Idem odmah skinut,ups pa ja sam na Xp-u
instalirano :)
dodan je gumb u media playeru - oujea
Imam sve update za sedmicu, ne treba mi ovo...... ipak, idem si to instalirati, smeta mi što mi u Proparties-ima piše da nemam service pack
SP1 ide direktno kad idući put buden reinstalira windowse, znači za nekoliko miseci, ništa prije.
Nadam se da će se ovaj SP naći na Bug DVD sljedeći broj. Nismo baš svi na flatu.
I ja instalirao. Ali koji gumb?
Meni ispalo nekih 60 MB preko Windows Update opcije, Win 7 Pro 32 bit.
kakav gumb?
Brze se boota, jede manje rama pri radu, kada ne radim nista na njemu sa pokrenutih 42 procesa uzima 500 rama a spadne i ispod sve u svemu poboljšanja da, neka kozmetička nisam primjetio (moguče da sam čorav)
ne bih bas rekao d jede manje rama. bas nasuprot, trenutno koristi 1,5 gb, a inace je bilo max 1,4
ne bih bas rekao d jede manje rama. bas nasuprot, trenutno koristi 1,5 gb, a inace je bilo max 1,4
Evo ovdje il je moj komp mali zeleni, il nesta nevalja, ocitava mi u Rainmeter 560 a isto toliko i u Task menageru.
Sory radi losih slika slabo mi scren print:S
Nadam se da će se ovaj SP naći na Bug DVD sljedeći broj. Nismo baš svi na flatu.
Na žalost neće - DVD je već otisnut, nije bilo teoretske šanse da se ovo dočeka...

Na žalost neće - DVD je već otisnut, nije bilo teretske šanse da se ovo dočeka...
a na onom poslije? bilo bi lijepo da bude...
Na žalost neće - DVD je već otisnut, nije bilo teretske šanse da se ovo dočeka...
a na onom poslije? bilo bi lijepo da bude...
To će sigurno biti, ali to je tek za mjesec dana :(

To će sigurno biti, ali to je tek za mjesec dana :(
odlično onda ću čekat mjesec dana da napravim reinstal windowsa :) nemam flat pa da ne skidam bezveze...
sad je instaliran na sve updateove pa je nekih 60mb
Skinuo preko Win update. Relativno mali download jer sam imao sve zakrpe do sada. Jedinu razliku koju vidim je da pod "system" pise Service Pack 1. :)
Meni i dalje pise "Windows 7 Professional", a sve update sam dosad skinuo.
ja sam prije jedno 3 tjedna skinuo i instalirao win7 i od tada mi vec pise pod mycomputer da imam SP1 ?!
Ja sam uz SP1 imao i još neke tri nadogradnje. Da li je još tko to imao? Win. 7 x64.
Ja sam uz SP1 imao i još neke tri nadogradnje. Da li je još tko to imao? Win. 7 x64.
ja sam imao samo sp 1.. Možda su ti one zakrpe otprije šta nisi instalira.
ps.. toliko mi se spava da ja gledam gore i Mato kao moderator piše da dvd nije otisnut. Ja gledam koji sad mato, kad ono shvatim za minutu Miro :D
Mali download, ali brat bratu, mogao sam Windowse instalirati koliko je trajala instalacija Windowsa. Ovo je sada prvi boot nakon instalacije, pa još vrti neke .NET optimizacije i slična sr*nja pa je zagušen. Poslje ide defrag, pa ćemo vidjeti.
Na jednom mi piše ''Installation status: Failed''. hmmm.
Upravo se instalirao, restartam (fingers crossed) :)
EDIT:
nakon restarta ubijen je Aero. Pokrenuo sam troubleshooter, popravio je stvar (nije mi se dalo ručno kopati, bio je isključen Desktop something something manager) :)
Na jednom mi piše ''Installation status: Failed''. hmmm.
Tako i meni, KB 2387530 failed, jucer sam imao 3 important i 1 optional i ovaj je failed(important).
ja nisam nikom ništa ukrao. kopirao sam. to nije isto. jer da nisam kopirao, 100% ne bih kupio windows 7 instalacijski dvd dakle MS nije u mom slučaju ama baš ništa izgubio. da ne postoji loader vjerojatno bih instalirao linux. cijene koje za OS plaćaju u americi s njihovim plaćama su ok, da sam ja tamo i ja bih kupio original instalacisjki DVD s ključem. kod nas davat 2.700 kn za retail windows 7 ultimate na ove plaće nema šanse.
što se tiče aktivacije meni je rečeno ako se laptop pokvari zaboravi na oem aktivaciju. nevermind.
od svih verzija windowsa za prosječnog hrvata u obzir samo dolazi Windows 7 ULTIMATE x64
daj se prestani samozavaravat, ja tebi nisam ukrao auto, samo sam ga provozao
ps-meni je rečeno da će mi za svaki email koji proslijedim dalje Bill Gates dat 10 dolara
nek stave pristojne cijene za naš standard prihvatljive kao u americi koje su oko 10% najniže plaće pa se neće ekipa zezat s loaderima.
@karakteran
Ej ovako ovo je za tebe ali i svakoga tko je jos uvijek student ili ucenik(nisam siguran za ucenike ali eto), imas nesto sto se zove MSDN Academic alliance, to je program ms-a sa raznim sveucilistima i ostalim ustanovama za obrazovanje koje imaju potpisan ugovor sa ms-om da se ucenicima daju ms-ovi programi besplatno, ako si na feru onda ovdje:
MSDN AA, ako je neka druga ustanova onda pitaj referadu ili nekog slicno kako doc do programa. Ja sma recimo skinuo sebi: win7 pro, vs 2008, vs 2010 i jos neke programe sve besplatno i originalni su, update-i rade i sve.
a drugo ako ćemo pošteno studenti nakon završetka školovanja ne bi smjeli više koristiti OS s ključem kojeg su dobili od svoje viskoškolske ustanove. to su mi rekli u MS ne izmišljam. ako ćemo baš bit etički kako spada.
e dobro sad, pa cijeli zivot se uci :)