Google Maps ponovno na Windows Phoneu

poruka: 14
|
čitano: 2.647
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Maps ponovno na Windows Phoneu".
14 godina
neaktivan

Zanimljivo je da Google Maps uopste ne pokriva Bosnu i Hercegovinu detaljno, dok Bing Maps, sa integrisanim mapama od Nokia Maps servisa, detaljno pokriva Bosnu i Hercegovinu. Ne razumijem zasto Google ne uradi nesto po ovom pitanju, jer je sigurno puno vise korisnika Android uredjaja od Windows Phone uredjaja na Balkanu.

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Google Maps ponovno na Windows Phoneu
Phobius kaže...

Zanimljivo je da Google Maps uopste ne pokriva Bosnu i Hercegovinu detaljno, dok Bing Maps, sa integrisanim mapama od Nokia Maps servisa, detaljno pokriva Bosnu i Hercegovinu. Ne razumijem zasto Google ne uradi nesto po ovom pitanju, jer je sigurno puno vise korisnika Android uredjaja od Windows Phone uredjaja na Balkanu.

Bing maps je i u Hrvatskoj detaljniji koliko se meni cini.

17 godina
neaktivan

Vjeruj ja se ovim problemom bavim odavno jer sam i sam iz BiH :D Mape su bile na G MAps ali su uklonjenje i koliko je meni poznato razlog je taj da navodno nisu imali odredjene dozvole. Vec par godina unazad se moli Google ali dzabe niti odgovaraju niti rade ista. Vlasti BiH su navodno poslale dopis Google-u ali ni na to nije odgovoreno. BiH je jedina zemlja u regionu koja nema mape i map maker (cak i Kosovo ima). Tako da smo do daljnjeg rupa na G Maps :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Google Maps nisu Bogom dane. Ako njih nema, imaš Bing Maps, a evo ljudi kažu da je možda i bolja pokrivenost nego sa Google Mapama.

I don't always live on this planet but when I do, I don't want to.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 14:04 (apoteka).
17 godina
neaktivan
escobar_ kaže...

Google Maps nisu Bogom dane. Ako njih nema, imaš Bing Maps, a evo ljudi kažu da je možda i bolja pokrivenost nego sa Google Mapama.

Problem je sto G Maps predstavlja jednostavno besplatno rjesenje sa dedicated aplikacijom. Druga stvar G Maps kao najpopularniji servis bi mnogo pomogao turizmu jer stranci kada dodju u BiH se pogube jer osim auto-puteva nema apsolutno nista :D

http://vgm.tv/
15 godina
neaktivan
Phobius kaže...

Neznam sta im je falilo da predju preko BiH sa satelitima i da pokupe neke podatke.

jedva nesto malo BIH ima slike iz 2011 i to je sve ono blizu granice.

Mozda i manje neznam.

A Banja Luku su malo shebali.

Slike iz 2006 is 2011 u jednom vemrenu i jos lose spojene.

A kad predjes preko granice drzave i udjes u npr Hrvatsku odjednom imas slike za sve i jednu hebenu godinu.

Loading...
13 godina
neaktivan

Ja pokušavam sa Omniom 7 ić na Google maps, ali još uvijek preusmjerava na početnu Google stranicu. Ko tu koga...

14 godina

P*zde iz googla se usrale windows phona {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
gamer34 kaže...

P*zde iz googla se usrale windows phona {#}

Sve im se gaće tresu od silnog straha...

16 godina
odjavljen

ali to nije sve, google  blokira microsoft da napravi poštenu app za you tube... malo je stara vijest ali nema veze...

http://www.wpcentral.com/microsoft-calls-out-google-poor-youtube-windows-phone

http://www.wpcentral.com/youtube-access-and-windows-phone-microsoft-throws-down-gauntlet

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Do not evil?
15 godina
neaktivan

To  nije ni marketinški niti ikakav trik ni potez, to je jadno.

Ako je istina, da brane, pa mogu se pokriti po ušima. Sumnjam da Microsoft tu laže, jer nije im teško napraviti app.

Iako sumnjam da bi Google to napravio, ali ako je, opet kažem-{#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ma cime li je to postenjacina m$ zasluzila? Cime?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice