ali to mi je puno novaca (damn, ko jedan Radeon 5970) Neodlučan

I kao pokretna 5970Smijeh

16 godina
Dado_ZG78 kaže...

I mene muči cijena ali sam lud jer ni sam neznam što bi xD. Neznam da li da uzmem ultraprijenosnik ili neki mocan mob, mob je jeftiniji, a mogu i proc jeftinije da prodam svoj w995 dok za laptop moram datit 5500kn koliko dođe neki bolji 13'' prijenosnik(asus ul30a / thinkpad edge) Nakraju shvatim da želim oboje ali nema se paraPlač 

Evo jedno malo noob pitanje: dali android može otvoriti arhive? Znači sa neta skinem što je u arhivi(tipa rar) i ja to otpakiram i dođem do sadržaja koji se unutra nalazi, primjer je skidanje lektira sa lektire.org gdje sve office dokumenti ali su arhivi, pa da mogu sve direktno preko moba obavit bez uporabe kompa, jel moguće?

17 godina
neaktivan

@Stoja i ja se to dvoumim

dal da uzmem mob il ili mali prijenosnik za istu cijenu

prijenosnik omogućava lakši pregled weba i dopisivanje i čak uredbu teksta

ili mobitel koji ima svašta i manji je al opet ne sve

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lucky luck kaže...
Buhaha kaže...
Dodge_167 kaže...
Buhaha kaže...

Cijena u T-Mobile 2898 kn. http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=TMG2

jeli tko od vas zna računati +24mjeseca pretplata, pa vidi koliko te dođe. To me ne zanima hoću odključan uređaj 

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Dado_ZG78 kaže...

I mene muči cijena ali sam lud jer ni sam neznam što bi xD. Neznam da li da uzmem ultraprijenosnik ili neki mocan mob, mob je jeftiniji, a mogu i proc jeftinije da prodam svoj w995 dok za laptop moram datit 5500kn koliko dođe neki bolji 13'' prijenosnik(asus ul30a / thinkpad edge) Nakraju shvatim da želim oboje ali nema se paraPlač 

Evo jedno malo noob pitanje: dali android može otvoriti arhive? Znači sa neta skinem što je u arhivi(tipa rar) i ja to otpakiram i dođem do sadržaja koji se unutra nalazi, primjer je skidanje lektira sa lektire.org gdje sve office dokumenti ali su arhivi, pa da mogu sve direktno preko moba obavit bez uporabe kompa, jel moguće?

Ako si misio da direktno s neta skines lektiru na mobitel, to neznam.

Ali mozes je skinuti na komp,prebaciti u PDF i gledati na mobu.Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Moze sigurno..same treba instalirat program za arhiviranje(mozda cak i ima WinRar kao i na WinMo-u:) te Office preglednik i to je to :)

16 godina

Onda super ako može, jer glupo mi je dat puno para za smartphone ako mi opet treba kompjuter uz njega za banalnu stvar poput toga. Zbog toga izludim na w995 jer recimo ako skinem video sa neta preko moba i on je u većoj rezi no što mob podržava(iznad 240x320) onda mi neće prikazat video, pa moram opet sa kompa skinut i konvertirati video. Al dobro on nije smartphone pa me to ne mući, ali da uzmem high end smartphone i da imam iste probleme onda bi bila katastrofa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buhaha kaže...
lucky luck kaže...
Buhaha kaže...
Dodge_167 kaže...
Buhaha kaže...

Malo se bilje informiraj ili daj link  Cool

jeli tko od vas zna računati +24mjeseca pretplata, pa vidi koliko te dođe. To me ne zanima hoću odključan uređaj

Ti bas nisi pametan, ako nam ne vjerujes odi u T-Centar i ne spammaj tu bezveze... BEZ IKAKVE PRETPLATE toliko kosta mob...

17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
Buhaha kaže...
lucky luck kaže...
Buhaha kaže...
Dodge_167 kaže...
Buhaha kaže...

Cijena u T-Mobile 2898 kn. http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-030.asp?sifra=TMG2

Ti bas nisi pametan, ako nam ne vjerujes odi u T-Centar i ne spammaj tu bezveze... BEZ IKAKVE PRETPLATE toliko kosta mob...

ne zanimaju me nikakve t-sranja hoću otključani mob kad ga platim da je moje vlasništvo,  Uz zasnivanje novog ugovora s obveznim trajanjem od 24 mjeseca, i ne diraj moju pamet ;) nego malo računaj.

17 godina
neaktivan

Trebalo bi provjeriti jel istina, ali izgleda da je HTC Legend stigao u VIP-ovoj ponudu i do nas: http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/1683.

Cijenu sam očekivao i višu.. sam uređaj košta 3500kn, tako da je ovo lijepo iznenađenje.

Pa tko voli nek izvoli :-)

Pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Znaći da će desire sigurno biti oko 4000kn kad izađe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prometej kaže...

Trebalo bi provjeriti jel istina, ali izgleda da je HTC Legend stigao u VIP-ovoj ponudu i do nas: http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/1683.

Cijenu sam očekivao i višu.. sam uređaj košta 3500kn, tako da je ovo lijepo iznenađenje.

Pa tko voli nek izvoli :-)

Pozdrav.

Pa i nije bas jeftin..strah me kolko ce kostat Desire..no barem je dosao kao sto je i najavljeno!:)

17 godina
neaktivan
benko kaže...

Pa i nije bas jeftin..strah me kolko ce kostat Desire..no barem je dosao kao sto je i najavljeno!:)

Daleko od toga da je jeftin, samo sam zbog cijene Hero-a očekivao da će biti mnogo veća cijena samog uređaja.. Vjerojatno će u slobodnoj prodaji biti još skuplji. :-(

No kad usporedim da sam prije par godina za SE W800i morao iskeširati 3000 kn, onda mi ova "razlika" i nije tako velika, kad usporedim omjer uloženo-dobiveno.

Sve to što kažeš stoji, skupo je.. a šta će tek biti sa Desireom, ne želim ni pomisliti. :-)

UTERE SED NE ABUTERE!
17 godina
neaktivan
Bas vidio reklamu za HTC Tattoo na TV-u nadam se da ce ici i Desire reklama :)
17 godina
neaktivan
benko kaže...
Bas vidio reklamu za HTC Tattoo na TV-u nadam se da ce ici i Desire reklama :)

Jučer sam baš vidio reklamu..

Nego, da priupitam, jel netko negdje naletio na informacije kolike su SAR vrijednosti za HTC Desire?

Za Legenda se još na netu nađu neke vrijednosti (ne znam koliko pouzdane), ali za Desire ne vidim ništa?

UTERE SED NE ABUTERE!
17 godina

Super telefon taj desire, samo teško da se cijenom mogu mjeriti sa sa ajfonom, 6 mjeseci plaća se 50% cijene pretplate, nakon toga se prebaci na i150, cijena ajfona 898kn. Savršeno su izbalansirane i te "i" tarife koje t-mobile nudi sa ajfonom. Koliko god mi se sviđa android i novi uređaji bazirani na njemu, nikako mi nisu konkurentni cijenom..

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 23:53 (2fast4u).

0 0 hvala 0
16 godina

Ali, sad si i sam odgovorio di je problem, nije problem u mobitelu, već u operateru i kako ga on prodaje. Sjeti se da otključan iphone 3gs dođe 7000kn a zbog tih tarifa dođe vrlo povoljno. Ovdje bi pak desire trebao koštat oko 4000kn što je osjetno jeftinije od iphona, a evo sad kad gledam i vip je uveo neke nove tarife, pa možeš HTC legend i također uzet za 1000kn u tarifi komplet 200, gdje mjesečno platiš 200kn i dobiješ 1GB prometa 180minuta,150SMS,10MMS, a prvih 12 mjeseci plaćaš upola manje(znaći 100kn). E sad ako ti to nije povoljno onda neznam stvarnoNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2fast4u kaže...

Super telefon taj desire, samo teško da se cijenom mogu mjeriti sa sa ajfonom, 6 mjeseci plaća se 50% cijene pretplate, nakon toga se prebaci na i150, cijena ajfona 898kn. Savršeno su izbalansirane i te "i" tarife koje t-mobile nudi sa ajfonom. Koliko god mi se sviđa android i novi uređaji bazirani na njemu, nikako mi nisu konkurentni cijenom..

Nebi u T-Šrotu uzeo ništa.

1. Evo moj buraz uzeo mobi i opekao se i to jako. Odzvoni nekome uzme mu 91 lipu. Priča 30 sekundi uzme mu 2 kune.... Nezznam sta oni rade al eto. Ak mi ne vjerujete dati cu vam izlistanje. 

2. Uspostava poziva u i150 tarifi...na kraju svakako platiš više nego što ti piše. Barem je tak bilo kod iphona 3g

3. iPhone se nemože mjeriti s HTC legend/desire androidom. Jednostavno ovai mobiteli izgledaju kao nešto novo i svježije. Iphone os i sam uređaj izgledaju malo staro

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
16 godina
neaktivan

U vipu

HTC Hero-4.500kn

HTC Legend-3.500kn

Šutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dodge_167 kaže...

U vipu

HTC Hero-4.500kn

HTC Legend-3.500kn

Šutim

Ma NOKIA n97 pojede ovo za doručak!

Ne gubiš ništa a dobivaš nešto:http://beterz.com/?Referer=130184
16 godina
neaktivan
zgsolja kaže...
Dodge_167 kaže...

U vipu

HTC Hero-4.500kn

HTC Legend-3.500kn

Šutim

Fail...

http://dailymobile.se/2010/04/01/fail-nokia-n97-commercial-video-vs-real-life-performance/

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 16:42 (Dodge_167).
17 godina
Dodge_167 kaže...

U vipu

HTC Hero-4.500kn

HTC Legend-3.500kn

Šutim

A cijena za Desire?

Gledam na njihovom Site-u, ali nista ne pise!

17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
zgsolja kaže...
Dodge_167 kaže...

U vipu

HTC Hero-4.500kn

HTC Legend-3.500kn

Šutim

Fail...

http://dailymobile.se/2010/04/01/fail-nokia-n97-commercial-video-vs-real-life-performance/

Nokia N900 je jedini dobar high end mobitel od njih , ali izabrani su n97 za flashship koji je totalan fail bas kako je ovaj video to pokazao. Citao sam u vrijeme izlaska n97 na daily mobileu kako su svi slinili za tim mobom a na kraju dozivili totalno razocaranje... Anyway Nokia je zakasnila sa N900 Meamo5 i nakon totalnog razocaranja prvo s 5800XM i kinetic scrolling (vlasnik sam ovog i iskreno taj kinetik skroling mi je ok al ono nije mi bio potreban ...jedino zamjeram mobu 128rama od kojih 70% pojede OS ), a onda s n97 koji jos ima vise bugova nego 5800 + isto tolko rama :D ... I nakon tolko glupih poteza Nokie ljudi prelaze na Andorid OS  ili iBlowz (citaj ajFone)

Tako da prije postanja glupih komentara s n97 bolje da si se malo raspitao o mobu :D jedino dobro na tom mobu je 32GB prostor i qwerty tipkovnica :D i symbian ( koji je kao OS jako odlican i funkcionalan, ali je spreman za mirovinu :D )

U biti ja sam bacio okice na Desire i bit ce moj :D pogotovo kad je netko odavdi pokazao ovu "komplet" tarifu koja je nesto slicno ko "i" tarifa te koma :D

E da i ono sto sam rekao za N900 da je high end phone... Osobno mislim da je to vec medium end phone postao jer su ga pretekli mobovi s Snapdragonom i 512 rama :D

Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 4:09 (Keiichi).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice