Bez ekskluzive ide bolje

poruka: 19
|
čitano: 3.079
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bez ekskluzive ide bolje".
17 godina
neaktivan
RE: Bez ekskluzive ide bolje

uffffffffffffff to bi bilo doobroo (premda se meni mal vise svidja Palm Pre sam on nema aplikacije)....da dojde u tele 2....tamo je jeftiniji net a ima dosta 3g signala.....a opet vip je vip teska dilema.....i naravno bilo bi znacajno manja cijena samog uredjaja...... iTunes mi ne treba uopce xD  i nesta mi govori da netreba vecini hrvata jer smo poprilicno siromasna zemlja...tako da im je neisplativo i isto tak treba neke zakone promjeniti da iTunes dojde u hr

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bez ekskluzive ide bolje

da dođe kod drugih operatera sigurno bi i cijene bile niže

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.

1 0 hvala 0
16 godina
Bez ekskluzive ide bolje

dobar je ajfon ali mislim da ga

debelo nadmašuje.

1 0 hvala 0
17 godina
kiki30o0 kaže...

Reću ti ja zašto nemamo itunes - zato što država u spolovilu.

Adio

Sta pricate vi? iTunes ima ko god oce.

iTunes Store ne radi, a ne iTunes.

iTunes je aplikacija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Bez ekskluzive ide bolje

U zemlji u kojoj još 75% ljudi kalkulator zove digitron, ti osjetiš potrebu objasnit nešto što je danas jasno čak i onom tko nikad nije ni vidio niti jedan Apple proizvod!

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
17 godina
Bez ekskluzive ide bolje

samo operateri su profitirali od te ekskluzivnosti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bez ekskluzive ide bolje

"Posljedica je tako postala najveće tržište za iPhone u EU" - Divno je što u Posljedici možeš kupiti iPhone... Nisam nikad bio tamo, ali sigurno ću otići.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bez ekskluzive ide bolje

Misilm da je žalosno što uopće postoje te ekskluzive. i čudim se appleu, za kojeg mislim da je super kompanija i kompanija koja zna zaradit, kako uopće tako sam sebi stavlja prepreke. da nema tih ekskluziva, iphone bi se u svijetu i kod nas prodavo nekoloko puta bolje. a što se tiče hrvatske, ako sljedeće godine vidimo iphone kod ostalih operatera onda počnite nosit čelične kišobrane jer će u tom trenutku počet padat sjekire sa neba. :)

2 0 hvala 0
17 godina
alien kaže...

debelo nadmašuje.

koliko košta to HD2 čudo i dali ga opće ima kod nas? 

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
17 godina
Blue_Fatal1ty kaže...
alien kaže...

debelo nadmašuje.

koliko košta to HD2 čudo i dali ga opće ima kod nas? 

Oko 6500 kn

17 godina
alien kaže...

debelo nadmašuje.

Hardware super, ali Windows Mobile...

17 godina
neaktivan
Sasoon kaže...
alien kaže...

debelo nadmašuje.

Hardware super, ali Windows Mobile...

mal je to pre glomazno neznam kak je drugima....a i da WM...jedino kazu da ce WM 7 biti dosta dobar....sucelje je ljepse na 6.5 al nije to ono sta vecina trazi

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
17 godina
ja00022 kaže...

mal je to pre glomazno neznam kak je drugima....a i da WM...jedino kazu da ce WM 7 biti dosta dobar....sucelje je ljepse na 6.5 al nije to ono sta vecina trazi

Ja trazim hrpu korisnog softwarea, a za sada toga ima jedino na windows mobile.

Iphone softver je vise manje uvreda zdravom razumu. Android je jos uvijek nula bodova sto se tice raznovrsnosti third party softvera, a to ce se nadam se promijeniti.

17 godina
neaktivan
Bez ekskluzive ide bolje

Nije mi jasno zašto bi si neki proizvođač išao napraviti štetu sa nekakvom ekskluzivom? Pa valjda ti je, kao proizvođaču, u interesu da pokriješ čim više tržišnog prostora!? Ili si Apple misli da je toliko jak da se može upuštati u takve egzibicije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bez ekskluzive ide bolje

Da znate kakve lihvarske uvjete Apple postavlja operaterima, a ovi pristaju na to samo da bi imali ekskluzivu, ne bi se čudili što Applu nije bitno da svi imaju iPhone u ponudi.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kakve? Baš me zanima.

Inače, problem je aplu i proizvoddni kapacitet...

a dajte mi recite, zašto iphone nema bljeskalicu i bolju kameru?

Zašto nema ugrađeno po defaultu mogućnost glazbe iz bilo kojeg mp3a kao postavku zvonca (što svaki mobitel ima)?

Zašto većina korisnika iphona ne zna da je ono deblje bijelo na slušalicama joystick za shufflanje pjesama napred nazad il pauza?

Zašto iphone G nema voice calling - obični mobovi imaju ga 100 godina?

Zašto iPhone nema blokiranje mrežnog prometa na želju korisnika?

Zašto se ne može isključiti mobitel signal bez gašenja mobitela?(utrnuti SIM karticu?)

Zašto, o zašto nemamo itunes store?

17 godina
neaktivan
diablo2211 kaže...

Zašto nema ugrađeno po defaultu mogućnost glazbe iz bilo kojeg mp3a kao postavku zvonca (što svaki mobitel ima)?

Zašto većina korisnika iphona ne zna da je ono deblje bijelo na slušalicama joystick za shufflanje pjesama napred nazad il pauza?

Zašto iphone G nema voice calling - obični mobovi imaju ga 100 godina?

Zašto se ne može isključiti mobitel signal bez gašenja mobitela?(utrnuti SIM karticu?)

Zašto, o zašto nemamo itunes store?

1. Zbog diskografske industrije!

2. Zna!

3. Ima!

4. Može!

5. Za babino brašno

16 godina
neaktivan
diablo2211 kaže...

Kakve? Baš me zanima.

Inače, problem je aplu i proizvoddni kapacitet...

Pa, ne naplati samo mobitel, kao drugi proizvođači, već uzima i dobar postotak, ovisno koliko izreketari operatera, na pozive i internet promet koji se ostvari preko iPhona.

17 godina
neaktivan
Bez ekskluzive ide bolje

Negdje sam pročitao da Apple dobije 10% svakog računa iPhone korisnika, ali nije da sam baš siguran u to!?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice