DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6

poruka: 989
|
čitano: 95.190
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6".
14 godina
odjavljen
Re: DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6
skilly kaže...
Tipicno. Nemam za BMW, a tko ima i kupi ga je seljacina koja se kurci.
Tipican jal i klasicna hrvatska opsjednutost drugima i zamaranjem sto vozi susjed.

Ne nužno, iako ima dosta ljudi koji su seljačine i jedno kurče se s njim, ali ima i (ne toliko, niti približno) ljudi koji stvarno imaju love za BMW (i ekipu) i ne kupuju ga da se "kurče".

11 godina
protjeran
Ti stvarno mislis da vecina onih sto voze BMW su ga kupili vise zbog tebe nego zbog sebe, odnosno - da se qurce?
13 godina
neaktivan

Sardax, ti si apsolutno promasio ono sto sam htio reci.

A to su one 2 skupine o kojima pricam.

I uopce nije bitno jel to iPhone, novi Galaxy ili BMW. Budalama nazivam one koji ga kupe, a nemaju cim pokriti niti troskove zivota. A nazalost, znam ih previse koji ulaze u robovlasnicke ugovore samo da bi imali novi iPhone koji realno ne nudi nista specijalno vise od nekih drugih uredjaja za 3 puta manje novce.

I trenutno imam novi Nexus 5 placen 2100 u kesu ako te bas zanima. Imo sam i OnePlus, i par iPhonea, pa tako cu vjerojatno i dobit 6-ticu na test.

Al poanta je da ljudi precesto daju puno vise nego sto imaju za neku stvar koja im sluzi jedino za pohvalit se drugima - vidi imam novi iPhone il sta vec.

I da, rado bi ja vozio BMW, al mogo bi u tom slučaju spavat u njemu jer nebi imo za placat stan i rezije.

11 godina
protjeran
Ulaze u velike robovlasnicke ugovore kazes? Gore si spomenuo da nemaju za poziv. Koju to veliku tarifu imaju da nemaju u njij za poziv?
17 godina
odjavljen
skilly kaže...
Ulaze u velike robovlasnicke ugovore kazes? Gore si spomenuo da nemaju za poziv. Koju to veliku tarifu imaju da nemaju u njij za poziv?

Silky ti si se opet pogubio?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
sardax kaže...

Deawood, nisi shvatio pitanje. Npr, ako si kupio TV od 15.000,00 kn od 50", zašto nisi kupio neki drugi 50" za recimo 7.000,00 kn??

Zato jer je procijenio da jedan uredjaj zasluzuje neku cijenu a drugi ne. Kad vec spominjes TV netko ce kupiti Sony od 15000kn a netko bolji LG koji kosta 12000kn. Sony za svoje "ime" trazi previse. Neki drugi traze pre pre pre previse.

14 godina
neaktivan
skilly kaže...
Ti stvarno mislis da vecina onih sto voze BMW su ga kupili vise zbog tebe nego zbog sebe, odnosno - da se qurce?

Uglavnom - da. Ako pogledam vlastiti primjer, vozim Toyotu od 20 000€ a ogromna vecina prijatelja i poznanika koji su u puno losijoj materijalnoj situaciji voze auta trostruko skuplja od mog.

11 godina
protjeran
Pa ocito mogu kad voze. Njihov odabir. Zasto ih zbog toga smatrati glupima?
17 godina
odjavljen
BlueMax kaže...
skilly kaže...

Uglavnom - da. Ako pogledam vlastiti primjer, vozim Toyotu od 20 000€ a ogromna vecina prijatelja i poznanika koji su u puno losijoj materijalnoj situaciji voze auta trostruko skuplja od mog.

Odustani, vjeruj mi... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
odjavljen
skilly kaže...

Well, u Hrvatskoj- da.

Čovjek sa novim (!) VW Touaregom je došao "prositi" mog susjeda da mu posudi 200kn jer nema od čega živjeti. Jako zanimljivo {#}

Firma koja nam je farbala/ličila kuću (iznutra), odnosno to mi je vlasnik ispričao, da je došao do čovjeka koji ispred kuće ima BMWa, a kad je došao u kuću dijetetu je iznad kreveta bila rupa u stropu ili je strop bio pljesniv, nešto, znam samo da je totalno shebano bilo.

Možda znam još neke primjere, ali se trenutno nemogu sjetiti.

11 godina
protjeran
A dok to nisi vidio - mislio si da je BMW garancija da je covjek normalan?

Pa ima svega, ali to nema veze niti sa autima niti mobitelima
11 godina
neaktivan

Kad budemo ovu temu zakopali ? dugo je otvorena a zna se da jedino sto mora biti dignuto su one stvari :D :D 

17 godina
neaktivan

Apple uređaji su najjeftiniji, to je moj razlog zašto ih kupujem. Glupo je donosit zaključke prema sebi, ima mnoštvo različitih varijabli okoliša koje utječu na nečiji stav i odluku.

Recimo upit je bio jednostavan:

Daj mi najjeftinij notebook koji zadovoljava slijedeće:

- jako tih

- jako hladan

- intel i5 ili i7

- dugo traje baterija

- dolazi sa legalnim osom

- legalni uredski paket

- aluminij a ne kinska plastičurija

- dijagonala manja od 15,4 jer je riječ o prijenosnom računalu (dakle nositi će se)

- ssd

Svi proizvođači imaju ovo u ponudi apsolutno svi ,  neka me netko razuvjeri i da mi link na nižu cijenu od ove
http://www.istyle.eu/hr/mac/macbook-air/macbook-air-11-128gb.html

ili ove čak

http://www.istyle.eu/hr/mac/macbook-air/macbook-air-13-128gb.html

naravno a da je riječ o A brandu (HP, Lenovo, Dell a ne nekoj PRC varijanti Asus, Acer, MSI i sl...)

iskustveno: kad se i nađe uređaj blizu cijene i testira usporedno sa Apple proizvodom lošiji je u 90% testova (uporabljivost, OS, integracija cloud usluga, produktivnost, file managment....)

da vidimo dakle apple ima najjeftiniji notebook koji zadovoljava specifikaciju.

Tako je kod svake apsolutno svake linije proizvoda.

vatrom
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 16:12 (vatrom).

3 19 hvala 0
17 godina

Apple uvalio U2 album uz trošak od 100 milijuna dolara?
http://www.index.hr/black/clanak/apple-razljutio-korisnike-na-svoje-uredjaje-dodali-najnoviji-album-grupe-u2/771089.aspx 
-korisnici nisu najsretniji nametnutim downloadom?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skilly kaže...
Tipicno. Nemam za BMW, a tko ima i kupi ga je seljacina koja se kurci.
Tipican jal i klasicna hrvatska opsjednutost drugima i zamaranjem sto vozi susjed.

Dovoljno je reći da su najviše prekršaja u RH napravili BMWom.

Usput, ja sam napravio Apple ID samo da skinem album. Tko će čekati 13.10.?

Tko se uopće žali na nešto besplatno? Ako ne voliš zanemari ili obriši.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 0:05 (logik).
17 godina
neaktivan
skilly kaže...
Pa ocito mogu kad voze. Njihov odabir. Zasto ih zbog toga smatrati glupima?

Mentalitet. Posjeduje novi Iphone ali hoda okolo poderanih gaća. Posljedica poremećenog sustava vrijednosti.

Deawood kaže...

Well, u Hrvatskoj- da.

Čovjek sa novim (!) VW Touaregom je došao "prositi" mog susjeda da mu posudi 200kn jer nema od čega živjeti. Jako zanimljivo {#}

Firma koja nam je farbala/ličila kuću (iznutra), odnosno to mi je vlasnik ispričao, da je došao do čovjeka koji ispred kuće ima BMWa, a kad je došao u kuću dijetetu je iznad kreveta bila rupa u stropu ili je strop bio pljesniv, nešto, znam samo da je totalno shebano bilo.

Možda znam još neke primjere, ali se trenutno nemogu sjetiti.

Još jedan primjer...

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
U svakom žitu ima kukolja. Jeli to znači da su kupci 1+1 genjalci svi od reda??
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan

{#}

Aj pročitaj opet moj zadnji post gore..

14 godina
odjavljen

Da malo na ontopic skrenem vaše misli.

Pogledajte do kraja, ma ne, ne postoje "Apple ovce".

I još nešto, krepavao sam od smijeha.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 7:52 (Deawood).

2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Mentalitet. Posjeduje novi Iphone ali hoda okolo poderanih gaća. Posljedica poremećenog sustava vrijednosti.

To definitivno zna biti tako ali ja također razmišljam o iphoneu. Dosta mi je Androida. IOS ima ograničenja koja je nametnuo Apple, ali želim da mi konačno mobitel bude mobitel, a ne hobi, pa da se njime moram baviti svako malo, tražiti koji firmware radi najbolje, koji alat za flashanje radi pouzdano itd. Nekada sam volio instalirati Windowse svako malo, sada to radim jednom u 2-3 godine. Tako je i s mobitelom. Želim nešto što je kompletan proizvod i koji će raditi bez problema i s kojim se neću morati baviti koliko se sada bavim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 10:06 (BudalastoStvorenje).
15 godina

Ova tema je bolja nego ijedna tv sapunica.

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
sardax kaže...
Syke, temeljem čega tvrdiš da HTC nije na toj razini?? HTC isključivo razmišlja o UX-u!!?

Ne, nego HTC ne razmišlja o UXu... mobitel veličine cigle, nemože ga ni Shaquille O'Neal zaključati jednom rukom.

BlueMax kaže...
Syke kaže...

Očekivana nadogradnja, sviđa mi se zaobljeni dizajn.

Sleep/wake tipka je na boku naravno Apple razmišlja o UXu, HTC još nije na toj razini.

Imam Xperiu sa sleep/wake na boku i HTC One sa sleep/wake na vrhu. Ne razumijem tvoj post. Da li to znaci da dok su drugi godinama razmisljali o UX-u, Apple za UX nije bila briga? HTC nije na razini? Znaci kad Apple prekopira polozaj dugmeta od nekoga onda je to postavljanje razine?

Ne, Apple vrlo vodi brigu o UXu, drugima to nije baš pri vrhu kada rade telefon.

12 godina
protjeran

Opčenito je balkanski mentalitet prilicno sheban, al ima jos veci problem od "kurcenja", a to je "guranje nosa tamo di mu nije mjesto" i "vođenja tuđih briga"... Uopšte neznam, zasto vas tu toliko zamara kakvo je tuđe financijako stanje, i na koji nacin je netko platio svoj iPhone(il neki deseti mob)? Sta su to vase financije i vase brige,pa vas to toliko zivcira,ili vodite tude brige, da bi se odmaknuli od svojih problema? Svatko donosi svoje odluke, i kasnije zivi sa posljedicama istih... Ja nez zasto uopste moderatori dozvoljavaju ovakva sranja po temama, i prepucavanje u stilu "glup - gluplji"?...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 18:23 (MasterPeace).
Moj PC  
8 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

A o čemu bi se pisalo po forumima kada ljudi ne bi opisivali ono što imaju (dakle, pohvalili se) i komentirali ono što imaju drugi?

Bilo je pokušaja još u vrijeme BBS-ova da se pojedine teme očiste od nepotrebnih poruka, pa je to rijetko kada uspijevalo.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
BudalastoStvorenje kaže...

A o čemu bi se pisalo po forumima kada ljudi ne bi opisivali ono što imaju (dakle, pohvalili se) i komentirali ono što imaju drugi?

Bilo je pokušaja još u vrijeme BBS-ova da se pojedine teme očiste od nepotrebnih poruka, pa je to rijetko kada uspijevalo.

Velika je razlika između "komentara" i "uvreda"... Bit će da i tu "mentalitet" ima svoje prste, jer to je kod nas očito sve isto... Eh taj "balkanski mentalitet"...

11 godina
neaktivan

Ovaj forum je poznat po uvredama i nitko nikada nije ništa poduzeo u vezi toga. Netko se sjeti svoje uloge moderatora, pa podijeli žuti ili crveni karton, ali rijetko čisti poruke. A kada bi i stigao? Pa ovdje se dnevno objavi na stotine poruka.

0 0 hvala 0
17 godina

Iii tak... da ne usfali. Doduše cijene su zaboravili upisati, a meni se neda guglat.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
12 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Iii tak... da ne usfali. Doduše cijene su zaboravili upisati, a meni se neda guglat.

o čemu sad ti? snapdragon 800 i 801 jedva se nose i sa A7, A8 je daleko jača platforma. ako te reza smeta uzmi 6+ za usporedbu, koliko giga rama ima nikog nije briga niti kolika je baterija nego koliko izdrži. Isto i sa kamerom, i petica se više nego dobronosila sa konkurencijom, šestica će opet imat ponajbolju kameru u klasi. 

Ništa ne fali novim iPhoneovima, niti je falilo starim, sad eto ima i opcija većeg ekrana, al ako je to glavna prednost kupi si iPad, šiša sve dijagonalom ... jeez.

A.
14 godina
neaktivan
Syke kaže...
sardax kaže...
Syke, temeljem čega tvrdiš da HTC nije na toj razini?? HTC isključivo razmišlja o UX-u!!?

Ne, nego HTC ne razmišlja o UXu... mobitel veličine cigle, nemože ga ni Shaquille O'Neal zaključati jednom rukom.

BlueMax kaže...
Syke kaže...

Očekivana nadogradnja, sviđa mi se zaobljeni dizajn.

Sleep/wake tipka je na boku naravno Apple razmišlja o UXu, HTC još nije na toj razini.

Imam Xperiu sa sleep/wake na boku i HTC One sa sleep/wake na vrhu. Ne razumijem tvoj post. Da li to znaci da dok su drugi godinama razmisljali o UX-u, Apple za UX nije bila briga? HTC nije na razini? Znaci kad Apple prekopira polozaj dugmeta od nekoga onda je to postavljanje razine?

Ne, Apple vrlo vodi brigu o UXu, drugima to nije baš pri vrhu kada rade telefon.

Na cemu si ti? Apple je upravo izdao mobitel od 6". Ako je vodjenje brige o UX-u stavljanje sleep/wake dugmeta na bocnu stranu 5 godina nakon sto su to neki drugi napravili onda Apple vodi brigu o UX-u sa 5 godina zakasnjenja.

17 godina
artfull kaže...
overhaul kaže...

o čemu sad ti? snapdragon 800 i 801 jedva se nose i sa A7, A8 je daleko jača platforma. ako te reza smeta uzmi 6+ za usporedbu, koliko giga rama ima nikog nije briga niti kolika je baterija nego koliko izdrži. Isto i sa kamerom, i petica se više nego dobronosila sa konkurencijom, šestica će opet imat ponajbolju kameru u klasi. 

Ništa ne fali novim iPhoneovima, niti je falilo starim, sad eto ima i opcija većeg ekrana, al ako je to glavna prednost kupi si iPad, šiša sve dijagonalom ... jeez.

Ovaaj... obrati pozornost na one sitne markacije "9gag". 
Jesam li negdje napisao da sam ja autor ili da se slažem?
Naletio, zaključio da je u temi, stavio, i otišao dalje. 
Da, mogao sam pogubiti pola nedjelje na daljnje prepiranje
o jednom te istom, ali teško da bih dobio medalju poput tebe :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice