Bonbon - nova mobilna mreža

poruka: 358
|
čitano: 167.996
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bonbon - nova mobilna mreža".
16 godina
RE: Bonbon - nova mobilna mreža
DNALOR kaže...

NISAM SAMO SAM GOOGLaoAO I NASAO OVO . I PROVJERIO NA NJIHOVOM SAJTU I OK JE ALI IH NE REKLAMIRAM JER INACE IH KORISTIM ALI NISAM PREVISE ZADOVOLJAN

Da si mogu dati TD dao bih si ga... ovako cu se samo posramit :)

I'm going woo woo
14 godina
neaktivan

DOBRO SI SHVATIO. SAMO  ODI NA NJIHOVU STRANICU  I NA INTERNET NA BONOVE PA SKUZI

16 godina
protjeran
DNALOR kaže...

Nakon jučerašnjeg predstavljanja novog mobilnog operatera bonbon bilo je samo pitanje trenutka kada će reagirati konkurencija. Prvi se javlja Tele2 koji korisnicima prepaid 

Ali ovdje ima jedna caka, a to je da se to odnosi na podatkovni paket, a ne na mobilno surfanje, sto u prijevodu znaci da za to moras imat USB modem i data SIM karticu.

Kad bi ta tarifa bila u mobilnom surfanju, dakle s voice SIM karticom onda bi to bio potez, a ovak mi se cini mlak odgovor.

Inace Tele2 koristim 4 godine da nebi neko mislio da kenjam bezveze. 

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina

Bilo bi zanimljivo kad bi nam se pridružili PR-ovci TELE2 i BONBON.

Tele2-ovci bi još i mogli doći ali BOOM! BOOM! ne vjerujem.

BTW: BOOM! means F..k you in Polish. Izvor (Last Boy Scout)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
DNALOR kaže...

Nakon jučerašnjeg predstavljanja novog mobilnog operatera bonbon bilo je samo pitanje trenutka kada će reagirati konkurencija. Prvi se javlja Tele2 koji korisnicima prepaid 

Ali ovdje ima jedna caka, a to je da se to odnosi na podatkovni paket, a ne na mobilno surfanje, sto u prijevodu znaci da za to moras imat USB modem i data SIM karticu.

Kad bi ta tarifa bila u mobilnom surfanju, dakle s voice SIM karticom onda bi to bio potez, a ovak mi se cini mlak odgovor.

Inace Tele2 koristim 4 godine da nebi neko mislio da kenjam bezveze. 

I JA BI ISTO TO HTIO ALI ZASADA KORISTIM VIP ZA MOB.SURFANJE, JER ME TELE UVJEK ZEZNE S TMOBIL SIGNALOM PA MI POJEDE SVE

14 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Bilo bi zanimljivo kad bi nam se pridružili PR-ovci TELE2 i BONBON.

Tele2-ovci bi još i mogli doći ali BOOM! BOOM! ne vjerujem.

BTW: BOOM! means F..k you in Polish. Izvor (Last Boy Scout)

BONBON JE SAMO VIRTUALNA MREZA NIS DRUGOA POGLEDAJ CIJENIK ZA VAN  TJ POZIVE U INOZEMSTVO ,,KATASTROFA

16 godina
protjeran
DNALOR kaže...

Ne zezne te Tele2 vec tvoje neznanje da iskljucis automatsko biranje mreze na mobitelu Cool

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 20:33 (MorciTheCroat).
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina

Ne piši sve velikim slovima, nije pristojno.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Vec sam 10 godina vjeran T-mobajlu ali sada sam na korak do prelaska na Tele 2,samo jos malo da me začine mobilnim internetom...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

JA SAM KRAJ SAMOBORA I TU NEMAM  TELE SIGNAL PA MORAM NA  TMOBIL, INACE  NEMA MREZE

14 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...

Ne zezne te Tele2 vec tvoje neznanje da iskljucis automatsko biranje mreze na mobitelu Cool

Jel ti sad mozes sa tim Tele 2 brojem kojeg koristiš upaliti tu tarifu da placas 5 lipa 1 megabajt ili?

16 godina
protjeran
CROifer kaže...
MorciTheCroat kaže...

Jel ti sad mozes sa tim Tele 2 brojem kojeg koristiš upaliti tu tarifu da placas 5 lipa 1 megabajt ili?

Ne jer imam Voice SIM kartica, a ovo je tarifa za DATA SIM karticu koju stavljas u USB modem.

FAQ za tu tarifu

16 godina
DNALOR kaže...

JA SAM KRAJ SAMOBORA I TU NEMAM  TELE SIGNAL PA MORAM NA  TMOBIL, INACE  NEMA MREZE

Dobit ćeš karton ako nastavis sa velikim slovima

14 godina
neaktivan

ne jer  mobitel surfanje jos nisu  korigirali ali se nadam da budu , a lakse mi je vip iako je skuplji ali kad nemam izbora   biram sto mogu

14 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...

FAQ za tu tarifu

Hvala,skuzio sam!

14 godina
neaktivan

postoji ti solucija sa  dvije sim kartice  tj.. mob u jedan stavis  voic a u drugi data , kada pristupas inter,  koristis data.  samo nekaj trebas poriktati u postavkama , tako sam ja koristio nna starom mob prosle godine, kada su jos cijene za surfanje mob bile duple.

14 godina
protjeran

Ajmoooo T-mobajl&Tele2 smanjite cijene ubacite FLAT mobilni internet za siću pregazit ce vas konkurencija!!Poljubac

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a  to ćemo sanjati

15 godina
neaktivan

Ima samo jedan problem sa tim flat internetima silnim, a to je da će vam vrijeme provedeno online ( recimo za skype ) i ostale gluparije ispiti bateriju da se i ne snađeš,

a iskreno mi se ne da nosit sa sobom zamjensku bateriju/battery extender/solarni punjač i ostale izmišljotine.

14 godina
protjeran
Ivche kaže...

Ima samo jedan problem sa tim flat internetima silnim, a to je da će vam vrijeme provedeno online ( recimo za skype ) i ostale gluparije ispiti bateriju da se i ne snađeš,

a iskreno mi se ne da nosit sa sobom zamjensku bateriju/battery extender/solarni punjač i ostale izmišljotine.

Meni baterija traje taman da sam cijeli dan na mobitelu...

15 godina
neaktivan

I kad ti je cijeli dan net uključen?

Ne znam baš, pogotovo ako imaš neki smartphone

14 godina
protjeran
Ivche kaže...

I kad ti je cijeli dan net uključen?

Ne znam baš, pogotovo ako imaš neki smartphone

Refres mailova svakih pola sata i surfanje netom 4-5 sati (duze ne mogu bit preko dana imam stolno računalo,laptop...)!

16 godina
neaktivan
Ivche kaže...

haha....ja sam jedan od tihSmijeh online sam non-stop ali je nokia na punjacu svaka 3-4 sataIzlanuo se

dasHHa
16 godina
neaktivan

Tele 2 ima mobilni internet na bonove za 0,25 kn po 1mb. Danas sam vidio reklamu na tv-u a piše i na njihovoj stranici. Evo tu piše.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 23:04 (vedrann).

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
vedrann kaže...

Tele 2 ima mobilni internet na bonove za 0,25 kn po 1mb. Danas sam vidio reklamu na tv-u a piše i na njihovoj stranici. Evo tu piše.

0,05 KN po 1 MB

15 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Ivche kaže...

Meni baterija traje taman da sam cijeli dan na mobitelu...

Ja potrošim negdje 50% baterije na dan, ako puno surfam i gledam filmiće i ostalo, da imam flat potrošio bi oko 70% baterije, tako da stvarno nemam s tim problema.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
protjeran

Flat je dobar jer daje dojam sigurnosti u potrosnju, ali prilicno sam siguran da 99% korisnika nikada ne bi presla 5GB a kamoli 10GB.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma to je tarifa za Facebook ovisnike. Vidi se njihova neozbiljnost u svemu tome.

Evo primjer sa slike:

1. Ljudi - pomalo nekulturno, ali može proći
  2. stvaramo - malo čudno izražavanje
  3. nema zareza iza "ali"
  4. Na kraju smiley naravno bez točke...

Vidi se da su uhodani na Facebooku, ali ovo daje osjećaj neozbiljnosti i mislim da će tako postupati i s korisnicima...

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina

sve sam na prvoj strani pojasnio i sada na koncu dolazimo do mog zakljucka iz onog posta:

- za djecu i one sto imaju 40 ,a zaglavili su u petnaestoj i nemogu se spasit

- imaju mali tim koji se trudi izaci iz bete i pokrenut sajt sa nekim vulgaris webbuilderom

- slijedi tortura reklamama kao sto je kiki-song mjuza uz video slicnog sadrzaja "mafiiija sused,mafija",samo nek pronadju cool bosanca

- malo retard zvuci govorit blagajnici na kasi ...moze jedan bon bonbon 10kn

- posto se dila samo sim kartica, jos dodatni trosak roditelju,jer mladunac treba neki novi otkljucan mob i naravno extra bonbon bonove

** ovo je samo dio misljenja jednog od staraca sa balkona iz mapet shoa :)

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.

5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice