Čini se da je mrvičicu brži...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čini se da je mrvičicu brži...
http://www.bug.hr/forum/post/internet/firefox-nightly-builds/2017116.aspx
Lopovi :) Sakrili su meni na isti botun i čošu kao i Opera
Here we go again...
Slozio bih se, i meni se cini malcice brzi.Osim toga nikakvih ekstra razlika nema.
ja skinuo firefox 7 nightly build.
zasto biti na tim "zastarijelim" verzijama
ne podržava firebug još! više volim chrome ali mogu reći da je petica firefoxa dosta brža od četvorke na mome 6 godine starome laptopu... sve pohvale... još da firebug srede i to je to.
Ipak, chrome je chrome i tacka!
Navikao sam na Chrome i sad da me neko ubije nebi se mogao vratiti na Firefox, mada 4.orka nije losa, instaliracu i 5-icu kroz koji dan jer vjerovatno jos nisu sredili podrsku za sve add-onove i neke sitne bugove....
ne podržava firebug još! više volim chrome ali mogu reći da je petica firefoxa dosta brža od četvorke na mome 6 godine starome laptopu... sve pohvale... još da firebug srede i to je to.
firebug uredno radi, http://blog.getfirebug.com/2011/06/17/firebug-1-8b3/
Ali to nije finalna verzija nego je beta...
Ja ostajem na 6.0a2 koja ce jos malo u betu :)
U beti imaš sve što i u ranijem punom izdanju + ispravke
Meni je na Win 7 Firefox ponudio nadogradnju sa verzije 4.0.1 na verziju 5. Na XP-u mi ne nudi.
Bormeč je finalna.
hahahaha sta je ovo
nema promjena jel??
ukloni mi taskbar,ukloni mi onu gore liniju meni i to tek kad misem dovucem do gore onda prikaze
I sami su najavili da će nove, tako reći "velike" verzije Firefoxa izlaziti puno brže nego prije. No, broj novosti će isto tako biti znatno manji u odnosu na prošlu verziju, nego što je to recimo bilo prije (FF2<FF3, i sl.).
znaci sad umjesto x.yz oznacavanja dobilo smo drugi x svakom zakrpicom .Moraju malo pozuriti da dohvate chrome oni su vec na 12
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/5.0/linux-i686/en-US/index.html
?
Thanks for your interest in Firefox 5
We aren't quite finished qualifying Firefox 5 yet. You should check out the latest Beta.
When we're all done with Firefox 5 it will show up on Firefox.com.
Ma dobra je meni bila i trojka samo da je bila 5x brza
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/5.0/linux-i686/en-US/index.html
?
Thanks for your interest in Firefox 5
We aren't quite finished qualifying Firefox 5 yet. You should check out the latest Beta.
When we're all done with Firefox 5 it will show up on Firefox.com.
That happens when people are jumping the gun.