Chrome prvi

poruka: 179
|
čitano: 22.406
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome prvi".
17 godina
neaktivan
Chrome prvi

1. Mozilla si je sama kriva što Frefox gubi popularnost. Koliko godina treba proći da ugrade jeb*eni speed dial koji odavno imaju SVI preglednici? To nije problem računalnim entuzijastima ali probajte casul korisniku instalirati Chrome i Firefx, u 90% slučajeva korisnik će odabrati Chrome jer Firefox nema speed dial.

2. Adobe je nedavno prestao razvijati Flash player za Linux. Chrome jedini dolazi sa ugrađenom verzijom Flasha koju redovito održava. Zbog toga je na Linuxu Chrome ostao jedini izbor za većinu korisnika koji žele da im sve radi kako spada. Alternativa za druge preglednike je koristiti polufunkcionalne neslužbene verzije Flasha ili ostati na staroj verziji Flasha. Najjednostavnije je instalirati samo Chrome i nema frke.

Is it weird that this gave me an orgasm?

2 2 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Chrome prvi

pod 1: ne slažem se jer ja speed dial u chrome nikad ne koristim. najjači aduti su mu minimalizam, brzina i lakoća upravljanja, rekao bih krajnja jednostavnost.

pod 2: istina. zato ja nemam na računalu instalirano ništa od adobea.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 16:36 (glagoljica).
17 godina
icecold kaže...

http://kevinjohngallagher.com/articles/opera-fat-lady-singing-prefixes/
Opet, Chrome ide ka svojoj zatvorenosti, i to je jedan deo problema.

Uf, pa ovo je gore nego sto sam mislio, ne da je Chrome na putu da postane novi IE6 (web browser koji se se drzi svojih "extenzija" umjesto standarda, a web dizajneri optimiziraju za njega jer je dominantan), on to vec je... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
13 godina
DragonShit kaže...

1. Mozilla si je sama kriva što Frefox gubi popularnost. Koliko godina treba proći da ugrade jeb*eni speed dial koji odavno imaju SVI preglednici? To nije problem računalnim entuzijastima ali probajte casul korisniku instalirati Chrome i Firefx, u 90% slučajeva korisnik će odabrati Chrome jer Firefox nema speed dial.

Radi Speed diala gube popularnost? - {#}

17 godina
Chrome prvi

kada ste vec tu...kako na chromeu imati sidebar bookmarks?  postavio bi to na ovoj portable verziji, koju ponekad upalim.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ne postoji
17 godina
neaktivan
glagoljica kaže...
pod 1: ne slažem se jer ja speed dial nikad ne koristim. najjači aduti su mu minimalizam, brzina i lakoća upravljanja, rekao bih krajnja jednostavnost.

pod 2: istina. zato ja nemam na računalu instalirano ništa od adobea.

Ovo pod 1 se ne odnosi na tebe nego na moju mamu. Korisnika interneta koji nisu računalni entuzijasti ima puno više nego što misliš a njima su jednostavne gluposti kao speed dial od presudne važnosti u izboru omiljenog preglednika.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 16:41 (DragonShit).
13 godina
protjeran
i ja poznam računalne početnike i kad im treba neka adresa upisuju u tražilicu određeni pojam prekomplicirano im je otvarati novi tab i po speed dial tabovima tražiti onaj koji im treba ako se tamo isti uopće i nalazi.
13 godina
odjavljen
torrente kaže...

kada ste vec tu...kako na chromeu imati sidebar bookmarks?  postavio bi to na ovoj portable verziji, koju ponekad upalim.

evo ti addon za nesto jako slicno 

https://chrome.google.com/webstore/detail/ffmdedmghpoipeldijkdlcckdpempkdi ili ovo

https://chrome.google.com/webstore/detail/jdnejaepfmacfdmhkplckpfdcjgbeode

pogledaj dal ima mozda i bolja stvar

http://x264blog.org/
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 16:45 (Arnold Layne).
17 godina
neaktivan
royalhero kaže...
DragonShit kaže...

Radi Speed diala gube popularnost? - {#}

Da, upravo to. Radi kašnjenja u razvoju za ostalim preglednicima. Vidjet ćeš da će i Firefox imati speed dial.

17 godina
glagoljica kaže...
ne postoji

kako ne postoji?   imam 24 inča ekran i najkorisnija mi je stvar cijelo vrijeme vidjeti favorite/bookmarkse vidljivima... ovo na chromeu stalno treba otvarat stablo. 

13 godina
protjeran
pa za to ti adon skoro i netreba. potrpaš mape u other bookmarks i dobiješ sličnu stvar. ali to je daleko od ono što on traži.
17 godina
torrente kaže...

Misliš kao u Operi Sidebar ili još bolje kao u Firefox, pa onda dodatak All-In One Sidebar ništa od toga u Chrome sjedni na Firefox i surfaj pa rješeno.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
13 godina
DragonShit kaže...

Da, upravo to. Radi kašnjenja u razvoju za ostalim preglednicima. Vidjet ćeš da će i Firefox imati speed dial.

Već ga i ima.

U Beti od nedavno, imam ga u Aurori od davno.

17 godina
Chrome prvi

to se salite ili nema opcije za staticni bocni bookmarks?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 16:49 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
royalhero kaže...
DragonShit kaže...

Već ga i ima.

U Beti od nedavno, imam ga u Aurori od davno.

Bingo. Onda sam dokazao ono što ti pokušavam objasniti. Firefox će ga zadnji imati a da je speed dial toliko bespotreban nebi ga svi kopirali.

13 godina
protjeran
torrente kaže...
glagoljica kaže...
ne postoji

kako ne postoji?   imam 24 inča ekran i najkorisnija mi je stvar cijelo vrijeme vidjeti favorite/bookmarkse vidljivima... ovo na chromeu stalno treba otvarat stablo. 

jedino što u chrome možeš to je da si postaviš bookmarks bar vidljiv. dostupan je samo u horizontalnoj opciji i meni se jako sviđa jer je praktičan. ja sam svoje bookmarks posložio po redu od najfrekventnijih do onih koje najmanje klikam tako da su mi uvijek pri ruci s obzirom da gotovo nikad nemam više od četiri otvorena taba. znam za tvoju naviku, ali ja se na nju ne bih nikako mogao prilagoditi, ovo s horizontalcem mi je zakon.

13 godina
protjeran
torrente kaže...

ja sam uvijek ozbiljan. 

17 godina
Chrome prvi

pa meni je ovo nenormalno. nema bocne opcije. to imaju svi browseri.  a ja jos dugogodisnju naviku da svu gomilu favorita vidim cijelo vrijeme.  uh...lose do kraja!  sorry!

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Chrome prvi

Da ne postoji Firefox sa svojim predivnim, svrsishodnim, prelijepim ekstenzijama, ja bih se virtualno ubio.

Što je to Chrome !?

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011

1 0 hvala 0
17 godina
torrente kaže...

To kaj si pokazal na fotki je u Firefox ili Opera jel,{#} nema toga u Chrome kak ču ja onda baratat u Chrome desno sa svoji 10 000 bokmarks a ostale opcije u Sidebar da ne spominjem.Uglavnom oni koji koriste All In One Sidebar, u Firefox znaju o čem se tu radi pa dodatna objašnjenja nisu potrebna sve je jasno ko dan.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 17:07 (rambox).
13 godina
odjavljen
torrente kaže...

pa meni je ovo nenormalno. nema bocne opcije. to imaju svi browseri.  a ja jos dugogodisnju naviku da svu gomilu favorita vidim cijelo vrijeme.  uh...lose do kraja!  sorry!

torrente mucko 
znas odavno da nema

sjecam se jos iz jedne teme prije dugo :D jos si i trazio neku print opciju

i sad se pravis kao da ne znas samo da bi istaknuo nedostat ccccc

inace pricalo se marketingu :D

http://x264blog.org/
15 godina
Chrome prvi

Chrome mi radi najfluidnije na trenutnom laptopu, najbrže se diže i najrjeđe se smrzava. Inače bi davno bio na Operi, ali ne radi fluidno {#}.

Bookmarks bar na Chromeu mi najbolje funkcionira(po mom guštu) ali ima jednu manu. Nemože se ručno mjenjati favicon.

twitter@antejuki || Youtube/vaporCRO || Steam: vaporCRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 17:10 (Vapor).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Chrome prvi

Opera mi radi najbolje, jest da guta ram, ali iznimno brzo otvara stranice i najbrza mi je u tome, a navikao sam na sucelje, speeddial, panels... cudno mi je sto je samo 1 posto

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
nsoul kaže...

Kolko put sam skinuo ccleaner i nijednom mi nije ponudio chrome.

a ak ponudi jednostavno se isključi da ga hoćeš i gotovo.

Nijednom u zadnje 2 godine, naravno, to se zna {#}

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

Bingo. Onda sam dokazao ono što ti pokušavam objasniti. Firefox će ga zadnji imati a da je speed dial toliko bespotreban nebi ga svi kopirali.

Zar svrha dodataka nije bila da se omogući nedostajuća funkcija u pregledniku? Doduše, možda dodaci nisu dovoljno promovisani za obične korisnike pa ni ne znaju za postojanje speed dial dodatka u Firefoxu.

Što se tiče sporosti, Mozila jeste spora u ubacivanju čak i svojih ideja, jer je drugi preteknu.

Mada, to se sada poboljšava jer Mozila neprestalno raste, kako zaposleni, tako i volonteri.

Mnogi nisu otkrili ni shvatili mogućnost Awesome bar-a koji Firefox ima, a 10x je funkcionalniji od speed dial-a.

14 godina
neaktivan
Chrome prvi

Mene kod Chromea zivcira sto se ne moze namjestiti da novi tab otvara sa homepageom (google.com). Moze se to postici sa srednjim klikom na "home" ikonicu ali nije to to. Hebo ih speed dial, za to imam bookmarkse.

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
BlueMax kaže...

Mene kod Chromea zivcira sto se ne moze namjestiti da novi tab otvara sa homepageom (google.com). Moze se to postici sa srednjim klikom na "home" ikonicu ali nije to to. Hebo ih speed dial, za to imam bookmarkse.

Pa kada klikneš na new tab, on ga otvori i gore u adress bar možeš pisat što hoćeš, kao da ti je otvoren google...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 17:57 (Kordy).
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...
BlueMax kaže...

Pa kada klikneš na new tab, on ga otvori i gore u adress bar možeš pisat što hoćeš, kao da ti je otvoren google...

A sta ako je homepage xhamster.com ?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
Chrome prvi

"O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA" ali ja ne vidim niti jednu pojedinost koja bi mene privukla na chrome.

Koristim dosta dugo vremena Mozillu i sasvim sam zadovoljan, dapače svakom novom inačicom sve me više iznenadi (u pozitivnom smislu), dok to isto nemogu reći za chrome, on me pak svakom novom inačicom sve više razočara {#}

"O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA"

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice