Hakirajte smartfon s Bugom

poruka: 71
|
čitano: 11.317
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hakirajte smartfon s Bugom".
14 godina
neaktivan

Ovak piše upozorenje: (btw: ja nisam ovdje zbog pravopisa ni zbog onih koji ga uče) rootanje nije ilegalno, nego u većini slučajeva vodi do gubitka jamstva i može rezultirati kvarom.

A što se tiče Windows phone-a i ja sam se nadala nešto o tome ali ni slova. Sve androidi i kao ajde ubacit ćemo i nešto IPhone-a. Kao da WP nije smartphone (naslov). Tako neki dan čitam i sestrinski časopis isto neka tema o smartphonima a ni slova o WP-u. Nije fer. Alo ljudi, i ja postojim!

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Hakirajte smartfon s Bugom
Mandy kaže...

Ovak piše upozorenje: (btw: ja nisam ovdje zbog pravopisa ni zbog onih koji ga uče) rootanje nije ilegalno, nego u većini slučajeva vodi do gubitka jamstva i može rezultirati kvarom.

A što se tiče Windows phone-a i ja sam se nadala nešto o tome ali ni slova. Sve androidi i kao ajde ubacit ćemo i nešto IPhone-a. Kao da WP nije smartphone (naslov). Tako neki dan čitam i sestrinski časopis isto neka tema o smartphonima a ni slova o WP-u. Nije fer. Alo ljudi, i ja postojim!

Bitch please!

Nisi čuo da se može vratiti na stock?
I to postoji na XDA, sve?

A o WP-u nema ni riječi jer je možda platforma stara, koliko?
Ni 2 godine?
I broj developera za taj OS tek počinje rasti.

I da, obrati se Domaguju iz redova BUG-a, on je zadužen za WP. {#}

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
16 godina

Nisam mislio da ću ikad ići ovo raditi jer me nije interesiralo, ali kad mi je jučer stigao BUG, sjeo sam za komp, uzeo Desire i sad je to sasvim drugi telefon! :-)

Hvala BUGovci {#}

best regards, Maks_Bilogorski
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja (pretplatnik) sam dobio BUG ima 2 dana. Živim u Dalmaciji što znači da pošta iz Zagreba dođe za 3 dana.
Hello! I am Android
16 godina
neaktivan
rockman kaže...
kako da rootam sony ericsson xperia arc?

Ako trebas pitati, nemoj ni pokusavati.

14 godina
neaktivan
jameshook kaže...
Ja (pretplatnik) sam dobio BUG ima 2 dana. Živim u Dalmaciji što znači da pošta iz Zagreba dođe za 3 dana.

Ne znam jel to išta znači, ali ja živim u Osijeku, pošti iz Zagreba do nas treba 2 dana...mislim da to nema veze.

Nego, nešto je do te dostave i kurirske službe. Napr, do veljače ove godine sam BUG dobivao 2 dana prije kraja

mjeseca, a onda se nešto (očito) promijenilo i od tada....stalno kasni.

14 godina
JohnDoe984 kaže...

Opet ista priča. Novi je BUG već na kioscima, a vi pretplatnici čekajte... {#}

Ja sam svoj primjerak dobio dan prie nego što je došao na kioske.

17 godina
Gale92 kaže...
JohnDoe984 kaže...

Opet ista priča. Novi je BUG već na kioscima, a vi pretplatnici čekajte... {#}

Ja sam svoj primjerak dobio dan prie nego što je došao na kioske.

i ja takodjer 1. put u godinu dana kolko sam pretplatnik :)

14 godina

Evo, uzeo i ja svoj primjerak.

Da se osvrnem samo kratko na temu - nisam sve pročitao.

Sve lijepo, detaljno objašnjeno.

Svaka čast Davoru i svima koji su sudjelovali.

Predlažem da se ovaj Ultimate tutorial obavezno stavi u digitalnu verziju koja bi bila dostupna svima (toliko se možete žrtvovati)

te da uputimo sve koji nam dođu s upitima

"Kako? Zašto? Gdje?" na ovomjesečnu Temu Broja i nakon čitanja tek smiju pitati.

Hvala na razumijevanju BUG Crew.

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mogli ste pitat neke znalce odavde za jos uredaja

EDIT - zaboravio, odlican broj, pogotovo tema iz naslova, Davor pise super kao i prije.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 12:43 (Mitch).
17 godina
Mandy kaže...

A kaj je to WP? spada to uopce u smartphone ili u tamagochi briju? {#}

14 godina

Poz imam samsung galaxy mini.

Zanima me koji kernel (zadnja verzija) mogu staviti na svoj galaxy mini i koji je custom ROM dobar za minia.

Hvala vam.

Trenutačno imam:

Android verzija:

2.3.5

Osnovna verzija:

S5570XXKS1

Kernel verzija:

2.635.7-perf-CL561921

se.infra@SEI-30#1

Hvala vam.

Odgovore možete slati i u poruke ( da ovdje ne "zatrpavamo" mjesto) {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav

Znam da je ovo off topic, i ispricavam se, ali zanima me da li jos koji pretplatnik nije dobio svoj BUG?
Mislim, vec bi bilo vrijeme, inace dodje pred kraj prethodnog mjeseca. Da li da cekam ili?

LP

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Zašto ne istražiš sam na xda-developers, recimo? Sigurno možeš više naći informacija tamo nego u ovoj temi koju čita možda dvoje ljudi koji imaju Galaxy mini.

14 godina
chutac kaže...

Pozdrav

Znam da je ovo off topic, i ispricavam se, ali zanima me da li jos koji pretplatnik nije dobio svoj BUG?
Mislim, vec bi bilo vrijeme, inace dodje pred kraj prethodnog mjeseca. Da li da cekam ili?

LP

ja sam svoj primjerak dobio dan prie nego što je došlo na kioske te bilo objavljeno na bug.hr

16 godina
neaktivan
procitao sam u bug-u ali nema za sony ericsson arc pa ako mi netko moze reci kako da ga rootam?
14 godina
moderator
chutac kaže...

Pozdrav

LP

Poštovani, molim Vas javite se na pretplata@bug.hr .

Svakako ćemo provjeriti što se dogodilo sa Vašim primjerkom časopisa.

Vesna Ujaković

Odjel pretplate i distribucije

16 godina
Aldo kaže...
Mandy kaže...

A kaj je to WP? spada to uopce u smartphone ili u tamagochi briju? {#}

WP prije spada u smartphone kategoriju nego Android i iOS

16 godina
neaktivan
wp i android i ios su smartphone-i
16 godina
Ovisi kako definiras smartphone.

Ja ga definiram subjektivno i po mojoj logici u uzi izbor ulaze Tizen i WP.
Android i iOS imaju igre, nista drugo vise od navedenih, pa ih po time i ne smatram smartphone os-ovima.
16 godina
neaktivan
ali opčenito se smatraju smartphone-ima
16 godina
neaktivan
ali opčenito se smatraju smartphone-ima
17 godina
neaktivan
rockman kaže...
wp i android i ios su smartphone-i

Ajme.

To nisu smartphonei, to su operativni sustavi za pametne telefone!!

Do NOT feed the troll!!
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Android i iOS imaju igre, nista drugo vise od navedenih, pa ih po time i ne smatram smartphone os-ovima.

a što to WP ima a da android nema?

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14
17 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...
Mitch kaže...

Fantastičan i potpuno funkcionalan multitasking, 100% kompatibilan BT file transfer, neovisnost o PC-ju kao platformi za prenošenje podataka, široki izbor korisnih programa (kao na primjer m-zaba i slične), te visoku razinu prilagodljivosti sučelja i widgeta za sve korisnike!

Ne, ček malo, to je sve što NEMA... {#}

Do NOT feed the troll!!
16 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
Mikovic_xD kaže...
Mitch kaže...

Fantastičan i potpuno funkcionalan multitasking, 100% kompatibilan BT file transfer, neovisnost o PC-ju kao platformi za prenošenje podataka, široki izbor korisnih programa (kao na primjer m-zaba i slične), te visoku razinu prilagodljivosti sučelja i widgeta za sve korisnike!

hahaha ulijepšo mi dan <3 {#}

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14
17 godina
neaktivan
He,he listam Bug i dodem do zadnje strane teme di spominju Siri. I kazem, idem malo probat kako to radi na iphone4 kad nakon instalacije sve blokiralo. Hard reset, dfu, restore na mjesec dana prije. Odlicna preporuka Bug
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...
CrnaBitanga kaže...
Mikovic_xD kaže...
Mitch kaže...

hahaha ulijepšo mi dan <3 {#}

A gle, istina je! Imao sam Omniju 7 dobrih 6 mjeseci, pokušao pod svaku cijenu zavoljeti taj OS (mob je fantastičan), ali nikako. Čekao i dočekao i mango, i opet nije to bilo to. Nisam nikako mogao svarit Zune, nedostatak m-zabe (treba mi za posao), tada se još nisu mogle instalirati 3rd party aplikacije, na marketu sve neke džiberske aplikacije... Možda s Osmicom stvari sjednu na svoje mjesto, ali ja sam do tada vjeran Androidu...

Do NOT feed the troll!!
16 godina
CrnaBitanga kaže...

Ne znam što od ovog podcrtanog Android ima?

Za visoku razinu prilagodljivosti sučelja trebaš root, za widgete -> nemaš ih out of the box i nekakvu vrstu multitaskinga je dobio tek sa ICS-om.

Multitasking Android nije donio, sve je donio Linux kao kernel, tek je kod romova (OOM grupacije i sl.) dobio multitasking za Froyo, GB, prijašnje verzije ga gotovo i nemaju već je sve na principu automatski tempiranog kill-anja (ako su 3 appa u bg-u, prva pokrenuta se killa itd.).

Prvi put da je Android dobio da sam određuješ što ćeš pogasit trajno, a što ostaviti je u recentima ICS-a.

S konkurentske strane, iOS i čak Symbian to već imaju otprije.

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
CrnaBitanga kaže...

Ne znam što od ovog podcrtanog Android ima?

Tko je rekao da sve to Android ima? Ja nisam.

Do NOT feed the troll!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 15:39 (CrnaBitanga).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice