Brzi Killer 2100

poruka: 16
|
čitano: 3.973
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brzi Killer 2100".
16 godina
protjeran
Brzi Killer 2100

Pravim su gamerima zauzeti svi pci-e utori, tako da ovu karticu nemaju di staviti!!! :)))

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Brzi Killer 2100

zanimali bi me testovi sa nekom običnom mrežnom karticom i ovom na nekom serveru gdje je inače malo veći ping, pa da vidimo jel vrijedi toliko...

Dompa
17 godina
Brzi Killer 2100

Dobro je.128MB DDR2 memorije na mreznu karticu.Sta ce slijedece izmisliti?Trpaju tu memoriju gdje god stignu za "igrace" kao da su igraci najvece ovce za sisanje.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brzi Killer 2100

Skrolam po Bigfoot blogu i naletim na i nteresantne slicice....

.... i video:

....a sad da sacekamo pouzdane reviewue koji ce pokazati dali se isplati ulagati u ovakav hardware!

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 18:53 (dasHHa).
Moj PC  
8 0 hvala 2
17 godina
protjeran
Dompa kaže...

zanimali bi me testovi sa nekom običnom mrežnom karticom i ovom na nekom serveru gdje je inače malo veći ping, pa da vidimo jel vrijedi toliko...

Uključujući nForce 4 i 500.Smijeh

17 godina
Brzi Killer 2100

ma ne morate se brinuti nemoze nama nikakva nabrijana mrezna kartica pomoci da dobijemo malo manji ping ili da smanjimo lag pored ovakve lose mreze i t-scuma :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

ma ne morate se brinuti nemoze nama nikakva nabrijana mrezna kartica pomoci da dobijemo malo manji ping ili da smanjimo lag pored ovakve lose mreze i t-scuma :)

Tu se slazem...

In Control
17 godina
Brzi Killer 2100

Smijeh kakva glupost ROFLMFAO! I još 128 rama!! Jel se da overclockat pa da radi na 10Gb Smijeh?

1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brzi Killer 2100

koje napajanje to tražiBelji se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brzi Killer 2100

Pa dobro ljudi o cemu vi pricate? Kakve veze ima T-Com s ovom mreznom karticom. Ona je tu da smanji ping izmedu dva racunala spojena direktno, ili vise njih preko switcha, cega vec. Nije ovo namijenjeno da vam spusti ping prema nekom udaljenom serveru na 0.25ms nego izmedu dva racunala spojena direktno. Kartica sluzi za LAN, npr. LAN turnire itd. a ne za dedicated servere na internetu.

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
azriel kaže...

Pa dobro ljudi o cemu vi pricate? Kakve veze ima T-Com s ovom mreznom karticom. Ona je tu da smanji ping izmedu dva racunala spojena direktno, ili vise njih preko switcha, cega vec. Nije ovo namijenjeno da vam spusti ping prema nekom udaljenom serveru na 0.25ms nego izmedu dva racunala spojena direktno. Kartica sluzi za LAN, npr. LAN turnire itd. a ne za dedicated servere na internetu.

koliko ja vidim oni ove kartice reklamiraju kao kartice koje drasticno smanjuju lag  u online igrama

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...
azriel kaže...

koliko ja vidim oni ove kartice reklamiraju kao kartice koje drasticno smanjuju lag  u online igrama

Evo malo sam razmisljao... znas... moguce da na toj kartici, posto ima toliko rama, ima neki program kao sto je gamepath ili slicno koji mjesto da skace po serverima po europi ostvaruje direktno vezu sa serverom gdje god je... nesto kao SSL tunneling...

In Control
17 godina
Brzi Killer 2100

evo covjek osobno govori da ako imamo losu mrezu i isp-a da nam oni tu nemogu puno pomoci :)

to govori na 0:45-0:55  isto ono sto sam ja gore napisao i sto je EnlightenedPhoenix potvrdio  :D

znaci nama nema pomoci :D

ova kartica mislim da ne dolazi bas do nekog izrazaja u obicnom lanu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Brzi Killer 2100

Ne kužim kako to pomaže online igranju. A što je sa DSL modemom? Centralom? Kvalitetom parica? Ima tu previše faktora da bi kartica bila rješenje.

Rješenje je optika :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brzi Killer 2100

Dugo, dugo, dugo nisam pročitao veću glupost.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brzi Killer 2100

Evo sto se pise o Killeru 2100 s druge strane bare

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: