Google me prati? super evo dam mu i podatke koje ne zna pa nek mi sredi da mogu dići kredit.
Velika stvar da jedan google zna kud surfam i kaj najviše gledam, bar mi filtrira oglase i vidim one koji me zanimaju a ne da vidim one poput enlarge your penis, smršavite uz ovo, kupite ono...
A tebe dok surfas zanimaju oglasi?
Smisao oglasa je upravo da ti uvale stvari koje ti ne trebaju. Za one koje ti trebaju se ionako sam snadjes. Npr. ako o meni ne znaju nista i uvale mi "enlarge your penis", ja cu tu reklamu lako ignorirat (jer ionako imam velikog) .
Medjutim, ako saznaju da sam gamer i da imam GTX 580, i onda mi stave jednu sarenu reklamu: "Nvidia GTX 590, 24% veci FPS od GTX 580, specijalna ponuda od 50% popusta za SupremeCommandera", nisam siguran da cu bas tako lako odoljeti...
Isto tako recimo da mi na TV-u umjesto "kuhinjskog set nozeva" na TopShopu uvale: "sat/budilica u znaku bubamare sa posebinm alarmom za nove poruke na bug forumu za 20kn"...
Za one koje vole kupovat beskorisne stvari i imaju viska novaca, to je vjerojatno ok...
Svaki proizvod ima svog kupca...
JA bi vjerovatno bio da budala koja bi kupila budlicu
A što se tiče onog sa reklamama, vjerujete mi, reklama će uvijek doći do ljudi, bez obzira koliko im se vi odupirali...