HT snizio cijene Interneta kroz optiku

poruka: 263
|
čitano: 45.097
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HT snizio cijene Interneta kroz optiku".
13 godina
Re: HT snizio cijene Interneta kroz optiku
kizo2703 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Gledam si Varaždin i na više lokacija piše da više operatera im 100 Mbit/s (bez pokretnih mreža)!

Kako saznati tko su drugi??

Pogledat ponudu kod B Neta ,Amisa i ostalih na njihovim siteovima.

Vip i Optimu, za koje znam da ih mogu dobiti, nemaju 100.

B neta, Amisa i ostalih ZG firmi nema u Varaždinu.

Zato mi nije jasno tko bi mogao nuditi 100 Mbps ovdje. A stvarno me zanima tko je taj drugi operater! {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 3:49 (CyberDemonVZ).
12 godina

Cyber ma ide BF4 i na 10Mbs   {#}

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pukycro kaže...

Megaloman, ništa mu nije dovoljno! Uzeo grafu po 5000 kn...

Freak Show Inc.
12 godina

A mozda bi on igrao simultano na 2 racunala, sam protiv sebe......{#}

battlelog pukycro

1 0 hvala 0
11 godina

Ovakvi članci samo isprovociraju 90% populacije koja neće vidjeti optiku u svojoj kući u svojem životu. {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
11 0 hvala 1
12 godina

eh da ti je kuca na kotacima....

battlelog pukycro

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Entry Point kaže...

Ovakvi članci samo isprovociraju 90% populacije koja neće vidjeti optiku u svojoj kući u svojem životu. {#}

Hoće njihovi unuci. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
11 godina
Tonči kaže...

Hoće njihovi unuci. :)

Pošto znamo gdje živimo, zapitaj se: Hoće li? {#}

Samomrzeći hrvat
16 godina
odjavljen

Imam pitanje za one koji imaju THT-ovu optiku: kakve su ovo akrobacije s dva modema/routera? ZTE je modem, ali oni spominju i "ADSL router" pa mi ništa nije jasno. Koju tehnologiju i za što oni koriste? Preko čega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jednostavno :optika u ONT uredjaj, pa iz njega mrezni kabel u ZTE ruter, pa iz njega VOIP telefon,mreznim na MAX TV reciver i naravno mreznim kablom do racunala.

Prosto ko grah...{#} 

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
16 godina

Router je zapravo access point u toj prici...ista stvar na BTNet

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
pukycro kaže...

Jednostavno :optika u ONT uredjaj, pa iz njega mrezni kabel u ZTE ruter, pa iz njega VOIP telefon,mreznim na MAX TV reciver i naravno mreznim kablom do racunala.

Prosto ko grah...{#} 

ONT je van stana plasiran, koliko znam, ali: osim ZTE-a (koji je, vidim, "modem" i router), utrpali su mi i nešto što zovu "ADSL router". MaxTV ne koristim niti ću koristiti telefon, treba mi samo net i njihov WAN modem s izlazom na ethernetu. Nije još ništa aktivno jer treba do kraja spojiti u centrali, ali me živo zanima koji protokol koriste i kako im je riješen taj kraj. Radije bih da je sve jedan uređaj koji će mi samo dati WAN... ali vidim da će prvo ZTE pa njihov router koji ja moram koristiti kao end-point za svoj router...

12 godina
Tonči kaže...
pukycro kaže...

Prosto ko grah...{#} 

ONT je van stana plasiran, koliko znam, ali: osim ZTE-a (koji je, vidim, "modem" i router), utrpali su mi i nešto što zovu "ADSL router". MaxTV ne koristim niti ću koristiti telefon, treba mi samo net i njihov WAN modem s izlazom na ethernetu. Nije još ništa aktivno jer treba do kraja spojiti u centrali, ali me živo zanima koji protokol koriste i kako im je riješen taj kraj. Radije bih da je sve jedan uređaj koji će mi samo dati WAN... ali vidim da će prvo ZTE pa njihov router koji ja moram koristiti kao end-point za svoj router...

nije i ne moze biti jer gdje bi ti utaknuo optiku pa onda vukao mrezni kabel do stana, ovo je kod mene instalirano godinama a ZTE ruter je zamjenio gigaset kad sam presao na Ultra max 100/20.

battlelog pukycro
11 godina
protjeran

Pa ima li neka karta ili nešto da se vidi gdje je optika dostupna i gdje se još gradi?

www.mmo-balkan.com www.archeage-balkan.com
15 godina
neaktivan
TheThing kaže...

Pa ima li neka karta ili nešto da se vidi gdje je optika dostupna i gdje se još gradi?

Nema. Ima jedino ona od HAKOM-a ali na njoj nema ništa od HT-a.

http://bbzone.hakom.hr/Home/SvjetlovodnaMreza

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 15:44 (Marko :D).
13 godina
Friday kaže...
pukycro kaže...

Megaloman, ništa mu nije dovoljno! Uzeo grafu po 5000 kn...

{#} Kaj jednu, dvije!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
neaktivan

upravo potpiso na 24mj optika na jarunu 100/20mb odmah uzo ugovor i za 100mb stalnih tak da mi se ne smanji nakon 3mj promocije :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Pazi da ti som Jura ne pregrizr znoru...{#}

battlelog pukycro
16 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

upravo potpiso na 24mj optika na jarunu 100/20mb odmah uzo ugovor i za 100mb stalnih tak da mi se ne smanji nakon 3mj promocije :D

Daj baci kakvu recenziju kada te spoje ako nije problem (ukljucujuci i ping)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
12 godina
neaktivan

mene samo zanima jel onaj "flat" pravi flat ili scam neki skriveni jel je prije 2tj bilo prikazano 250gb limit mj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pravi.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Define Mini
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Evo da javim da su me spojili danas (dakle oko 9 dana od zahtjeva), nije bilo potrebno nista dodatno raditi na zgradi, optika je bila provedena skroz do mog ulaza, tako da je tehnicar samo sve to pospajao.

Speedetest: http://www.speedtest.net/result/3752382174.png

Konacno imam posteni net :)

WordPress ❤

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Evo da javim da su me spojili danas (dakle oko 9 dana od zahtjeva), nije bilo potrebno nista dodatno raditi na zgradi, optika je bila provedena skroz do mog ulaza, tako da je tehnicar samo sve to pospajao.

E sad ostavi preko noci backup interneta da curi :)

battlelog: b4stardo_CRO, FREE STEAM KLJUCEVI: http://tinyurl.com/2fcpre6
13 godina
OriginalEXE kaže...

Najs :) Nego, kakav ti je to ping!? Spoji se na zagrebacke servere!

17 godina
Sad brzo stavit na internet download *.*
17 godina
Meni je proslo oko 5 dana, jos cekam, ali me zvali da sve ide po planu (nemam pojma kakav im je plan uopce). Vidjet cemo.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
11 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Čestitam!

Optika je bila provedena do ulaza? Kojeg? Zgrade? Kuće? Stana?

14 godina
BudalastoStvorenje kaže...
OriginalEXE kaže...

Čestitam!

Optika je bila provedena do ulaza? Kojeg? Zgrade? Kuće? Stana?

Mog stana bas, u bijelom kanalicu, tako da je samo probusio zid i proveo kabel u stan.

WordPress ❤
11 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Mog stana bas, u bijelom kanalicu, tako da je samo probusio zid i proveo kabel u stan.

Tko je proveo kanalicu do stana? Na kojem si katu? Problemi s predstavnikom stanara?

Daj malo detalja, jer me to sve čeka u budućnosti.

14 godina
BudalastoStvorenje kaže...
OriginalEXE kaže...

Tko je proveo kanalicu do stana? Na kojem si katu? Problemi s predstavnikom stanara?

Daj malo detalja, jer me to sve čeka u budućnosti.

1.) Nemam pojma tko je. Prije sam imao Optimu ("obican" net + tv), a nije moj stan (koristim ga tek od pred godinu dana), tako da zbilja ne znam tko je do dovukao do stana.

2.) Odmah sam na prvom (polu)katu.

3.) Nije bilo nikakvih problema, barem ne za sada, s obzirom da nikome nisam niti rekao o ovome, a s obzirom da je rad potreban bio minimalan i samo direktno na mojem ulazu, sumnjam da je ikoga briga.

WordPress ❤
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice