me wanteeee xD
to je trenutno jedna od najjacih grafulja na planeti?? xD
Nije još.
Nije još.
mislis da je 5970 jaca tkz dvoglava.
Nije još.
nego?
Kartica je pokretana najjačim GPU-om na svijetu, tako je , a da je najjača varijanta, nije
Već je stvarno vrijeme da HD5970 netko zamjeni, kad će više te nove dvoglave...
Kartica je pokretana najjačim GPU-om na svijetu, tako je , a da je najjača varijanta, nije
ma na to sam mislio! :)
Nije još.
mislis da je 5970 jaca tkz dvoglava.
i to dosta jača.
al je skupa ko vrag :/ 4.300 kn! :/ rade kupis dvije 5870 i ispadne te manje za nekih 1000 kn a zapravo je 5970 bazirana na dva gpu-ua od 5870.
Nije još.
nego?
Nije još izašla pa ne može biti najjača.
http://www.fudzilla.com/graphics/item/21624-gainward-shows-its-new-phantom-card
Nisam još vidio ovako lijepu grafulju.
izgleda ko hladnjak od auta xP ali imas pravo, jednostavna i ljepa :D
najs......
da, 5970 i dalje najjača, do predstavljanja 6990.
nije mi baš na čisto ova gtx 580 sa 3 gb memorije koje su bitne samo na rezolucijama večim od FullHDa. Znači kada bi imao tri monitora (rezolucija 5k-6k piksela) i htio Nvidia Surround (koji radi samo sa dvije Nvidie u SLIu) nebi ih mogao staviti u stroj zbog same debljine kartice, a sa jednom nije moguće igrati u Nvidija surroundu.
da, 5970 i dalje najjača, do predstavljanja 6990.
nije mi baš na čisto ova gtx 580 sa 3 gb memorije koje su bitne samo na rezolucijama večim od FullHDa. Znači kada bi imao tri monitora (rezolucija 5k-6k piksela) i htio Nvidia Surround (koji radi samo sa dvije Nvidie u SLIu) nebi ih mogao staviti u stroj zbog same debljine kartice, a sa jednom nije moguće igrati u Nvidija surroundu.
Do izlaska dvoglave nVidia-e.
Dakle, to nije 5-6 tisuca pixel-a, zapravo, 3xFullHD je oko 6.2 miliona pixel-a.
Naravno da mozes koristiti vise ovih u SLI konfiguraciji, preskakanje jednog SLI utora je omoguceno.
P.S.
Ne vidim smisao koristenja toliko monitora pored kvalitetnog projektora (ako se tako zovu).
mi govorimo o dosupnim karticama a ti o onima za koje se tek spominje da bi mogle (vjerojatno i budu, ali BUDU, ne da već jesu) izaći..
dakle, 5970 i dalje mete sve. a onda dolazi 6990
btw, 3xfullHD je 6.2 milijuna pixela
mi govorimo o dosupnim karticama a ti o onima za koje se tek spominje da bi mogle (vjerojatno i budu, ali BUDU, ne da već jesu) izaći..
Da, kako sam racunao koliko je jedan FullHD, nisam mnozio s 3 (trebao sam koristiti kalkulator odmah)... Nije ni bitno.
Kako govoris o dostupnim karticama kad govoris o HD6990?
Neka procjena koliko slika bi bilo u krizi na full hdu sve max ??
Ljudi pa kak to neznate, fullHD x3 je 6220800 pixela :)
ma mislio sam horizontalnu rezoluciju od 5-6k piksela (3x 1650, ili 1920...) a ne ukupan zbroj piksela......uglavnom, kako spojiti ovakve dvije u sli ?
ps. smisao mnogo veći field of view koji ti projektor neće ponuditi
ma mislio sam horizontalnu rezolucijo od 5-6k piksela (3x 1650, ili 1920...)..uglavnom, kako spojiti ovakve dvije u sli ?
a cuj kad racunas pixele u fullHD monitoru mnozis i "horizontalu" i "vertikalu".
ma mislio sam horizontalnu rezoluciju od 5-6k piksela (3x 1650, ili 1920...) a ne ukupan zbroj piksela......uglavnom, kako spojiti ovakve dvije u sli ?
ps. smisao mnogo veći field of view koji ti projektor neće ponuditi
1.=prva kartica.
2.=druga kartica.
Nemoj zaboraviti slike staviti.
Dovoljno za ugodno igranje. Moj GTX480 rastura na tim postavkama pri 35FPS, a GTX 580 je nešto malo brži i mogao bi preko 40FPS.
Inače za 3x FHD imamo dvije opcije: 3 vodoravna displaya (5760 x 1080) i 3 okomita displaya (3240 x 1920). Rezolucija za oba setupa je jednaka.
Takve kartice su perverzije :) uglavnom to se isplati Amerima koji je dobiju za minimalno 20% manju cijenu.
Džabe uzet takvu karticu pa da ne jedem doručak i ručak godinu dana lol :)
Dizajn je jako lijep, slinim..
Takve kartice su perverzije :) uglavnom to se isplati Amerima koji je dobiju za minimalno 20% manju cijenu.
Kupit ce je neki amer a ja cu je kupit od njega nakon 3-4 mjeseca na e-bayu upola cijene, jer ce izaci neka dvoglava jaca.. nadam se naravno lol
Kupit ce je neki amer a ja cu je kupit od njega nakon 3-4 mjeseca na e-bayu upola cijene, jer ce izaci neka dvoglava jaca.. nadam se naravno lol
i onda ce te preko ebaya zbog carine doc ko nova u hrvatskoj -.-"
ili će carinat opet zahebat pa neš ništa platit, ili će onaj koji šalje platit carinu, sve je moguće.
ili će carinat opet zahebat pa neš ništa platit, ili će onaj koji šalje platit carinu, sve je moguće.
a sve je moguce.
Da, kako sam racunao koliko je jedan FullHD, nisam mnozio s 3 (trebao sam koristiti kalkulator odmah)... Nije ni bitno.
Kako govoris o dostupnim karticama kad govoris o HD6990?
daj čitaj kak spada. reko sam da dolazi a ne da je dostupna