uffffffffffffff to bi bilo doobroo (premda se meni mal vise svidja Palm Pre sam on nema aplikacije)....da dojde u tele 2....tamo je jeftiniji net a ima dosta 3g signala.....a opet vip je vip teska dilema.....i naravno bilo bi znacajno manja cijena samog uredjaja...... iTunes mi ne treba uopce xD i nesta mi govori da netreba vecini hrvata jer smo poprilicno siromasna zemlja...tako da im je neisplativo i isto tak treba neke zakone promjeniti da iTunes dojde u hr
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da dođe kod drugih operatera sigurno bi i cijene bile niže
Reću ti ja zašto nemamo itunes - zato što država u spolovilu.
Adio
Sta pricate vi? iTunes ima ko god oce.
iTunes Store ne radi, a ne iTunes.
iTunes je aplikacija.
U zemlji u kojoj još 75% ljudi kalkulator zove digitron, ti osjetiš potrebu objasnit nešto što je danas jasno čak i onom tko nikad nije ni vidio niti jedan Apple proizvod!
samo operateri su profitirali od te ekskluzivnosti
"Posljedica je tako postala najveće tržište za iPhone u EU" - Divno je što u Posljedici možeš kupiti iPhone... Nisam nikad bio tamo, ali sigurno ću otići.
Misilm da je žalosno što uopće postoje te ekskluzive. i čudim se appleu, za kojeg mislim da je super kompanija i kompanija koja zna zaradit, kako uopće tako sam sebi stavlja prepreke. da nema tih ekskluziva, iphone bi se u svijetu i kod nas prodavo nekoloko puta bolje. a što se tiče hrvatske, ako sljedeće godine vidimo iphone kod ostalih operatera onda počnite nosit čelične kišobrane jer će u tom trenutku počet padat sjekire sa neba. :)
mal je to pre glomazno neznam kak je drugima....a i da WM...jedino kazu da ce WM 7 biti dosta dobar....sucelje je ljepse na 6.5 al nije to ono sta vecina trazi
mal je to pre glomazno neznam kak je drugima....a i da WM...jedino kazu da ce WM 7 biti dosta dobar....sucelje je ljepse na 6.5 al nije to ono sta vecina trazi
Ja trazim hrpu korisnog softwarea, a za sada toga ima jedino na windows mobile.
Iphone softver je vise manje uvreda zdravom razumu. Android je jos uvijek nula bodova sto se tice raznovrsnosti third party softvera, a to ce se nadam se promijeniti.
Nije mi jasno zašto bi si neki proizvođač išao napraviti štetu sa nekakvom ekskluzivom? Pa valjda ti je, kao proizvođaču, u interesu da pokriješ čim više tržišnog prostora!? Ili si Apple misli da je toliko jak da se može upuštati u takve egzibicije?
Da znate kakve lihvarske uvjete Apple postavlja operaterima, a ovi pristaju na to samo da bi imali ekskluzivu, ne bi se čudili što Applu nije bitno da svi imaju iPhone u ponudi.
Kakve? Baš me zanima.
Inače, problem je aplu i proizvoddni kapacitet...
a dajte mi recite, zašto iphone nema bljeskalicu i bolju kameru?
Zašto nema ugrađeno po defaultu mogućnost glazbe iz bilo kojeg mp3a kao postavku zvonca (što svaki mobitel ima)?
Zašto većina korisnika iphona ne zna da je ono deblje bijelo na slušalicama joystick za shufflanje pjesama napred nazad il pauza?
Zašto iphone G nema voice calling - obični mobovi imaju ga 100 godina?
Zašto iPhone nema blokiranje mrežnog prometa na želju korisnika?
Zašto se ne može isključiti mobitel signal bez gašenja mobitela?(utrnuti SIM karticu?)
Zašto, o zašto nemamo itunes store?
Zašto nema ugrađeno po defaultu mogućnost glazbe iz bilo kojeg mp3a kao postavku zvonca (što svaki mobitel ima)?
Zašto većina korisnika iphona ne zna da je ono deblje bijelo na slušalicama joystick za shufflanje pjesama napred nazad il pauza?
Zašto iphone G nema voice calling - obični mobovi imaju ga 100 godina?
Zašto se ne može isključiti mobitel signal bez gašenja mobitela?(utrnuti SIM karticu?)
Zašto, o zašto nemamo itunes store?
1. Zbog diskografske industrije!
2. Zna!
3. Ima!
4. Može!
5. Za babino brašno
Kakve? Baš me zanima.
Inače, problem je aplu i proizvoddni kapacitet...
Pa, ne naplati samo mobitel, kao drugi proizvođači, već uzima i dobar postotak, ovisno koliko izreketari operatera, na pozive i internet promet koji se ostvari preko iPhona.
Negdje sam pročitao da Apple dobije 10% svakog računa iPhone korisnika, ali nije da sam baš siguran u to!?