Blagdanska nadogradnja foruma

poruka: 223
|
čitano: 24.890
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Blagdanska nadogradnja foruma".
14 godina
protjeran

Unaprijed se ipričavam ako je ovo pitanje već bilo. Kada kliknem na smajliće ili na poveznicu za URL prozor mi se smanji i svaki put ga onda moram maksimizirati. Jel to sada normalno i tako mora biti ili kod mene neradi kako treba? Prije se to nije dešavalo barem kod mene. Hvala na odgovoru unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina

To je normalno bar meni, čitljivije, razumiljivije, jednostavnije itd. Bilo bi glupo da mi otvara u maximiziranom prozoru

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 8:52 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako sam dobro shvatio, tebi se smanji cijeli prozor preglednika? Meni se smajlići otvaraju u novom prozoru, možda trebaš naštelovati Firefox da ti može otvarati nove prozore. Vjerojatno imaš uključenu opciju da ti se svi linkovi otvaraju u novom tabu.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Blagdanska nadogradnja foruma
BlackFoot kaže...

Unaprijed se ipričavam ako je ovo pitanje već bilo. Kada kliknem na smajliće ili na poveznicu za URL prozor mi se smanji i svaki put ga onda moram maksimizirati. Jel to sada normalno i tako mora biti ili kod mene neradi kako treba? Prije se to nije dešavalo barem kod mene. Hvala na odgovoru unaprijed.

Odi na Options>Content tab> nađi Enable javaScript i klikni pored toga na Advanced. Makni kvačicu sa prve opcije.

Nakon toga odi na Tabs tab i skini kvačicu sa prve opcije.

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 18:09 (lzgr).
14 godina
protjeran

@ jastreb

@ Izgr

Hvala vam obojici. Uputili ste me na pravo mjesto. Problem je riješen i sada je sve kako je i bilo. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

{#}chuck norris style, po meni jedini dobar smajlic, ostale ce samo trollovi koristiti, mada ce u nekim temama koji vise slice na chat, poput birca biti jako korisni

a sto je bilo s onim dont feed the troll {#}

ali anketa je sjajno poboljsanje, svaka cast {#}

50Niggas

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sve radi bez ikakve greske prema tome zahvale i od mene. {#}

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jeli iko primjetija da se sad može selektirat tekst u Moj PC?

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
Moj PC  
2 0 hvala 7
15 godina
sirka666 kaže...

ja...

http://gtabalkan.com
15 godina
joze kaže...
sirka666 kaže...

ja...

Hehe, ja sam to mogo sa oper mini, još prije, ali samo sa njom.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
16 godina

Možda nije za ovu temu, ali sve češće i češće mi se događa da prilikom refresha tema u kojima sudjelujem prijavljuje da su prisutni novi postovi u temama, ali zapravo nisu.

Mnogo puta mi se desilo da upravo pročitam neke teme i onda refresham i opet ih sve prijavi da imaju nove postove.

Aktuelni politički moto: "Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio."
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
boxer kaže...

Možda nije za ovu temu, ali sve češće i češće mi se događa da prilikom refresha tema u kojima sudjelujem prijavljuje da su prisutni novi postovi u temama, ali zapravo nisu.

Mnogo puta mi se desilo da upravo pročitam neke teme i onda refresham i opet ih sve prijavi da imaju nove postove.

to i meni zna bit tu i tam,

al to mi se događalo i prije ove nadogradnje 

Lone wanderer
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
boxer kaže...

to i meni zna bit tu i tam,

al to mi se događalo i prije ove nadogradnje 

I meni se događalo prije, ali sad mi je baš nešto učestalo.

Aktuelni politički moto: "Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio."
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice