Francuzi usvojili zakon

poruka: 283
|
čitano: 66.728
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Francuzi usvojili zakon".
16 godina
neaktivan
Francuzi usvojili zakon

To znači da će svi francuzi u Zatvor ? 

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
Moj PC  
18 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Francuzi usvojili zakon

hahahaha, ponovo bude pozara u francuskoj :D

sumnjam da ce to ljudi samo tako istrpiti

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 21:30 (grimyHR).
16 godina
neaktivan
Francuzi usvojili zakon

Gamad lakoma.

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Francuzi usvojili zakon

Sumrak ljudskog uma i civilizacije.... Jos jedna kontrola vise... illuminati stavrno sire svoje papke sve vise preko cijelog neta...

4 1 hvala 0
16 godina
Francuzi usvojili zakon

- Napoleon mali, ipak je uspio progurati svoj zakon. Pet minuta za odluku suda, hmmm.... nešto nije ustavno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Francuzi usvojili zakon

Danas Francuska, a uskoro i cijela Europska Unija.

Osumnjičeni za kršenje autorskih prava izgubit će pristup internetu 

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Francuzi usvojili zakon

Ne bih sad bio u koži francuzima. Valja se samo nadati da se taj zakon neće proširiti na ostale države.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Ne bih sad bio u koži francuzima. Valja se samo nadati da se taj zakon neće proširiti na ostale države.

sumnjam da ce taj zakon dugo tamo, inace ce biti krvi

17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Normalno da hoce.... Prosirit ce se na cijeli EU.... a sad vi i dalje glasajte za gamad koja nas gura u EU.... bio to HDz, SDP ili neki treci debili koji su odavno prodali dusu vragu....

16 godina
neaktivan
Francuzi usvojili zakon

Bogme, ako sad ti ludi francuzi anarhisti ne zapale sabor i ulice, onda ih od danas nadalje smatram samo p*ckicama kojima je dosadno kad su pijani :-)

Da li su to svud po svijetu instalirali kamere, dobili smo nekog svjetskog vodju, svjetsku himnu, ljudi se zatvaraju u zatvore zbog drugacijiteta, a ja sam to sve nekako propustio? Je neki novi Hitler dosao na vlast?

Nikad nisam mislio da ce neka normalna osoba razmatrati takav zakon ozbiljno, a jos nikadije da ce biti donesen!

Crni dani za slobodan svijet... ovo je presedan i mislim da ce ova odluka imati dugotrajne posljedice, gadne posljedice.

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx

23 0 hvala 0
16 godina
Francuzi usvojili zakon

prije ili kasnije piraststvoce biti zaustavljeno,toje nazalost tuzna istina

sjetitese piratskih video kazeta po video klubovima,preko nocisu sve nestale i ostali samo orginali

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Francuzi usvojili zakon

Znam da vam trenuto djeluje ovo kaj cu reci kao SF ali kad sjebu net... mogli bi ljudi poceti praviti wireles si lan mreže u svojim zgradama.... povezes vise zgrada i tako dok nije poezan cijeli kvart pa povezes vise kvartova... pa gradovi ... države... i djelis sadržaj na njima... i to je privatna mreža i nitko ti nema pravo pregledavat kaj držis na njoj...

3 0 hvala 0
16 godina

Ne kužim samo zakaj wireless...

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Ne kužim samo zakaj wireless...

Pa na svaki moguci i kolko tolko jeftini nacin da napravis mrežu u kojoj ces djeliti stavri s drugima... negdje lan... gdje ne postoji mogucnost za postavljanje kablova onda wireess...

16 godina
protjeran
zzz kaže...

sjetitese piratskih video kazeta po video klubovima,preko nocisu sve nestale i ostali samo orginali

video kazete su opcenito nestale preko noci :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 21:56 (grimyHR).
17 godina
Francuzi usvojili zakon

Zakon je super i nadam se da će se proširit ko sida u svim zemljama.

A sad svi "marš" u algoritam po pc igrice od 500kn  Smijeh

Daće nam svima "papra" masonsko konzumenska iskorištavačka marva sa zapada.

Živio blaži oblik socijalizma  i njegove slobode. Namigiva

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
Moj PC  
7 5 hvala 0
17 godina
Makavelii kaže...
Prison Breaker kaže...

Normalno da hoce.... Prosirit ce se na cijeli EU.... a sad vi i dalje glasajte za gamad koja nas gura u EU.... bio to HDz, SDP ili neki treci debili koji su odavno prodali dusu vragu....

Ne bi ja bas rekel da ce se prosirit dalje EU ti je jedna velika vrlo nestabilna nakupina a sve drzave ne disu isto, u nekima sigurno ovakav zakon nece proc uopce a i ovaj zakon koji je sad dosnesen u Francuskoj se moze itekako izmjenit ak bude gorilo pod petama a oce sigurno to je tak!Nevinašce

17 godina
Francuzi usvojili zakon

Hm ak taj zakon pređe na EU to bi bilo gadno, npr velika večina privatnih torrent trackera je u Rumunjskoj/Švedskoj, tam

bi onda pola ljudi završilo u buksi, tak da sumljam u taj zakon.

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 22:02 (BORG).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Francuzi usvojili zakon

Sad je velika frka francuski zakon !? A kod nas sam kažnjen skido ne skido,ZAMP dobije svoj harač preko cd,dvd,harda itd. I zamisli niko se ne buni,LOL !!!

Ma daj !

6 0 hvala 0
16 godina
BORG kaže...

Hm ak taj zakon pređe na EU bi bilo gadno, npr velika večina privatnih torrent trackera je u Rumunjskoj/Švedskoj, tam

bi onda pola ljudi završilo u buksi, tak da sumljam u taj zakon.

-ovaj zakon ne 'cilja' na pirate, nego korisnike. Uopće nije važan torrent, nego samo skidanje. (Mada je u 99% s torrenta.)

Najgori dio zakona je praćenje bez sudskog naloga. Za kriminalca, ubojicu, atentatora, pedofila itd. policija ili tajne službe moraju prvo zatražiti sudski nalog za praćenje. Sad to rade 'preko reda'. Nisu važni torrenti, važni su zakoni/ustav....

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
odjavljen
Francuzi usvojili zakon

Usvojili, pa ce ga opet osporiti i tako ukrug...

Nije da skidam pirateriju, ali ona nikada nece biti unistena. Samo je pitanje hoce li se neko obogatiti preko nje ili nece.

Ukoliko ce kaznjavati one koji skidaju, onda svi znamo kako ce sve proci. Oni koji dilaju ce biti nedodirljivi (kao do nedavno) i zaradjivati masno na tome. Nisu Francuzi i ostali u EU puno manje korumpirano od nasih, samo su se premazali finijom masti. Sve u svemu neizvedivo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Francuzi usvojili zakon

Nijemci uvijek ostaju kao brana protiv ludila

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Francuzi usvojili zakon

treba započeti novu francusku revoluciju

di su jakobinci i njihov giljotinski teror kad ih trebaš

Najnovija fora u 2r. srednje A KO BU BABU JEBAU?
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Francuzi usvojili zakon

Ovo je jedan od razloga zašto volim ovu banana državu - ovo se neće tako uskoro pojaviti kod nas.

I ako to prođe u EU-u. Svi na referendum reći NE.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

9 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Bogme, ako sad ti ludi francuzi anarhisti ne zapale sabor i ulice, onda ih od danas nadalje smatram samo p*ckicama kojima je dosadno kad su pijani :-)

Da li su to svud po svijetu instalirali kamere, dobili smo nekog svjetskog vodju, svjetsku himnu, ljudi se zatvaraju u zatvore zbog drugacijiteta, a ja sam to sve nekako propustio? Je neki novi Hitler dosao na vlast?

Nikad nisam mislio da ce neka normalna osoba razmatrati takav zakon ozbiljno, a jos nikadije da ce biti donesen!

Crni dani za slobodan svijet... ovo je presedan i mislim da ce ova odluka imati dugotrajne posljedice, gadne posljedice.

Pa valjda su naveli da se radi o osudama, ne sumnjama? To su valjda te izmjene?

Ali ne vidim po čemu je ovo toliko drugačije od dosadašnje situacije u kojoj te ISP ionako ima pravo isključiti za abuse i bez presude?

A ne čudi se kamerama... cijeli London se snima sa 1/4 milijuna kamera.

zzz kaže...

Zaustavljanje piratstva je dobra stvar.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
Francuzi usvojili zakon

Kewl. Još malo pa će početi nadgledati i koliko kvalitetan zrak udišemo pa da ga srazmjerno tome, propisno oporezuju. Tri puta ne platiš i zabrane ti da dišeš. :)

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

zar je stvarno lakše ic na normalne korisnike (nas) nego na izvore piratstva? nisu mi jasni

17 godina
Francuzi usvojili zakon

Mislim da nema šanse da to prođe. Bez piratstva bi pola informatičke industrije otišlo u kura*.

Mislite da će ljudi kupovat zvjeri od računala kad igra košta ko procesor il grafička kartica?

ovo samo francuzi mogu smislit. sumnajm da će to ostale zemlje prihvatit

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Francuzi usvojili zakon

To kaj nece kod nas proc mada mi imamo puno vaznijih zakonskih pitanja za rijesiti ali nasi se vole praviti veci evropljani upravno na minornim stvarima.Ovaj zakon je nebulozan i u ovom obliku neizvediv.A prognoziram da uskoro bude povucen pravdan upravo da su se zaleteli s zakonom i mogucnosti krsenja ljudskih prava a stvari razlog bude cisto opipljiv davateljima usluga ce pasti promet .Kod nas da se donese da biva donesen ovaj zakon svi davatelji propadaju a opca informaticka pismenost iako ni sad nije na visokoj razini u roku 2-3 godine nestaje .Kod nas je piratluk generator informaticke industrije koliko to god glupo zvuci jer pruza dostupnost u pocetku tehnologije svima.A ovakva borba je glupost tak i tak ovo dotice jedino ocvale pop zvijezde.Alternativniju glazbu ljudi kupuju i upravo ih piratstvo podpomaze da prodaju koji cd i napune koncerte.S filmovima slicno ljubavne teen komedije tak i tak niko nebu kupil s piratstvom ili bez dok lotr ,batman,green mile nebitno ak je film kvalitetan ide ko kifla cak i kod nas a vani je cijena filma priblizno cijeni toplog napitka plus case vode.Software je malo specificno trziste zbog visoke cijene proizvoda ali onaj ko treba adobe ,autocad bilo sta takvo tak i tak to kupi home useri ovi koji piratiziraju tak i tak to nebi kupili stoga isto mislim da je zanemarivi gubitak i ovdje.Stoga ja bi strogo na firme i tome slicno a teen downloadere na kojim se sad izivljavaju sa nebuloznim kaznama i ovakvim drakonskim zakonima bi presutno pustil na miru

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

treba započeti novu francusku revoluciju

di su jakobinci i njihov giljotinski teror kad ih trebaš

Ma bravo... da se malo informiras znao bi da su fancusku revoluciju zapoceli illuminati....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice