Toliko su modernizirali prodaju karata na blagajni da svaki drugi dan ujutro umjesto povratne odštanca jedosmjernu. Onda ti ko bedak poslije podne hodaš 500m do blagajne i onda 500m natrag do stanice, usput pazeći da ti ne zbriše vlak koji ide svakih 25 minuta a s drugim ne možeš ulovit autobusnu vezu za dalje
Prije bi do Čomborja došla nego od jednog dijela ZG županije do drugog
Prije bi do Čomborja došla
To postoji?
To postoji?
Postojalo je, po novom(od 1991) selo se zove Nova Šarovka makar ga još uvijek zovu Čomborje.
Kad svi kudite HŽ, da ja malo pohvalim. Jučer je uvedena online prodaja i odmah sam išao isprobati (iako u strahu da će me kondukter čudno gledati i naplatiti kartu, skuplju).
Fino kondukteru pokazao mobitel, on je skenirao, zahvalio se i otišao dalje. Također je moguće kupiti karte uz popust (mladi/studenti/umirovljenici) i pokazati iskaznicu kondukteru.
Jedino da uvedu plaćanje i drugim karticama, ja bih bio presretan :D
A što se tiče sporosti vlakova, SK-ZG na jednom dijelu vozi 140km/h, ali onda mu od V. Gorice do Glavnog kolodvora treba 10 i više minuta :/
Oni za HR kasne 25 godina. Kod njih jos ni rat nije bio...
Kasnimo mi za Irskom 13 milijardi eura. Još puno pure moramo popapat da se naučimo pravom kriminalu
Kasnimo mi za Irskom 13 milijardi eura. Još puno pure moramo popapat da se naučimo pravom kriminalu
Jbg, vi linuskasi bi da je sve besplatno
-šverceri.. (držte se teme) ! :) .. i kratite nepotrebne quotove.
-šverceri.. (držte se teme) ! :) .. i kratite nepotrebne quotove.
Hrvoje je svercer?
ne, nego je tema HŽ-karte, a to je jedina poveznica za đabe.. :) pa da nije oftopičenje .. (još nemaš čćžš-..? siroće..) :))
edit: ajd drž ALT (lijevi) i na num dijelu otipkaj 0230.. .. :))
Donio sam po kile prženih lješnjaka iz vrta i sad ih ne mogu prestat žvakat. Bit će da mi je porastao estrogen pa bi zato sve dao 'đabe'
Nego, kad ćeš ti u Irskoj imati picigin-problema a?. Prvi koji mi u kampanji kaže da će zaštitit picigin od frustriranih sufražetkinja ima moj glas
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/piciginasi-nismo-mi-krkani-psovala-nam-je-majku-dalmatinsku-kako-biste-vi-reagirali/4672235/
I zato volim HŽ i ne idem nikud, jer su karte samo za tuzemstvo.
Mogli bi im neke krilatice smislit tipa 'HŽ, gdje sam, tu sam'