ma zadovoljan sam ja s B-netom. Al bi htio iskušati tu brzinu od 32 Mb/s
Kaj ce ti to ovo kaj sad imas je dost, oni koji su na T-Šrot mogu tak nekaj samo sanjat. Pogotovo Upload i to za lovu koju ti dajes za taj paket na B-Net budi sretan i nema frke.
Hehehehe....sa ovime se u potpunost slazem. Pogotovo sto t-com sve to fino "zamaskira" na par racuna koje dobijes pa se sav pogubis u tome svemu.
Ovaj upload je na t-comu san........
Ovih dana molim se Bogu da Bnet, Metronet dodje u moj kraj... Ovaj T-shrot je za po*izdit, upload jedva 0.25 Mbps... Download jos adje nekak - 1.70 Mbps...
Ima li kakvih iskustva iz Zadra? Jesu li digli kako treba? Meni su digli upload ali download se samo malo povečao
http://www.speedtest.net/result/840728261.png
kad se samo sjetih "dobrih" starih dial-up vremena...
meni diglo upload , download osta isti (4Mb/s) i tako vec 10 dana ( Kocunar, Split). ima li ko slicni "problem"?
evo moje... iako mi na bit commetu sinoc skidalo konstantno izmedju 1014 - 1068 ....
a cekaj jos 6 dana pa onda 17 zovi bnet :)
Bnet sucks,koji su to muljatori.Kad budu imali upload i download isti onda je to nešto.Kad te deklarirane brzine budu konstantne bez padova i prekida onda je to nešto.
Bnet sucks,koji su to muljatori.Kad budu imali upload i download isti onda je to nešto.Kad te deklarirane brzine budu konstantne bez padova i prekida onda je to nešto.
Prvo ti imaj na t scumu ko mi dl pa mi se javi,i kad imas upp ko mi a da ti net ne prekida svako malo onda me cimni.to jest ovi iz t coma.
@32MB/s nek se zna..Torent je doslovce lud povlaci 2500-2700,nemam rijeci.Upload je tako dobar da bi mogo hostat 20 servera COD4 za Pc-a.No comment z Bnet,imam 3dPaket,pre zadovoljan.
@32MB/s nek se zna..Torent je doslovce lud povlaci 2500-2700,nemam rijeci.Upload je tako dobar da bi mogo hostat 20 servera COD4 za Pc-a.No comment z Bnet,imam 3dPaket,pre zadovoljan.
Morat cu opet zvat, linija zna puknut, a i ping skace kao prije :(
Evo trenutno stanje, inace je DL i UL oke
Koliko ja znam, max. je 8Mbps u 3D Paketu, jesi ti B.net-ov agent il sam ja u krivu ^^
Imam B.net i to je minimalna brzina u 3D paketu.
meni diglo upload , download osta isti (4Mb/s) i tako vec 10 dana ( Kocunar, Split). ima li ko slicni "problem"?
Pogle moj post malo gore, i ja imam isti problem, upload digli a download se samo s 4 na 5 mb/s podigao. To me ful izluđuje, nadam se da će u sljedećih 10 tak dana to srediti ili ću ih morati zvati.
Bnet sucks?
Na bnetu sam od kad su došli u Zagreb s prvim brzinama od 64k/64k.... od tada do danas imao sam ispod 10 puta prekide u vezi, što je zanemarivo. Brzinom
veze sam zadovoljan, pingom također... pogodno je za surfanje, multiplayer igranje, skidanje torrenata, live stream glazbe ili videa s današnjim brzinama koje nude.
Muljatori?
Čime oni tebe muljaju objasni nam? Oni imaju uslugu s istaknutom brzinom i cijenom, korisnik to prihvaća i nema tu nikakve muljaže
Isti Upload i Download?
Onda cijena usluge nebi bila povoljna i time bi automatski bacilo normalne korisnike u podređeni položaj naspram onih kojem internet veza služi
samo za uploadanje torrenata...
Osim toga uvijek možeš zakupiti vlastiti link po svom izboru i peri deri 32/32 ako hoćeš..
Još mi nisu povećali brzinu .
t-com sucks...bnet je koliko vidim i cujem odlican ISP. bio sam na t-comu pa govorim iz iskustva