Jao ej jeste mocni, svaka cast!
samo naprijed dečki
LOL, svaka čast! Uopće ne pratim F1, ali ovo je potez vrijedan hvale. Anarhizam i samoorganizacija na djelu. Go girls! :D
Svaka čast :)
super ... samo ja nemam pojma šta ima zanimljivoga u toj formuli ? Vroom vrooom vrooom ... i tako satima, krug za krugom ...
a stream je preuzet odakle? njemački rtl i slo2? jel to legalno?
*inače, svaka čast na trudu. pratit ćemo vas.
BBC ONE.... Nije legalno. Ali ilelalno je zakon. :-)
Siva zona FTW
super ... samo ja nemam pojma šta ima zanimljivoga u toj formuli ? Vroom vrooom vrooom ... i tako satima, krug za krugom ...
meni možda nije zanimljivo što ti igraš neku glupu igru recimo. formula 1 je nešto vrhunsko-spoj najjačih tehnologija,znanja a svim time upravlja čovjek koji si ne smije dopustiti ni najmanju grešku. ništa manje uzbudljivo nego nogomet ili bilo koji drugi sport. činjenica da vozač izgubi 4 litre viode dovoljno govori za sebe !!!
oprostite nisam shvatio-mogu li ja na tom linku bug f1 stream gledati sutra formulu ?? hvala na odgovoru i hvala ako da !
oprostite nisam shvatio-mogu li ja na tom linku bug f1 stream gledati sutra formulu ?? hvala na odgovoru i hvala ako da !
Da naravno, ovaj članak i je svojevrsna najava toga
Super stvar, ovo ču svakako gledati xD
Kapa do poda!!!
još malo pa neću ni palit tv...dovoljno će bit laptop i Bug
Stvarno hvale vrijedan pothvat dvojice forumaša. Nebitno sada jel crna, bijela ili siva zona ali insomniac i rooswelt1991 svaka čast.
Kapa do poda!!!
Hahahahaha, kako sam se slatko nasmijao na ovo. Lijepo je vidjeti kako ljubav prema BUG-u cvjeta, ali odreci se kvalitetne slike prijenosa, u nekim slucajevima i HD-a u korist nekakvog internetskog streama, stvarno nije neko rjesenje.
Fakat nisam vjerovao, svaka čast dečkima iz pilane.
Evo jedno malo pitanjce.......koliko prometa napravi recimo 1h streaminga? Jer bih volio pogledati koju utrku a imam ograničen net na, za današnje pojmove, slabašnih 10GB?
woot!!! svaka cast!!
BBC ONE.... Nije legalno. Ali ilelalno je zakon. :-)
čuj, jeste zakon. i drago mi je da negdje mogu gledat s hrv komentarom itd. uostalom često gledam i ostale sportove preko raznoraznih streamova koji vjerovatno nisu legalno, jer ih nerijetko uhvate i ugase tijekom prijenosa. samo sam htio istaći činjenicu da se na forumu ne smije pričati kako prekopirati i crackati pojedinu aplikaciju, a smije se pričati i to javno na portalu najavljivati nelegalan stream. pomalo licemjerno ako se mene pita. jednostavno, dvostruka mjerila su mali trnić koji žulja u oku.
Evo jedno malo pitanjce.......koliko prometa napravi recimo 1h streaminga? Jer bih volio pogledati koju utrku a imam ograničen net na, za današnje pojmove, slabašnih 10GB?
zavisi naravno o kvaliteti streama. meni je nogometna utakmica znala uzet po 1GB
svaka cast, sjajni ste!
Zaboravi!10GB je ništa!
A osim toga ne vjerujem da je HRT jedina tv na kojoj ste gledali F1! Ja na raspolaganju imam 2-3 kanala na kojima mogu pratiti svaku utrku.
Svaka cas baš sam jučer tražio gdje ću sada gledat f1 a nisam pogledao na BUGu.
BUŽ-e, genijalan i inovativan kao inače. Svaka vam čast, svima
I BUG!
Ovo prije svega zahvaljujem momcima koji su komentatori, a Bug je ovdje samo backup.
WE ARE WHO WE ARE..... za komentatore: Time je odgovorio na provokaciju Hamiltona da je Red Bull samo tvornica pića i ništa više.
Momci imate podrsku od mene. dobili ste još jednog gledaljeta(oke dva stari i ja cemo vas pratit).
Zaboravi!10GB je ništa!
A osim toga ne vjerujem da je HRT jedina tv na kojoj ste gledali F1! Ja na raspolaganju imam 2-3 kanala na kojima mogu pratiti svaku utrku.
Ja televiziju ne znam kada sam zadnji put upalio, tako da imam jedino kanale koji su "standardni". I ono što pogledam je liga prvaka, koji dobar film, dokumentarac....i F1. BTW 10GB je ništa, slažem se, ali meni i više nego dovoljno. Tako da ako je 1 utrka do 1GB mogao bi je pogledati bez problema.....
Kapa do poda!!!
Hahahahaha, kako sam se slatko nasmijao na ovo. Lijepo je vidjeti kako ljubav prema BUG-u cvjeta, ali odreci se kvalitetne slike prijenosa, u nekim slucajevima i HD-a u korist nekakvog internetskog streama, stvarno nije neko rjesenje.
čuj... imam još staru sony-evu CRT televiziju... i jedan sam od onih koji nisu trčali u Pevec po novi LCD ili plazmu ili neki LED shit... ZAŠTO? WTF bi bacio pare da gledam neko tursko smeće na rtlu ili indijsko s*anje na htv? ILI još bolje, sate i sate reklama za ALWAYS uloške tijekom ručka gdje "moderne" cure zajebavaju konobara u kafiću prolijevajući vodu po stolu i skrivećki brišući istu ULOŠKOM ili kad se loptice odbijaju u ulošku simulirajući fliper!!!!???? mislim WTF????? lol
A koja dobra utakmica ili evo prijenos F1 je tako rijetko da se niti ne sječam gdje d fak mi je daljinski!!! Da ne kažem koji dobar film....
Eto zato kažem da će mi bit laptop i Bug dovoljno... sad reci da nisam u pravu??? S obzirom da ne gledam turske/meksičke/indijke sapunice, stare kvazi akcijske filmove koji se vrte po 79ti put,Oprah show, etc...