Photo library je na EN.
pazi ovo. nisam sam
https://discussions.apple.com/thread/3374367?start=0&tstart=0
Kako maknuti photo library iz Photos?
Isto sam i ja pitao stranicu prije. Izgleda da se ne može.
A i photo stream mi se nasrao a iskljucio sam ga.
Assistive touch je vise "accesibility" option, al dao bi se podesit fino.
Like:
Brzina (boot i sam os)
Edit na fotkama
Quick camera na lock screenu
Itunes wifi sync
Trailers
Dislike
Nema potpunog gasenja spotlighta
Nema brisanja Newstanda
Volio bih vidjet "widget cetner"
Ne mogu se upalit notifikacije iz lock screena.(makar to kuzim)
Y U NO HAVE SIRI????
Prokleti youtube app je iz kamenog doba.
Jučer sam se požalio na trajanje baterije pod iOS 5, međutim ispada da je ipak "krivac" bilo moje nešto intenzivnije prčkanje po telefonu.
Punio sam ga noćas, od 7 sati jutros do sada je "iscurilo" samo 10% baterije uz standardno korištenje (twitter, mail, pozivi i nešto malo surfanja).
Jel se meni samo čini ili je Reminder potpuno nepotreban?
A i photo stream mi se nasrao a iskljucio sam ga.
i meni se photo stream nasrao premda je iskljucen. dok nije izasao final u srijedu nije se to dogadjalo.
photo library nemam. mozda zato sto nisam syncao sa starim folderom sa kompa nego sam instalirao na novo.
super je taj iOS5
Evo što se meni dogodilo
Sinoć sam se spojio na iTunes i kliknuo update.
itunes je oko pola sata skidao novi firmware (700+MB) i onda kad je krenuo instalirati, izbacio mi je grešku ERROR3194.
pod support piše da updejtam iTunes na 10.5. No to je već odrađeno ranije.
Kako je prije instalacije tražilo da napravim backup iPhonea i svega na njemu jer će mi iOS 5 obrisati sve sa telefona, to sam i napravio.
No kad mi je riknuo u sred instalacije, prebacio se u recovery mode i ne mogu ga ni RESTORE ni UPDATE više. Nema nikakvog softvera gore. samo ikona iTunes i USB kabel.
pokušao sam ga kombinacijom tipkli Home + Power dovesti u nekakvo stanje ali nisam uspio.
Nakon toga je upao u tzv Recovery Mode Loop i stalno se restarta nakon što se pojavi Apple logo na ekranu. Ne mogu uopće doći do grafičkog dijela, da se digne bilo kakav OS.
Klikom na RESTORE dobijem poruku da je telefon u Recovery modu i da ga restoram (???)
telefon je mrtav i već je na putu za servis u Zagreb.
Bravo Apple!!
Bravo iOS 5
pazite se toga. radije pričekati neki i OS 5.0.1
na iPadima radi dobro btw, iz prve i sve je super
Trebao si prvo pokušati ovo. Meni je isto tako nešto bio zapeo u recovery modu, a nisam mu mogao nanovo vratiti softver jer mi je izbacivao ERROR 3194 i malo sam tražio po Internetu i naletio na taj "članak" i napravio sam tako kako piše i nakon toga mi je iz prve vratio softver, a u pitanju je bio iOS 4.2.1 .
EDIT: Vidim da si već pokušao nešto slično. Znači krepa je 100%?
Jel se meni samo čini ili je Reminder potpuno nepotreban?
Cini ti se, koristim ga i odusevljen sam sa location based reminder.
super je taj iOS5
Evo što se meni dogodilo
Sinoć sam se spojio na iTunes i kliknuo update.
itunes je oko pola sata skidao novi firmware (700+MB) i onda kad je krenuo instalirati, izbacio mi je grešku ERROR3194.
pod support piše da updejtam iTunes na 10.5. No to je već odrađeno ranije.
Kako je prije instalacije tražilo da napravim backup iPhonea i svega na njemu jer će mi iOS 5 obrisati sve sa telefona, to sam i napravio.
No kad mi je riknuo u sred instalacije, prebacio se u recovery mode i ne mogu ga ni RESTORE ni UPDATE više. Nema nikakvog softvera gore. samo ikona iTunes i USB kabel.
pokušao sam ga kombinacijom tipkli Home + Power dovesti u nekakvo stanje ali nisam uspio.
Nakon toga je upao u tzv Recovery Mode Loop i stalno se restarta nakon što se pojavi Apple logo na ekranu. Ne mogu uopće doći do grafičkog dijela, da se digne bilo kakav OS.
Klikom na RESTORE dobijem poruku da je telefon u Recovery modu i da ga restoram (???)
telefon je mrtav i već je na putu za servis u Zagreb.
Bravo Apple!!
Bravo iOS 5
pazite se toga. radije pričekati neki i OS 5.0.1
na iPadima radi dobro btw, iz prve i sve je super
Trebao si prvo pokušati ovo. Meni je isto tako nešto bio zapeo u recovery modu, a nisam mu mogao nanovo vratiti softver jer mi je izbacivao ERROR 3194 i malo sam tražio po Internetu i naletio na taj "članak" i napravio sam tako kako piše i nakon toga mi je iz prve vratio softver, a u pitanju je bio iOS 4.2.1 .
EDIT: Vidim da si već pokušao nešto slično. Znači krepa je 100%?
Ne moze krepat 100%, vadio sam mu krv na slamku i nikada nisam imao problema, googlaj redsn0w i kliknes recovery loop fix. Makar je samo trebalo shift->click na restore i mir.
Mislim da cu ipak pricekati JB, razmisljao sam i shvatio da ne mogu bez Activatora.
Activator radi s IOS5 bez ikakvog problema.
Znam, cekam pravi JB.
Nemam pojma, cisto sumnjam da je kao Activator.
Danas bi mogao biti dostupan JB.
pazi ovo. nisam sam
https://discussions.apple.com/thread/3374367?start=0&tstart=0
Nisam procitao cijeli ovaj clanak, ali vidi ako ti kako može pomoci.
Da li je netko uspio izbrisat photo library? Tražim, ali nisam našao rješenje.
Mislim da cu ipak pricekati JB, razmisljao sam i shvatio da ne mogu bez Activatora.
Activator radi s IOS5 bez ikakvog problema.
Znam, cekam pravi JB.
Nemam pojma, cisto sumnjam da je kao Activator.
Danas bi mogao biti dostupan JB.
Pa jailbreak najnormalnije radi jos od beta releasova, redsn0w 0.9.94
Da li je netko uspio izbrisat photo library? Tražim, ali nisam našao rješenje.
ne razumijem, jel zelis izbrisat fotke ili foto library cjeli, ne shvacam sto zelis
EDIT: znaci http://lmgtfy.com/?q=delete+photo+library
PRVA tema, zadnji post, dakle moras syncat fotke preko itunesa, i samo odaberes prazan folder na racunalu sa kojime ces syncat.
Da, Tethered JB.
Ne moze krepat 100%, vadio sam mu krv na slamku i nikada nisam imao problema, googlaj redsn0w i kliknes recovery loop fix. Makar je samo trebalo shift->click na restore i mir.
He, he kažeš samo, ali samo ako mu ne izbaci grešku kada krene restore, a njemu je izbacilo grešku. Ali valjda nije crka.
EDIT: Eeeee i pitanje je koji je iOS pokušavao staviti nakon što mu je prekinulo nadogradnju na iOS 5.
Zasto?
ne može se ništa. sve probao.
cijeli dan sam surfao po netu danas šta je i na kraju poslao na servis. bilo je ili to ili da ga tresnem u zid. bar bih se 5 sekundi osjećao odlično
frustrirajuće.
a svako rješenje koje nađem na netu počinje sa:
Press and hold Power and Home button at the same time untill the slider appears..
Ali ja ne mogu doći do slidera jer je moj iphone ugašen i ne da e upaliti. ne obratno.
fakit
valjd će ovi sredit pa mi vratiti zamolit ću ih da mi ga apdejtaju odmah na peticu
Stvarno me podsjeća na moj slučaj. Isto tako je bio "ugašen" (stvarno nije davao znakove života, barem mi je tako izgledalo), ali zapravo nije nego je zapeo u Recovery mode i riješio sam to na prije spomenuti način. Hajde, ako imaš iPhone kod sebe pokušaj prema onome linku koji sam dao. I zanima me, koji je iPhone u pitanju?
EDIT: Koji si iOS pokušavao staviti nakon neuspješne instalacije iOS-a 5?
telefon sam nažalost poslao na servis. Imam iPhone 4 koij je bio na 4.3.5 firmweru. Crkao je kao što rekoh dok sam pokušavao preći na 5.0 a probao sa i na 4.3.4 vratiti. vidjet ću šta će mi ovi iz servisa reći. ako ne bude išlo ili mi budu htjeli previše naplatiti, uzet ću ga natrag pa pokušati. brine me to što sam čitao da je dosta ljudi u Americi brickane telefone odnjelo u Apple i da su im ovi nakon par sati kopanja po telefonu, dali nove uređaje jer su ovi bili beyond repair. samo da nije to. onda sam butt fucked
Meni nikako da aktivira iMessage! Zapravo ni FaceTime, al za to me nije briga.
Zasto?
Vrlo je malena mogucnost da ce unteather radit. Jedino u slucaju da nadju nove exploite jel je apple pokrpo hrpu toga, ako se ne varam vec dobrih 6 mjeseci nema unteather jb-ka.
Evo samo da se pohvalim da mi za sada nije bloka mob prilikom zvanja. Ima bit da su ispravili bug. Jeej.
Evo instalirano, sve radi!
Evo samo da se pohvalim da mi za sada nije bloka mob prilikom zvanja. Ima bit da su ispravili bug. Jeej.
Znači da ti je prije blokao?!
iOS
Zasto?
Vrlo je malena mogucnost da ce unteather radit. Jedino u slucaju da nadju nove exploite jel je apple pokrpo hrpu toga, ako se ne varam vec dobrih 6 mjeseci nema unteather jb-ka.
Exploit je hardwareskog tipa, jedino su mogli pokrpat u 4S.