Hladan tuš: 2.400 kn pologa za iPhone!

poruka: 173
|
čitano: 27.207
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hladan tuš: 2.400 kn pologa za iPhone!".
17 godina
neaktivan
RE: Hladan tuš: 2.400 kn pologa za iPhone!
infinityzg kaže...

Evo, bas sad gledam tarife u Austriji.

http://t-mobile.at/iphone/iphone-tarife-fairplay.html

Tamo ne vidim nikakve napomene oko pologa.

Zašto nisu probali te uvjete s pologom u njemačkoj i austriji? Naravno da nisu jer bi ispali nacionalno sprdlo.

Balkanca možeš tražit polog, balkanac je grlo. I grlo je samo zato jer prihvaća biti grlo.

http://www.youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4
17 godina
protjeran

PA ima li išta šokantno u još jednoj spoznaji da je T-com lopov i monopolist ?

btw, gospodin Mudrinić na priloženoj slici fakat izgleda kao da je otac Fashion Gurua. lol.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...
naxeem kaže...

Dakle, upravo sam probao taj famozni iPhone pa ću vam svoj opis ukratko opisati tako da vam kopiram ono što sam nekome rekao na MSN-u (ukratko)

iPhone nije loš. Zaista je dobar uređaj...

Ružan mi je i nekako gay...

(...)

Pomalo sam razočaran jer sam od sve ove buke i hypea svih ovdje i onih uokolo očekivao zaista remek djelo, a ispada da je iPhone uređaj namijenjen Simoni Gotovac.

1. ne kužim tvoj početak  i završetak, malo kontradiktorno..

2. meni je pisanje sms-ova korak naprijed, ne bih se mogao vratiti na obicni mob. Takodjer postoji programcic za prepoznavanje rukopisa i odlicno radi, fino pises ko olovkom na papir, a on sve pretvori u tekst, pa šibneš u sms ili mail..

3. ne znam za delay na 3g, mislim da su rekli da je nešto sporiji ( ne zbog hardvera nego softvera, čeka se update), ali prva generacija radi bez greške

4. K800 ima bolju kameru i ima flash.. nešto mora ostati za 4g ili 5g.. Namigiva

5. bluetooth radi SAMO sa slusalicama i sl., nema povezivanja cak ni sa drugim iphone-om Mršti se

6. općenito možeš otvarati samo jednu aplikaciju (barem na prvoj generaciji), ali sve radi brzo pa nije problem, a i većina aplikacija ostane u stanju u kakvom je zatvorena, pa možeš nastaviti

7. probaj se spojiti na app store i pogledaj koliko aplikacija se nudi (+ cydia i sl.). To nema ni jedan telefon. I zato je toliko popularan. Ja sam se sa njime "igrao" cijelu prošlu noć, totalno zarazno (imam ga par dana). Potrošio i 6$ na par aplikacija, koje se direktno downlodaju i instaliraju na iphone.. Smijeh

Što se mene tiče, prva generacija- moja preporuka..

PS. naxeem, ne znam da li si star wars fan, programcic se zove lightsaber i oponaša sablju, svjetlo, zvuk..super stvar ( znam da nema bas neke svrhe, ali u meni čući dijete.. Cool  )
1. Namjerno :) Pogledaj završetak.
2. Ja na K800i mogu poruku tipkati iznimno brzo, u mraku, u džepu, pod stolom, u vožnji autom po makadamu, u brodu... za iPhone moram precizno tapkati po sporom ekranu... za mene je to minus.
3. delay je oko pola sekunde... postane iritantno.
4. to je i jedan od problema Applea.. ne računaju da postoje ljudi koje iritira njihov bezobrazluk da featurse namjerno ne ubace ili loše izvedu
5. da, skužio sam... minusinetina
6. da... užas,... to je jednostavno užas i bezobrazluk Applea jer hvala Bogu, WM to može
7. nebitno. Jednako toliko aplikacija nudi se i za WM a da ne govorim koliko je baza veća i koliko je ugodnija

P.S. Volim SW :) al nemam iPhone već sam dirao frendovog Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hrvatska.. mala zemlja za veliko s*anje. Uostalom, sto sa tim iphone-om... pa nije to neki sveti gral. Samo se budale loze na to, a i btw.. tko ga je stvarno zelio vec ga je kupio na crno. *ebo te T-com..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i naravno da će u sljedećem izdanju dragan petrić nahvaliti to čudo tehnike (inače poluproizvod koji osim dizajna, navigacije i surfanja netom ne nudi ništa pompe vrijedno) i odati odu t-mobileu što nam je omogućio taj užitak jer bože moj...bug živi od reklama a ne od prodaje časopisa.

17 godina
neaktivan

iPhone je fajn (koristim ga svakodnevno). Pristojan uređaj velikog ekrana i lijepog sučelja.

No nije to više neki elitistički phone/gadget. Ovo je primjer lažnog-napumpanog elitizma na kojeg svi, prije ili kasnije, nasjednu. Nije problem u uređaju (stvarno nije loš) već u stavu ljudi i načinu prezentacije od strane providera (t-com). Ovo je primjer tipičnog t-com ponašanja (ovdje je samo malo više u fokusu). Uređaj nije vrijedan tolikog novca a ni takvog t-com-ov tretmana.

Kad te netko loše tretira-ne posluješ  njim i  ideš tamo gdje je bolje.Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

možda (ali možda) kupim jednog dana u inozemstvu.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
scorpion667 kaže...

Kako je ovih dana počelo ajmo mi ovaj forum umjesto "BUG Forum" preimenovat u "iHate iPhone Forum"Smijeh

Mislim da se više mrzi T-Scum grupacija od komada plastike koja je samo povod ovome cijelom flejmu.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
neaktivan

U Splitu je u petak prodano ukupno 5 komada iPhone uređaja. Ako je u svim gradovima tako slab odaziv, meni se čini da je T-Mobile debelo spušio lovu na marketingu koji ga je koštao više od zarađenog...

Eh da, mnogi su navodno odustali jer nisu htjeli kupiti 8GB model kojeg je navodno donešeno tek 2 komada, a 16GB preko 100 komada.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2008 12:30 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Eno probao ga
ferovca1 kaže...
 1. ne kužim tvoj početak  i završetak, malo kontradiktorno..

2. meni je pisanje sms-ova korak naprijed, ne bih se mogao vratiti na obicni mob. Takodjer postoji programcic za prepoznavanje rukopisa i odlicno radi, fino pises ko olovkom na papir, a on sve pretvori u tekst, pa šibneš u sms ili mail..

3. ne znam za delay na 3g, mislim da su rekli da je nešto sporiji ( ne zbog hardvera nego softvera, čeka se update), ali prva generacija radi bez greške

4. K800 ima bolju kameru i ima flash.. nešto mora ostati za 4g ili 5g.. Namigiva

5. bluetooth radi SAMO sa slusalicama i sl., nema povezivanja cak ni sa drugim iphone-om Mršti se

6. općenito možeš otvarati samo jednu aplikaciju (barem na prvoj generaciji), ali sve radi brzo pa nije problem, a i većina aplikacija ostane u stanju u kakvom je zatvorena, pa možeš nastaviti

7. probaj se spojiti na app store i pogledaj koliko aplikacija se nudi (+ cydia i sl.). To nema ni jedan telefon. I zato je toliko popularan. Ja sam se sa njime "igrao" cijelu prošlu noć, totalno zarazno (imam ga par dana). Potrošio i 6$ na par aplikacija, koje se direktno downlodaju i instaliraju na iphone.. Smijeh

Što se mene tiče, prva generacija- moja preporuka..

PS. naxeem, ne znam da li si star wars fan, programcic se zove lightsaber i oponaša sablju, svjetlo, zvuk..super stvar ( znam da nema bas neke svrhe, ali u meni čući dijete.. Cool  )

4. naravno, i nogom u guzicu je korak naprijed. to i je njihov cilj, obrtanje velike love na glupostima poput toga.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

U Splitu je u petak prodano ukupno 5 komada iPhone uređaja. Ako je u svim gradovima tako slab odaziv, meni se čini da je T-Mobile debelo spušio lovu na marketingu koji ga je koštao više od zarađenog...

Eh da, mnogi su navodno odustali jer nisu htjeli kupiti 8GB model kojeg je navodno donešeno tek 2 komada, a 16GB preko 100 komada.

Kad se ista laž ponovi nekoliko puta onda ona postane istina. Naravno ovo je totalni bullshit kao i ostala sranja koje naxeem stalno ponavlja
http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
17 godina
neaktivan

Ja sam danas uzeo 8GB u Trogiru i nisu me tražili polog, dok jučer u Splitu jesu. Hm!

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Ja sam danas uzeo 8GB u Trogiru i nisu me tražili polog, dok jučer u Splitu jesu. Hm!

znači razmislili oni i ukinuli polog ili su samo željeli da poberu dodatne novce prvi dan prodaje?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2008 14:01 (Raving Rabbid).
17 godina
neaktivan

Evo svima koji su zainteresirani  za iPhone, a Italija im je blizu... www.tim.it - otkljucan i bez pretplate 16GB model za "samo" 569€. Tko voli nek izvoli... a ja cu cekati nesto bolje (i jeftinije :).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

(imaš pravo, nema potrebe za takvim komentarom, brišem)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2008 2:41 (naxeem).
17 godina
neaktivan

u iscekivanju odgovora na ovo.. idem po kokice Smijeh

A mathematician is asked to design a table. He first designs a table with no legs. Then he designs a table with infinitely many legs. The rest of the cases are of course trivial.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2008 15:06 (bubbach).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Ti si mentalni bolesnik, što ti se vidi i na avataru...
 nema potrebe vrijedjati!...

prekrsio si nekoliko pravila foruma:

1. OffTopic!
2. Vrijednja drugog clana foruma!
3. Ismijavanje (avatara!) (hmmmmm... not so sure about that one..)

Ps. Sorry zbog Ot-a ali sam imao potrebu ovo reći..

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina

mala usporedba [:D]

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Neistina, ali nema veze , t com će debelo profitirati zbog svoje ekskluzive sa appleom kao što je to bio slučaj i sa svim ostalim mrežama koje su imale ekskluzivu u svijetu.

btw, deelay o kojem pričaš je puno očitiji i veći na ostalim smart telefonima s kojima se ajfon uspoređuje na ovom forumu ... debelo. O tome da je win bolji ili superiorniji od OSX na ajfonu mi se ne da s tobom raspravljati ... očigledno si navikao i zabrazdio na windows sisteme pa si izgubio svaku percepciju ... to je isto kao da kažeš da je vista bolja od leoparda ... ok, tebi je, uživaj u njoj, meni je smješna i mrzim je koristiti ... 

A.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2008 19:00 (artfull).
17 godina

ima dvije stvari kako riješiti problem sa 2400,00kn pologa: odeš od T-Mobile u Vip ili Tele2 ili pričekaš izlazak Sony Ericsson Xperia X1 bolja!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo cu reci Blackberry Bold !

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
puma1400 kaže...
naxeem kaže...
Ti si mentalni bolesnik, što ti se vidi i na avataru...
  nema potrebe vrijedjati!...

prekrsio si nekoliko pravila foruma:

1. OffTopic!
2. Vrijednja drugog clana foruma!
3. Ismijavanje (avatara!) (hmmmmm... not so sure about that one..)

Ps. Sorry zbog Ot-a ali sam imao potrebu ovo reći..

Ako nisi moderator ne moraš glumiti Robocopa.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Samo ću reći, dva put skuplje, dva put sporije i dva put kvarljivije
http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
17 godina
neaktivan

http://www.mackorisnik.com/2008/11/08/idebakl/#more-3402

haha ... a jesu ga zakomplicirali, svaka im čast.

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sp00ky kaže...

Ma kratko i jednostavno kramp od uredjaja (sto se tice mogucnosti) ....

Ma o čemi ti pricas, kolko vidim svi ste se nasli kokdakat a nemate pojma o cem pricate, svi govore kak je preskup i te fore, a zapravo je cak i jeftiniji od nekih uredaja koji postoje u ponudi a da ne pricam kolko je napredniji, a uostalom pa ljudi koji ce ga kupit znaju promislit svojom glavom i vidjet dal im to treba il ne
Jedino oko cega se stvarno slazem da je t-com stvarno bezobrazan , ali ni tu se nista nemoze jer ipak je monopolist
jd
17 godina
neaktivan
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
dgigibao kaže...
Dermentor kaže...

Samo ću reći, dva put skuplje, dva put sporije i dva put kvarljivije
 Hahahahaha ocito je da nikad nisi imao u rukama blackberry a kamo li Bold. Bold je duplo jeftiniji solo mob bez produzenja pretplate dode 3300 kn, ima proc 667 MHz i brze radi od bilo kojeg moba koji sam do sad vidio pa cak i iphona a posto je tek izasao pred par mjeseci ne moze se pricati o nepouzdanost, pa nemoj pricati o onome sto neznas, i btw ima puno funkcija i aplikacija koje iphone nema... Imam ga mjesec dana i ima sve sto od smartphone - a trebam i sto mi je najvaznije nije touch screen... Mada uskoro dolazi Blackberry Storm koji je touch screen... Zakljucak: i to je moje misljenje iphone je za djecu i sminkereCool
Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
17 godina
neaktivan

A jesu li ovo kod nas novi usb adapteri ili ih treba mijenjati? Zna netko?

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2008 23:44 (vjeko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad ste se vec raskokodakali.. Koji mobitel od svih ovih nabrojanih ima telnet i ssh klijentske aplikacije? Bili bi pozeljni i pripadajuci app-ovi za prijenos datoteka (ftp/sftp). Korak dalje - trebam mobitel koji ima podrsku za IM i to u obliku jedne aplikacije (MSN, ICQ, IRC, Google Talk, Jabber..). Wi-Fi, UMTS i HSDPA su obavezni, naravno.. Nadrlji verzije www browsera ne dolaze u obzir - zelio bih punokrvnog malisana sa podrskom za flash 9/10 i javascript. Sve ostalo je zavaravanje i sminka jer .. i najjeftiniji mob na trzistu ima mail klijenta, fotic, moze slat sms-ove i podrzava operu mini.. Namigiva

Zaboravih.. takav mob i da ne zaglavljuje, ne steksa i ima vrijeme autonomije bar 2 dana.

Slusam..

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2008 2:04 (Yaki).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

(imaš pravo, nema potrebe za takvim komentarom, brišem)

A je me nasmijalo ovo s avatarom.Smijeh Mislim da je ovo već drugi ili treći put da mu komentiraš avatar. Al moram priznati da je i meni odavno zapeo za oči i da je malo iritantan.
Bez uvrede dgigibao, samo mi je bilo smiješno ovo s avatarom.Smijeh 
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice