nije da me briga, mislim meni niti iz đepa ni u đep, ali firma dizzy je bila na ovim stranicama već toliko puta izreklamirana da je to već postalo jadno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
osim ako ce mi ova aplikacija omoguciti besplatni parking, who cares? ne cini mi se bas nesto sta bi trebalo biti dogadaj dovoljno bitan da bude u vijestima...
ja sam par puta plaćao mobitelom,nije ništa prekomplicirano da za to treba posebna aplikacija koju još treba nepotrebno izreklamirati
nije da me briga, mislim meni niti iz đepa ni u đep, ali firma dizzy je bila na ovim stranicama već toliko puta izreklamirana da je to već postalo jadno.
Nije samo to, nego Microsoft je sigurno platio to da bi ovi napravili. a uz to koliko znamo jedan iz Dizzy grupe radi u Microsoftu pa eto kako je sve nastalo....
Samoreklama ništa drugo.
tu vam je domagoj na forumu (svi ga znate), pa njega mozete izravno pitati! Strasno se obogatio sa ovom aplikacijom, a korporacijski lobi isprepleten sa visokim vladinim duznosnicima i masonima stoji iza svega. Lako tako...
Ja bi ipak, za razliku od zlobnika ovdje koji samo kritiziraju cestitao na ovom malom uspjehu!
nemam ja nista protiv promidbe, ali tamo di je tome mjesto, ne u vijestima...
Ma jel ono Andrej među kadrovima, nisam siguran. Al on ne radi ni u Microsoftu ni u dizzy-u.
Cemu otrovni komentari? Aplikacija je prva nasa na Windows Marketplaceu, i tko god da ju je napisao - zasluzuje biti dio vijesti. Ma zasluzuje i druga, i treca :P
Svakako je vijest.
Cestitke autorima :)
Ovo je hrvatska: od 9 postova, 7 pljuje, a samo 2 podrzavaju. I kaj se cudite kaj smo tu di jesmo! Stvarno mi se gadi kaj sam hrvat.
Cemu otrovni komentari? Aplikacija je prva nasa na Windows Marketplaceu, i tko god da ju je napisao - zasluzuje biti dio vijesti. Ma zasluzuje i druga, i treca :P
Svakako je vijest.
Cestitke autorima :)
hoće uskoro bit i druga na marketplejsu?
Evo čim se netko od ovih kritičara gore odvaži nešto napraviti.
Najlakše je hračkati po tuđem radu, a kad treba pomaknuti guzicu to je već problem.
Znači ovako, ako moj kolega iz Adobea prvi napravi AIR aplikaciju koja radi na iOS-u te objavi da je to napravio prvi i to stavi na neki X site, ja bi ga trebao popljuvati zato jer radi za Adobe i promovira svoju firmu? Koga briga, tko bilo kome brani da dohvati WP7 i počne raditi posao? Uvjeren sam da bi i drugi završili na stranici Bug.hr-a, samo da im javite. To što samo šačica nas pokušava napraviti nešto i što ne smijemo se time pohvaliti je pomalo tužno...
Mene bi osobno prije zanimalo kako se uključiti u razvoj WP7 aplikacija, da li MS nudi kakav prerelease program i pristup WP7 uređajima u svom communityju nego tko gdje radi i kako se promovira. Idemo delati, kako bi Mile rekao :)
Mene bi osobno prije zanimalo kako se uključiti u razvoj WP7 aplikacija, da li MS nudi kakav prerelease program i pristup WP7 uređajima u svom communityju nego tko gdje radi i kako se promovira. Idemo delati, kako bi Mile rekao :)
Nije problem razvit aplikaciju, problem je stavit tu aplikaciju na marketplace jer hrvatska nije medju MS-ovim omiljenim drzavama...
Ovo je hrvatska: od 9 postova, 7 pljuje, a samo 2 podrzavaju. I kaj se cudite kaj smo tu di jesmo! Stvarno mi se gadi kaj sam hrvat.
onda se iseli iz hrvatske jer ne želim imat takve seljačine kraj sebe ... koji cijene tuđe više nego svoje.
Problem je ovdje jedino sto dizzy.hr nije bilo koja firma, nego firma koja je izradila i odrzava Bug-ove stranice. U clanku je trebao ili stajati disclaimer, ili pisati "sponzorirana vijest", a autor se trebao potpisati imenom i prezimenom, a ne inicijalima (zaposlenik dizzy.hr-a?). Ovako se stjece dojam da dizzy zloupotrebljava bug.hr za vlastitu (besplatnu) promociju.
Inace, sto se aplikacije tice, sve 5.
Problem je ovdje jedino sto dizzy.hr nije bilo koja firma, nego firma koja je izradila i odrzava Bug-ove stranice. U clanku je trebao ili stajati disclaimer, ili pisati "sponzorirana vijest", a autor se trebao potpisati imenom i prezimenom, a ne inicijalima (zaposlenik dizzy.hr-a?). Ovako se stjece dojam da dizzy zloupotrebljava bug.hr za vlastitu (besplatnu) promociju.
Inace, sto se aplikacije tice, sve 5.
Ček, ček. A da je aplikaciju napravila neka druga firma nitko se ne bi bunio?
Od kud u vama toliki jal ljudi moji?
Zašto se nitko ne buni kad se napiše da će Razer izdati novu periferiju?
Daj malo razmislite...
isprobao u karlovcu. milina! Auto i reg upišeš u postavke i gdje god si samo dva klika i platiš... ne treba svaki puta upisivati reg i slati sms. dobra aplikacija za imati :)
LULZ!
Pa dizzy.hr je i napravio ove stranice...
Stvarno jadno, koliko ljudi kvocaju i koliko su jalni na tuđi uspjeh. Ispada kao da su opljačkali milijune s tom aplikacijom, a ne da ju daju besplatno.
Za sve seljacine. Tvrtka dizzy.hr je u vlasnistvu Domagoja Pavlesica, istog onog Domagoja koji pise za Bug, istog onog Domagoja koji je izradio Bug, istog onog Domagoja koji je napravio ovaj forum. Ako ga nece njegovi frednovi i kolege u Bugu podrzati tko hoce.
A sad, seljacine zavisne, odite u kut i sramite se, jer vam je jedino bitno popljuvati nekoga samo zato jer negdje pise Microsoft. Jel to ljubomora ili obicna zloca?
Umjesto da cestitate covjeku na odlicnom poslu, obracate mu se sa duplo Vi radi svega sto je napravio i radi svega sto radi. Ne, vi kenjate bezveze.
Sto ste vi napravili u zivotu!?
Mrs!
nepotrebno se je zivcirat debilima koji samo kritiziraju, najcesce su to 13yo kid's koji su tek naucili pisati na tipkovnici, tj pronalaziti slova, pa se sami sebi dive kako su puno teksta napisali, a da ne spominjem da je 99% takvih jedino za to sposobno te im pc ne sluzi ni za sta drugo jer u glavi supljina vlada...
sve u svemu, cestitka na aplikaciji.. samo tako i dalje.
Evo čim se netko od ovih kritičara gore odvaži nešto napraviti.
Najlakše je hračkati po tuđem radu, a kad treba pomaknuti guzicu to je već problem.
lako je sjedit iza tamo nekog pseudonima i pljuvat....
znam da postoji još 1 aplikacija, u pripremi je još nekoliko, jedino ne znam šta je sa objavom (a nick RaLe mi je jaaaaaako poznat IRL)...
Respect developerima.
hahaha samo u hrvatskoj, kad objaviš da su majstori na vlasti popalili milijune onda ideš u čuzu zbog odavanja državne tajne, tako i ovdje kad nazoveš govno govnom onda se dežurni masoni javljaju da te vrjeđaju, da citiram varysa: "Ahhh, to be sure, you are a honest and honorable man lord eddard, oft times i forget that. I have meet so few of them in my life. Whan i see what honesty nad honor have won you i undersand why."
Kako se zapravo može znati redni broj objavljene aplikacije koja podržava neki jezik? Na Windows phone marketplaceu se to nigdje ne vidi, a ne sjećam se ni da sam vidio ranije na Handangu i sličnim storeovima.
dečkima čestitke