Dellov 43-inčni 4K monitor za uspješan multitaskin

poruka: 23
|
čitano: 3.258
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dellov 43-inčni 4K monitor za uspješan multitaskin".
16 godina

Uf kakva dilema. Ljetovanje ili novi Dell.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

9 0 hvala 0
17 godina

"Dodan je i učinkovit sustav upravljanja kabelima koji će spriječiti nered u uredima...

Rupa u nosaču nije sustav, to je rupa, bila ovakva ili onakva. Dobro da je Dell ovako nešto izvalio, da je to napravio Apple već bi bilo komentara tipa "smislili su iHole"

Učinkovit sustav upravljanja kabelima v2 Učinkovit sustav upravljanja kabelima v2
Učinkovit sustav upravljanja kabelima v1 Učinkovit sustav upravljanja kabelima v1
Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Moj PC  
23 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

(jest da je samo 16:9 ali) mljac. jedino što svemu tome nedostaje je meni novaca. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 15:44 (Ajar).
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina

auuu mogao bi si ovako nesto ubost...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Hmm, 8 ms? Zar nisu mogli staviti 5? Al dobar je, dobar ko kru od malo prije. Samo... Keš.

Sad si zamišljam onak, neki Youtuber dobio od Della na poklon(zauzvrat recenzija i dobre riječi) ovaj monitor. Uffff

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 13:40 (Dex.pwn).

0 0 hvala 1
17 godina

102.46 PPI

Ovo je odličan PPI. Sve funkcionira bez skaliranja, slika nešto malo oštrija nego FHD na 23"

Samo treba mjesta na stolu za ovako nešto.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ne razumijem taj fetiš sa HDMI 1.4 konektorom na 4K monitoru

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hm.... kad bi mogli birat, jel bi vam bilo ugodnije raditi na ovom ili na 34" ultrawide?

edit: uzeo sam metar i rastegnuo tih 107.98 cm dijagonale od  43"... hebem ti al je to ogromno kad se nalazi na stolu pred tobom 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 17:05 (Canis).

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Dellov 43-inčni 4K monitor za uspješan multita
Canis kaže...

Hm.... kad bi mogli birat, jel bi vam bilo ugodnije raditi na ovom ili na 34" ultrawide?

Radije bi radio na 3 komada 2560x1440 od 27" za te pare. Ali morao bi probat, teško mi je to zamislit bez da isprobam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 17:53 (lllnuclearlll).
17 godina
Canis kaže...

edit: uzeo sam metar i rastegnuo tih 107.98 cm dijagonale od  43"... hebem ti al je to ogromno kad se nalazi na stolu pred tobom 

Definitivno ovaj.

Imam 32" 16:9 i prostor je ogroman, no lako bih se naviknuo na veće (radne površine nikad dosta) - a onda nema nazad 

S 34" UW bih izgubio prostora po vertikali, što nije opcija.

Planiram nabaviti veći (jednom, tko zna kad), samo nema smisla na manju dijagonalu - pa će biti ili ovako nešto (cca 40" 16:9) ili 37+" ultrawide (tipa ovaj LG).

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 19:12 (fler).
14 godina
Mitch kaže...

Nema lita za nas dalmatince, mi idemo uzbrdo na snig!

16 godina
Canis kaže...

Ja radim na LG34UC97, ne bih ga mijenjao za ništa na ovom svijetu.

Ali sad kad vidim ovo ne znam....preferiram 21:9 ali ovo je opet veća dijagonala i 4k :(

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ali sad kad vidim ovo ne znam....preferiram 21:9 ali ovo je opet veća dijagonala i 4k :(

Da, zapravo bi htjeli i dalje 21:9 ali da je visina ekrana kao kod ovog velikog  mislim da ćemo uskoro rušit zidove u našim gajbama jer nam neće stat sve veći monitori, lol

Ma trenutno sam na U2713HM kojeg bi pomaknuo u stranu kao "2. ekran" a u centar bi stavio U3415W (ili nešto u tom rangu). I sad ovi izbace ovog velikog...pa počinju glupa pitanja 

17 godina
Canis kaže...

Mitch kaže...
Canis kaže...

Meni moj 34" dell uopće ne odgovara. Da se onda kada sam kupovao, nalazila alternativa poput ove, nebih uzimao ovo ultrawide curved kujacpajac. Inače, za ovaj novac nebih dell. Prije neki tjedan bio je gotovo identičan philips još tanjeg bezela za 800 eura.

http://www.bug.hr/vijesti/philips-priprema-43-incni-4k-uhd-ips-monitor/151653.aspx jedino što nema podešavanje visine. Sitnica s obzirom na razliku u cijeni. Vesa stand i ok.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 19:38 (overhaul).
16 godina
Mitch kaže...

Ma ljetovanje naravno, Dell će ti doći kao kusur :D

Dex.pwn kaže...

Hmm, 8 ms? Zar nisu mogli staviti 5? * * *

Ne brini se. I Fridayu sam preporučio Dell-ov 25" QHD (inače su 27") isto se bojao za odziv ali kada je vidio.. hehhe pitaj ga sam. Samo je jedno bitno IPS (LG) ili PLS (Samsung).

overhaul kaže...
* * *

Meni moj 34" dell uopće ne odgovara. * * *curved * * *

Šta ova zakrivljenost nije ni tako ni dobra kao što se misli? Ja baš njega htio pikirati.

Srećom bagatelno sam platio Dell U2913WM, ali već lagano mi ide nerve radi niske vertikalne rezolucije mada 21:9 omjer je još uvijek wow :D 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 21:44 (Envy).
16 godina
Zakrivljenost nije dobra ako uređuješ fotke. To mi recimo ne paše, kad stavim full screen (3:2) fotku, ne znam jel lens correction applyan :D
15 godina

E sad zna li netko laptop koji podržava ovu rezoluciju a da je umjerene cijene (do 10k kn) recimo 15 do 17" FHD i5-i7, 8-16GB RAM,2-4GB grafička, displayport,eSATAp,USB3,256GB SSD+1TB HDD

po mogučnosti doking ...

0 0 hvala 0
14 godina
Pa onda je ista stvar i da kupiš TV te dijagonale sa 4K rezolucijom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zuper kaže...

Ajde razmisli, zašto 42" 4K košta 600$, a monitor ravno duplo?

16 godina
Byron kaže...

E sad zna li netko laptop koji podržava ovu rezoluciju a da je umjerene cijene (do 10k kn) recimo 15 do 17" FHD i5-i7, 8-16GB RAM,2-4GB grafička, displayport,eSATAp,USB3,256GB SSD+1TB HDD

po mogučnosti doking ...

Surface Pro 4 direktno na DP Port ide na 4096x2160 ali preko dockinga na UHD: 3840x2160.

zuper kaže...

Razlika je sve manja i manja. Ali da TV panel koristiš kao monitor ne bih ti nikako preporučio, osim za neke specifične situacije. Ali da sjediš nad 4K (UHD) TV-om kao ispred monitora pegle bi te tako oči - jednostavno ne ide ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 23:00 (Envy).
15 godina
neaktivan
Mislim da je Gilfoyle u pravu...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mitch kaže...
zuper kaže...

Ajde razmisli, zašto 42" 4K košta 600$, a monitor ravno duplo?

High-end 4K Samsung je >10K kn, ali zanima me što si zapravo mislio?

9 godina
neaktivan
Envy kaže...
Razlika je sve manja i manja. Ali da TV panel koristiš kao monitor ne bih ti nikako preporučio, osim za neke specifične situacije. Ali da sjediš nad 4K (UHD) TV-om kao ispred monitora pegle bi te tako oči - jednostavno ne ide ;)

Recimo da je 4K monitor 43", a neki (vrlo) kvalitetan 4k TV isto 43". Oba rade na 60 Hz i imaju 4:4:4 boju.

Zašto misliš da bi pekle oči ako koristiš TV?  Ne kažem da nisi u pravu, zanima me razlog jer razmišljam uzeti neki 46"-48" high-end TV (vjerojatno Samsung novije generacije zbog relativno malog input lag-a).

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 13:20 (orion69).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice