Pravim su gamerima zauzeti svi pci-e utori, tako da ovu karticu nemaju di staviti!!! :)))
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zanimali bi me testovi sa nekom običnom mrežnom karticom i ovom na nekom serveru gdje je inače malo veći ping, pa da vidimo jel vrijedi toliko...
Dobro je.128MB DDR2 memorije na mreznu karticu.Sta ce slijedece izmisliti?Trpaju tu memoriju gdje god stignu za "igrace" kao da su igraci najvece ovce za sisanje.
zanimali bi me testovi sa nekom običnom mrežnom karticom i ovom na nekom serveru gdje je inače malo veći ping, pa da vidimo jel vrijedi toliko...
Uključujući nForce 4 i 500.
ma ne morate se brinuti nemoze nama nikakva nabrijana mrezna kartica pomoci da dobijemo malo manji ping ili da smanjimo lag pored ovakve lose mreze i t-scuma :)
ma ne morate se brinuti nemoze nama nikakva nabrijana mrezna kartica pomoci da dobijemo malo manji ping ili da smanjimo lag pored ovakve lose mreze i t-scuma :)
Tu se slazem...
kakva glupost ROFLMFAO! I još 128 rama!! Jel se da overclockat pa da radi na 10Gb
?
koje napajanje to traži
Pa dobro ljudi o cemu vi pricate? Kakve veze ima T-Com s ovom mreznom karticom. Ona je tu da smanji ping izmedu dva racunala spojena direktno, ili vise njih preko switcha, cega vec. Nije ovo namijenjeno da vam spusti ping prema nekom udaljenom serveru na 0.25ms nego izmedu dva racunala spojena direktno. Kartica sluzi za LAN, npr. LAN turnire itd. a ne za dedicated servere na internetu.
Pa dobro ljudi o cemu vi pricate? Kakve veze ima T-Com s ovom mreznom karticom. Ona je tu da smanji ping izmedu dva racunala spojena direktno, ili vise njih preko switcha, cega vec. Nije ovo namijenjeno da vam spusti ping prema nekom udaljenom serveru na 0.25ms nego izmedu dva racunala spojena direktno. Kartica sluzi za LAN, npr. LAN turnire itd. a ne za dedicated servere na internetu.
koliko ja vidim oni ove kartice reklamiraju kao kartice koje drasticno smanjuju lag u online igrama
koliko ja vidim oni ove kartice reklamiraju kao kartice koje drasticno smanjuju lag u online igrama
Evo malo sam razmisljao... znas... moguce da na toj kartici, posto ima toliko rama, ima neki program kao sto je gamepath ili slicno koji mjesto da skace po serverima po europi ostvaruje direktno vezu sa serverom gdje god je... nesto kao SSL tunneling...
evo covjek osobno govori da ako imamo losu mrezu i isp-a da nam oni tu nemogu puno pomoci :)
to govori na 0:45-0:55 isto ono sto sam ja gore napisao i sto je EnlightenedPhoenix potvrdio :D
znaci nama nema pomoci :D
ova kartica mislim da ne dolazi bas do nekog izrazaja u obicnom lanu
Ne kužim kako to pomaže online igranju. A što je sa DSL modemom? Centralom? Kvalitetom parica? Ima tu previše faktora da bi kartica bila rješenje.
Rješenje je optika :)
Dugo, dugo, dugo nisam pročitao veću glupost.
Evo sto se pise o Killeru 2100 s druge strane bare