Na B.netu do 32 Mb/s

poruka: 259
|
čitano: 47.738
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Na B.netu do 32 Mb/s".
15 godina
neaktivan
RE: Na B.netu do 32 Mb/s

ma zadovoljan sam ja s B-netom. Al bi htio iskušati tu brzinu od 32 Mb/s

15 godina
rambox kaže...

Kaj ce ti to ovo kaj sad imas je dost, oni koji su na T-Šrot mogu tak nekaj samo sanjat. Pogotovo Upload i to za lovu koju ti dajes za taj paket na B-Net budi sretan i nema frke.Nevinašce

Hehehehe....sa ovime se u potpunost slazem. Pogotovo sto t-com sve to fino "zamaskira" na par racuna koje dobijes pa se sav pogubis u tome svemu.

Ovaj upload je na t-comu san........

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Na B.netu do 32 Mb/s

Ovih dana molim se Bogu da Bnet, Metronet dodje u moj kraj... Ovaj T-shrot je za po*izdit, upload jedva 0.25 Mbps... Download jos adje nekak - 1.70 Mbps...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 10:09 (Batista).

0 0 hvala 0
15 godina
Na B.netu do 32 Mb/s

zaboravio sam stavit sliku Belji se

cini mi se da mi je upload i dalje nizak....i prije je bio oko 50-60 kb/s

sad je samo malo veci

brzina brzina
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 17:02 (badboycro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Ima li kakvih iskustva iz Zadra? Jesu li digli kako treba? Meni su digli upload ali download se samo malo povečao

http://www.speedtest.net/result/840728261.png

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 18:09 (lunar3force).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

kad se samo sjetih "dobrih" starih dial-up vremena...

Nudim pozivnice za Lockerz. PM na mail (leonardo.vrcek@gmail.com) ili za invite posjetite ovu stranicu: http://www.wix.com/invitez/tehlockerzinvitez
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Misliš brzine kao ovako nešto. Ta brzina mi je bila cijeli dan. Izludio sam, ali čini se da mi povečavaju brzinu...

brzina prije 4 dana brzina prije 4 dana
sadašnja brzina sadašnja brzina
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 20:37 (s0me0ne).
17 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Nemoj kukat, evo vidiš moju brzinu sada, a povećali su mi brzinu. Nekad mi se desi da iako su mi povećali brzinu da imam mjerenja ista kao i tvoja pa čak i lošija. To ti je kablovska, super je ali nekad ti stvarno zna dić živce...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 21:52 (xilC).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

meni diglo upload , download osta isti (4Mb/s) i tako vec 10 dana ( Kocunar, Split). ima li ko slicni "problem"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

evo moje...  iako mi na bit commetu sinoc skidalo konstantno izmedju 1014 - 1068 ....

a cekaj jos 6 dana pa onda 17 zovi bnet :)

ćufta
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 21:07 (josip2608).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Na B.netu do 32 Mb/s

Bnet sucks,koji su to muljatori.Kad budu imali upload i download isti onda je to nešto.Kad te deklarirane brzine budu konstantne bez padova i prekida onda je to nešto.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
dery kaže...

Bnet sucks,koji su to muljatori.Kad budu imali upload i download isti onda je to nešto.Kad te deklarirane brzine budu konstantne bez padova i prekida onda je to nešto.

Prvo ti imaj na t scumu ko mi dl pa mi se javi,i kad imas upp ko mi a da ti net ne prekida svako malo onda me cimni.to jest ovi iz t coma.

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
15 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

@32MB/s nek se zna..Torent je doslovce lud povlaci 2500-2700,nemam rijeci.Upload je tako dobar da bi mogo hostat 20 servera COD4 za Pc-a.No comment z Bnet,imam 3dPaket,pre zadovoljan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sensor kaže...

@32MB/s nek se zna..Torent je doslovce lud povlaci 2500-2700,nemam rijeci.Upload je tako dobar da bi mogo hostat 20 servera COD4 za Pc-a.No comment z Bnet,imam 3dPaket,pre zadovoljan.

Morat cu opet zvat, linija zna puknut, a i ping skace kao prije :(

Evo trenutno stanje, inace je DL i UL oke

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 22:50 (puls4R).
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Koliko ja znam, max. je 8Mbps u 3D Paketu, jesi ti B.net-ov agent il sam ja u krivu ^^

Imam B.net i to je minimalna brzina u 3D paketu.

15 godina
neaktivan
FreedomStation kaže...

meni diglo upload , download osta isti (4Mb/s) i tako vec 10 dana ( Kocunar, Split). ima li ko slicni "problem"?

Pogle moj post malo gore, i ja imam isti problem, upload digli a download se samo s 4 na 5 mb/s podigao. To me ful izluđuje, nadam se da će u sljedećih 10 tak dana to srediti ili ću ih morati zvati.

17 godina
dery kaže...

Bnet sucks?

Na bnetu sam od kad su došli u Zagreb s prvim brzinama od 64k/64k.... od tada do danas imao sam ispod 10 puta prekide u vezi, što je zanemarivo. Brzinom

veze sam zadovoljan, pingom također... pogodno je za surfanje, multiplayer igranje, skidanje torrenata, live stream glazbe ili videa s  današnjim brzinama koje nude.

Muljatori?

Čime oni tebe muljaju objasni nam? Oni imaju uslugu s istaknutom brzinom i cijenom, korisnik to prihvaća i nema tu nikakve muljaže

Isti Upload i Download?

Onda cijena usluge nebi bila povoljna i time bi automatski bacilo normalne korisnike u podređeni položaj naspram onih kojem internet veza služi

samo za uploadanje torrenata...

Osim toga uvijek možeš zakupiti vlastiti link po svom izboru i peri deri 32/32 ako hoćeš..

16 godina
Na B.netu do 32 Mb/s

Još mi nisu povećali brzinu Plač.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dery kaže...

t-com sucks...bnet je koliko vidim i cujem odlican ISP. bio sam na t-comu pa govorim iz iskustva

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice