Danamics LMX Superleggera

poruka: 5
|
čitano: 2.501
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Danamics LMX Superleggera".
16 godina
neaktivan

Tekući metal...baš super zvuči, ali mene zanimaju performanse, brojevi...je li to bolje od Corsair Hydro H50 - po cijeni su blizu...

...je li to bolje od nekog dobrog vodenog hlađenja ili...malo sam googlao i vidim da se već može kupiti samo nigdje nisam našao testove, naravno neke neovisne...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Danamics LMX Superleggera
summus kaže...

Tekući metal...baš super zvuči, ali mene zanimaju performanse, brojevi...je li to bolje od Corsair Hydro H50 - po cijeni su blizu...

...je li to bolje od nekog dobrog vodenog hlađenja ili...malo sam googlao i vidim da se već može kupiti samo nigdje nisam našao testove, naravno neke neovisne...

Corsair H50 sux, popuši od zalmana onog novog, od CM v8, v10, od thermaltake-a ultra 120, a da bude bolje to su sve zračna hlađenja.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan

i mene razočarao

dobro da ga nisam išao kupovat

sad ću štedit za full system vodeno hlađenje

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
summus kaže...

Evo usporedbe sa Noctuom na nekom poljskom portalu.Koliko je ovaj review pouzdan neznam ali su,ako nista drugo,slike ljepe.:)

http://realitynet.pl/e107_plugins/content/content.php?content.381

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 2:10 (dasHHa).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
summus kaže...

Corsair H50 sux, popuši od zalmana onog novog, od CM v8, v10, od thermaltake-a ultra 120, a da bude bolje to su sve zračna hlađenja.

Corsair H50 je za entry level PC i HTPC gdje je TDP mali/manji i gdje je broj fanova minimalan.Jos jedna greska kod H50 je sto kod velikog TDP-a jacih CPU-a(i ako jos dodamo na to ostale uzarene komponente kao GPU,nekoliko HDD-a)pumpa koja svojim radom stvara toplinu(pumpa je doslovce spojena na blok)i prenosi  na blok.Ovo na vecini HTPC-a nije problem jer tamo stoji okomito pa se toplina odvodi na gore).Takoder je i sam hladnjak kontradiktoran jer preporuka Corsaira je da fan mora uvlaciti hladni zrak izvan kucista sto je opet gotovo nemoguce kod midi ili full tower kucista.

Mislim da je Corsair trebao ovaj sustav oznaciti samo za HTPC ili entry level sustave.

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 2:33 (dasHHa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice