HGspot pred izlazom, a Vemil?

poruka: 638
|
čitano: 179.846
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot pred izlazom, a Vemil?".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
16 godina
neaktivan

U Vinkovcima je vemil zatvoren prije otprilke pola godine,HG spot se preureduje od 11.11.2009., na vratima je pisalo otvorenje 18.11.2009., danas je 4.12.2009 jos uvijek se nije otvorio.U vinkovackom hg spotu nije bilo puno robe i izbora ali su mi prodavaci bili super, davali savjete,govorili dije jeftinije ma odlicno,samo je od hg spota stranica u k***u, to mi je reko i sam prodavac jer stranica prikazuje stanje zagreba, a ne firme. Bivsa stranica je bilo puno puno bolja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HGspot pred izlazom, a Vemil?
Saphire kaže...

U Vinkovcima je vemil zatvoren prije otprilke pola godine,HG spot se preureduje od 11.11.2009., na vratima je pisalo otvorenje 18.11.2009., danas je 4.12.2009 jos uvijek se nije otvorio.U vinkovackom hg spotu nije bilo puno robe i izbora ali su mi prodavaci bili super, davali savjete,govorili dije jeftinije ma odlicno,samo je od hg spota stranica u k***u, to mi je reko i sam prodavac jer stranica prikazuje stanje zagreba, a ne firme. Bivsa stranica je bilo puno puno bolja

puno je takvih cija stranica pokazuje stanje glavnog skladiska...

potpis :D
16 godina
neaktivan

U Puli je nestao vemil. Jedan dan ga vidio a sljedeci u njihovom "podrumu" chipoteka dosla! kako zakon! sada nemam nigdje   vise kupovati Informaticku opremu! weee!Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sada sam kontaktirao sa microlineom koji je bio dobavljač neke robe za vemil i nakon nekoliko razgovora da mi zamijene grafu sam dobio ovaj odgovor:

"Za sada nemamo riješenu logistiku povrata GBTu robe koja nije kupljena kod nas. Molim javite se nakon NG.

POzdrav,"

Što znače ove skraćenice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Sada sam kontaktirao sa microlineom koji je bio dobavljač neke robe za vemil i nakon nekoliko razgovora da mi zamijene grafu sam dobio ovaj odgovor:

"Za sada nemamo riješenu logistiku povrata GBTu robe koja nije kupljena kod nas. Molim javite se nakon NG.

POzdrav,"

GBT najćešće označava General Business Technology

NG - nemam pojma ali rekao bi Nove godine

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

POzdrav,"

Ha ha ha, jesu dobri. Pravi informaticari. Trebao si i ti njima poslati mail tipa, HNO (Hvala na odgovoru), ali MJTP razdoblje (meni je to predugo). :-)

17 godina
neaktivan

GBTu im je valjda Gigabyteu, a NG nova godina?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dodge_167 kaže...

U Puli je nestao vemil. Jedan dan ga vidio a sljedeci u njihovom "podrumu" chipoteka dosla! kako zakon! sada nemam nigdje   vise kupovati Informaticku opremu! weee!Izlanuo se

Kako ne.Istina,Eurotrade nije nešto ali bolje išta nego ništa,isto imaš Tehnoline.

17 godina
neaktivan

Diskont24, M-Computers i ADM šalju bilo gdje i jeftini su i odlični.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja san odlucija novi komp uziman u Linksa uzea bi u ADMa najrađe,problem mi je sta zivin u Splitu i iman malih komplikacija nebi nikako moga uzet,a i zelin bit tamo da vidin ko mi prodaje komp,sta mi prodaje i kako sastavlja.Da ne kupujen naslipo pa san skuzija posto san u Splitu da mi je najbolja opcija Links.

duje kapitanović

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Imam jedno jednostavno pitanje i molio bih one koji znaju iznutra da odgovore:

- dali se promjenio profil radnika, ili su radnici ostali isti a politika uprave se promjenila?

Radnici su ostali isti, ali su počele prve edukacije u međuvremenu. A između ostalog, uveli smo tajne kupce pa osim putem foruma i vaših savjeta ili upozorenja na nepravilnosti, dobivamo informacije i na taj način.

Politika Uprave se promijenila kad se promijenila i Uprava.

Mihaela Bajkovac
16 godina
neaktivan

Mogu li ja biti tajni kupac? Radio bih to povremeno, bez naknade. Želim pomoći... Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 14:49 (The Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Man kaže...

Mogu li ja biti tajni kupac? Radio bih to povremeno, bez naknade. Želim pomoći... Namigiva

I ja isto ali za barem neku naknadu

16 godina
neaktivan

Ajmo svi mi kupci bit tajni kupci, pa neka im klecaju koljena kad vide mušteriju kakoimse pribljižava... Bogataš

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A Mihaela, jeste li sigurni da će HGSpot nastaviti poslovati ili je sve ovo samo zbog dioničara?

17 godina
naxeem kaže...

A Mihaela, jeste li sigurni da će HGSpot nastaviti poslovati ili je sve ovo samo zbog dioničara?

A naxeeme jeli ti stvarno mislis da ce sad nakon ovog tvog pitanja Mihaela priznati da sve sto je pricala su gluposti (u koliko zaista jesu) i da je sve to zbog dionicara? Smijeh 

Pa nije valjda da tako djelujes na žene Belji se

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
17 godina
neaktivan

Malo se šalim. :)

16 godina

Prava istina se uvijek skriva. Zatvorena je velika šverc linija i ne može se više svašta uvoziti. Kako su brzo postali veliki tako će brzo i nestati u oblaku dima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kiko_san kaže...

Prava istina se uvijek skriva. Zatvorena je velika šverc linija i ne može se više svašta uvoziti. Kako su brzo postali veliki tako će brzo i nestati u oblaku dima.

Ovakvi su mi najbolji. Ma ne stari, nisi uopce skuzio cijelu pricu. Ne samo sto su svercali nego su nam ubacivali i specijalne cipove i sad cuju sve sto izgovorimo i vide sve sto i mi vidimo.

17 godina
neaktivan

Prava odluka...

Iako sam uvijek da se pomogne covjeku, prvo treba spasit firmu...

Sad vise necemo u jednom gradu imat 3 HG spota, sto su napokon shvatili oni koji su otvarali prostore u svakoj novoj zgradi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mogu i HgSpot i Ve-mil imati zaposlenog B. Gatesa i S.Jobsa kao prodavače, ako će biti cijenovno (a dajem ruku u vatru da hoće) iznad ADMa / Diskont 24 / Magazina i sličnih trgovina, ja ne ću pogledati u njihovom smjeru.

Ili niže cijene ili neka egzotičnija roba (tipa dijelovi za vodeno, Lian-Li, i sl.)... U suprotnom tako mi je svejedno jel jesu ili nisu propali - mene, osobno, neće vidjeti.

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Mihaela Bajkovac kaže...
Hacker-ri kaže...

Imam jedno jednostavno pitanje i molio bih one koji znaju iznutra da odgovore:

- dali se promjenio profil radnika, ili su radnici ostali isti a politika uprave se promjenila?

Radnici su ostali isti, ali su počele prve edukacije u međuvremenu. A između ostalog, uveli smo tajne kupce pa osim putem foruma i vaših savjeta ili upozorenja na nepravilnosti, dobivamo informacije i na taj način.

Politika Uprave se promijenila kad se promijenila i Uprava.

Jako lijepa i dobra informacija..nadam se  da ce se HgSpot uskoro izvuc iz go*ana

Ako netko mozda zna sta je sa onoim prodajnim centrom(blizu Konzuma) u Dubravi, oce li se vratit tamo:)?

addicted to HD :)
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Mogu i HgSpot i Ve-mil imati zaposlenog B. Gatesa i S.Jobsa kao prodavače, ako će biti cijenovno (a dajem ruku u vatru da hoće) iznad ADMa / Diskont 24 / Magazina i sličnih trgovina, ja ne ću pogledati u njihovom smjeru.

Ili niže cijene ili neka egzotičnija roba (tipa dijelovi za vodeno, Lian-Li, i sl.)... U suprotnom tako mi je svejedno jel jesu ili nisu propali - mene, osobno, neće vidjeti.

cujes... brijem da je manje onih koji dolaze sa izravnim pitanjem i nekim znanjem.

Mislim da se ove firme hg spot i vemil vise orjentiraju ljudima koji pojma nemaju sta im treba...

Sad skoluju ljude kako im dat maticnu DDR3 i DDR3 memoriju, jer su do sad davali DDR3-DDR2 pa nije radilo pa bi gubili musterije.

Ja ionako kad ih nazovem on mi pocne pricat razne price a do jucer je slagao kasete alkohola u konzumu, i to me najvise nerviralo i u vemilu i hg spotu.

Links iako je skup i ADM imaju ljude koji znaju posao i nikad nece falit izmedu DDR2-DDR3 ili ce ti uvalit nesto (barem po mojim iskustvima).

HG spot i Vemil su poceli propadat u trenutku kad losa uprava dovede loseg trgovca a taj nemoze prodat ni najbolji proizvod, pa su morali unest neku perilicu i ostalo da barem netko nesto kupi...

16 godina
neaktivan

Evo drago mi je što se Hgsopt oporavlja i što su stavili na netu frekvencijsku karakteristiku kod zvučnika (3 od 4 je jako dobro - bolje nego ranije), jedino što zasad vidim je da bi prebali poraditi na miševima dpi sam vidio samo na par miševa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vecina vas zna da sam bio izrazito protiv HGspota, sto su bili i zasluzili...

Da ne nabrajam ponovo kroz sta sam sve prosao, i zasto.
Bio sam ogorcen politikom HGspota.

Nakon sto sam pisao na forumu, ocekivao sam reakciju od nekog iz HGspota... I dobio!

Javio mi se je gospodin Davor Cvetnić(NOVI voditelj servisa, izrazito ljubazan), i ponovo mi se ispricao za sve, te mi ponudio da me obestete.
Da budem iskren, tako nesto sam i ocekivao ali me je iznenadila brzina.
Posto su me obestetili, i to po mom izboru ja vise necu pisati protiv HGspota jer smatram stvar zavrsenom!
Kao sto sam rekao gospodinu Davoru, ja vise necu kupovati kod njih... To je stvar principa.

Uz najave poput ovih:  http://www.net.hr/novac/page/2009/12/09/0357006.html?pos=n1
                                     http://www.bug.hr/vijesti/hgspot-novom-pocetku/99756.aspx

izgleda da se stvarno trude, a ovo sto ce prepoloviti radnik kroz kontrolu je najveci plus i daje najvise nade.

Na vama je da odlucite da li cete kupovati kod njih ili ne, ovo ne znaci da su se promjenili!
Ali je pokazatelj da se trude, siguran sam da me ne bi obestetili da sve ovo nije bilo na forumu.

Zakljucak:

Ako provedu sve sto su najavili (ali stvarno sve!), mislim da ce postati odlicna IT trgovina (naglasak na POSTAT).
Imaju neke originalne ideje koje nitko drugi nema, posebno mi se svidja VIP- kupac(odnosno ideja da prepoznaju kupce).
I servis su promjenili (NAPOKON)!!
Bio sam postavio pitanje zasto bi kupovali u HGspotu?
Ako im servis stvarno bude brz (7 do 10 dana), ako budu imali rasprodaju jednom godisnje, ako budu imali vip kupce, sve AKO... Zato.
To su neke stvari od kojih ovisi da li ce uspiti ili ne, ali za sada su po svemu u dalekom zaostatku za vodecim linksom.

Sami odlucite da li ce te im vjerovati i hocete li kupovati kod njih!

Lp

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 0:07 (Co7).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

I servis su promjenili (NAPOKON)!!
Bio sam postavio pitanje zasto bi kupovali u HGspotu?

Ako im servis stvarno bude brz (7 do 10 dana), ako budu imali rasprodaju jednom godisnje, ako budu imali vip kupce, sve AKO...

neznam sta ima komp kojem se ne dizu windowsi cekat 7 radnih dana u servisu...

to je gotovo u jednom danu. Imas ili zamjenu neke komponente ili formatiranje diska uz spasavanje podataka.

Sta to servisi rade 7 dana sa takvim kompom i onda na kraju nakon "servisa" on i dalje ne radi

17 godina
neaktivan

Možda nisi jedina osoba čije je računalo na servisu? :)

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Možda nisi jedina osoba čije je računalo na servisu? :)

u pravu si...

Ali, koliko vremena ti treba da sustavom eliminacije otkrijes koja komponenta ne radi... (pretpostavka da se gasi, resetira, itd itd)... ako se sustav ne dize, formatiranje, sacuvas podatke i to je to...

Pricao sam sa covjekom koji radi u servisu, i dobio sam dojam da je to neki sablonski postupak

17 godina
neaktivan

To zna ponekad biti strašno dugotrajno. Može ti neka kombinacija raditi problem, moraš ponekad testirati grafičke kartice, što uključuje instalaciju sistema i drivera nekoliko puta, benchmark, rad preko noći i sl.

17 godina

U ostalom spasavanje podataka... pa to ti nitko normalan nece radit... Backup glavu cuva, ili bar druga particija... A ako si nafrljio fotke sa obiteljskog druzenja na desktop a windovsi se se shebali... ko te sljivi... sam si kriv...

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice