Banke spašavaju HG Spot zaključana tema

poruka: 529
|
čitano: 121.374
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Banke spašavaju HG Spot".
17 godina
moderator
Banke spašavaju HG Spot

preselite svoje relaksirajuće razgovore uz roštilj i pivu u - birc (ili nespavalice), da ne bismo morali ovu popularnu temu - zaključati!

...
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Banke spašavaju HG Spot
Old Iggy kaže...

Ti stvarno vjeruješ da je posao od 8 - 16 jedino radno vrijeme koje postoji i da se rad nakon istog plaća lijepom rječju?

Fulao si poantu i ulovio si se nevažnoga. I prvog i drugog posta..

Ako to radi iz firme u uredovno vrijeme, shvaćam to kao tipični marketing tvrtke, kao što to rade i ostale tvrtke. Ako to radi u svoje slobodno vrijeme, pogotovo ako to nije plaćeno, tada to prelazi granice uobičajenog, unosi se osobni stav i takvim informacijama još manje vjerujem.

U drugom postu je naglasak bio da je noćni rad skuplji od dnevnog.

Nema problema, pojasniti ću ti i slijedeći puta ako ne uspiješ shvatiti smisao. Samo me interesiralo koja je pozicija gđice..

17 godina
Banke spašavaju HG Spot

Mislim da P.R.-ovci nemaju radno vrijeme od 08 - 16.

Mentalist je moj idol...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bed kaže...

Fulao si poantu i ulovio si se nevažnoga. I prvog i drugog posta..

Ako to radi iz firme u uredovno vrijeme, shvaćam to kao tipični marketing tvrtke, kao što to rade i ostale tvrtke. Ako to radi u svoje slobodno vrijeme, pogotovo ako to nije plaćeno, tada to prelazi granice uobičajenog, unosi se osobni stav i takvim informacijama još manje vjerujem.

U drugom postu je naglasak bio da je noćni rad skuplji od dnevnog.

Nema problema, pojasniti ću ti i slijedeći puta ako ne uspiješ shvatiti smisao. Samo me interesiralo koja je pozicija gđice..

ako netko radi nesto za firmu u slobodno vrijeme znaci da ili mu je stalo do firme, ili jako voli svoj posao...

kako kod "nase" Ane slucaj 1. ne dolazi u obzir- to je dokazala da ni nakon sto se vise mjeseci pise kako web ne valja nije nista poduzela po tom pitanju.

HG spot ima jos dobre sanse da se izvuce i posluje sa dobitkom, kad pocnu jednostavno slusat one koji ce kod njih potrosit kunu... Njih treba pitati sta bi oni htjeli, a ne pisati gluposti.

tnakir kaže...

Mislim da P.R.-ovci nemaju radno vrijeme od 08 - 16.

po meni, krivo mislis... imaju radno vrijeme za koji su placeni, ostalo su oni obicni ljudi kao i svi drugi, na njima je da odluce hoce li posao nositi "doma" ili ne...

* svim firmama i zaposlenicima za nadahnuce

potpis :D
16 godina
odjavljen
MusicWoman kaže...

@Mrgud Veliki:

A čuj, možeš ti to i naručiti, a oni ti dostave Overseas-om... Ali sve ovisi što više voliš, kupnju preko web-a ( i čekanje na proizvod određeno vrijeme ) ili doći, vidjeti uživo, eventualno isprobati ( ovisno o čemu se radi ), kupiti i nositi to odmah sa sobom...

I naravno, ovisi o tome imaš li povjerenje u Overseas koji je kvalitetan, bez sumnje... {#}

Koliko ja vidim (ili se varam ?!?!) nigdje ne postoji mogucnost narudzbe tih tzv. noPDV proizvoda.

17 godina
fromcelltohell kaže...

OffTopic:

Eto i ja imao koristi od pisanja u sitne sate noćas,našao sam grafu za stroj od klinaca,bude mi Ivek poklonio:)

OnTopic: Ta grafa će biti zamjena za grafu kupljenu u HG-Spotu i koja je ispustila dušu preksinoć.

Grafa je bila Club-ica 8500 GT,nikad klockana,čak niti igre nisu baš prečesto igrane na njoj.

Klinci ne igraju ništa prezahtjevno kaj bi trebalo vrtiti neku uber 3 D grafiku.

Htjedoh reći,da koliko je plaćena...nije otplatila niti pola svoje cijene.

Nažalost garancija prošla pred 17 dana,"lijepo" se poklopilo.{#}

Kakve veze ima HG Spot što si ti kupio Nvidijino smeće koje crkava? Kak meni nijedna ATI-ca nije crkla, a imam krepanih Nvidija raznih generacija na lopate... {#}

Ako hoćeš performanse dok je kartica u trendu onda ti je obnevidija glavni izbor u većini slučajeva, a ako hoćeš da kartica traje i traje i traje onda uzmeš ATI-a i miran si i nema to veze sa trgovinom.

17 godina
Hacker-ri kaže...

po meni, krivo mislis... imaju radno vrijeme za koji su placeni, ostalo su oni obicni ljudi kao i svi drugi, na njima je da odluce hoce li posao nositi "doma" ili ne...

U ostalom, zasto to ikog briga zasto sinjorina Matic kuca po forumu u jedanaest navecer. Njena stvar. Razumijem da ljudi nevole HG Spot al ovo je vec smijesno.

Mentalist je moj idol...
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

U ostalom, zasto to ikog briga zasto sinjorina Matic kuca po forumu u jedanaest navecer. Njena stvar. Razumijem da ljudi nevole HG Spot al ovo je vec smijesno.

Slažem se, ne bi bilo prvi put da netko ''nosi svoj posao doma'' ( iako je i mene ovo začudilo ), a niti zadnji i njena je stvar što će raditi i kada... Uostalom, možda nije stigla ranije...

@Mrgud Veliki:

Da, sorry, imaš pravo, previdjela sam da misliš na te no PDV proizvode... Moje isprike...

@Hacker-ri:

To što se izgleda weba tiče, možda ju nadređeni jednostavno ne slušaju... Ne bi bio prvi slučaj... Kažu: ''Pusti sad to, imamo bitnijih problema i stvari za rješavati''... Ali meni je jasna problematika, ne brini...

@Ana Matić:

Kada će u HGspot-u biti dostupne AMD Fusion matične ploče?

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
15 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot
Citam poruke ovih nekih ljudi, kao da slusam ostavljene zene i muskarce koji jos uvijek vole staru ljubav, ali svima govore i pokazuju kako je mrze. Dajte vec jednom zaboravite tu curu/decka i nadjite si drugu ili pruzite ruku prijateljstva, pa budite samo prijatelji jer ljubavnici ocito vise necete moci biti.

0 0 hvala 0
17 godina
Banke spašavaju HG Spot

Ova tema je baš lijepa preslika pokvarenosti hrvatskog društa gdje svi samo čekaju da nešto propadne pa da mogu likovati nad istima.

Pljuc pljuc...

Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
indig0F10w kaže...

Ova tema je baš lijepa preslika pokvarenosti hrvatskog društa gdje svi samo čekaju da nešto propadne pa da mogu likovati nad istima.

Pljuc pljuc...

Upravo suprotno. Svoje frustracije vezane uz stanje u hrvatskoj ekonomiji/politici prenesi drugdje.

Vjerujem da bi svima bilo najdraže kad svi sve informatičke trgovine bile uspješne(u plusu) pa bismo onda imali konkurenciju i veću raznolikost marki i proizvoda. A HG-Spot to ne radi. Iako u minusu, oni održavaju sve poslovnice iako se ponuda ne odnosi na njih(već isključivo Utrine), pričaju o uspjesima (koje nitko od nas ne vidi kad uđemo u ostale poslovnice), ponude na akcijama umjesto stabilne ponude sa realnim cijenama kao i o budućnosti same firme koju banka može likvidirati kad im se više ne bude dalo natezati sa naplatom duga(pa se nateži sa službenim uvoznikom).

Hoću reći da nas ovakvo stanje i organizacija firme ne uvjerava u njenu dugoročnu opstojnost.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Nekako osjećam da ovo ide mene, pa da malo prokomentiram..

Zašto me briga, pojasnio sam u postu ispred. Pa ne govorimo o firmici s 2-3 zaposlena, gdje svi rade sve i po noći dok ne 'stanu na noge'. Uopće nemam neki stav prema hgspotu, a najmanje ga ne volim, potpuno sam indiferentan u tom pogledu. Moram priznati da slabo kupujem hardware u zadnje vrijeme, samo potrošni matreijal (kriza jbg) i biram trgovinu koja mi je najbliža. Pa zapravo nisam niti kritizirao išta u tom pogledu u ovoj temi..

Kritizirao sam jedino loš dizajn web stranica, iza toga stojim, imam potpuno pravo na svoje mišljenje i vjerujem da nisam usamljen u njemu. Gđica Ana je rekla da prihvaćaju kvalitetnu kritiku i ako je kao takvu ne shvate, već su uvjereni da je dizajn predivan, a ljudi koji iznose drugačije stajalište ne vole tvrtku, imaju gadan problem. Tu niti banke ne pomognu..

17 godina
bed kaže...
tnakir kaže...

Nekako osjećam da ovo ide mene, pa da malo prokomentiram..

Zašto me briga, pojasnio sam u postu ispred. Pa ne govorimo o firmici s 2-3 zaposlena, gdje svi rade sve i po noći dok ne 'stanu na noge'. Uopće nemam neki stav prema hgspotu, a najmanje ga ne volim, potpuno sam indiferentan u tom pogledu. Moram priznati da slabo kupujem hardware u zadnje vrijeme, samo potrošni matreijal (kriza jbg) i biram trgovinu koja mi je najbliža. Pa zapravo nisam niti kritizirao išta u tom pogledu u ovoj temi..

Kritizirao sam jedino loš dizajn web stranica, iza toga stojim, imam potpuno pravo na svoje mišljenje i vjerujem da nisam usamljen u njemu. Gđica Ana je rekla da prihvaćaju kvalitetnu kritiku i ako je kao takvu ne shvate, već su uvjereni da je dizajn predivan, a ljudi koji iznose drugačije stajalište ne vole tvrtku, imaju gadan problem. Tu niti banke ne pomognu..

Slazem se da im je web katastrofa, bugovit, neintuitivan, UX = 0. Ali mi i dalje nije jasno zasto tebe brine kada i u koju uru sinjorina Ana radi svoj posao?

Mentalist je moj idol...
15 godina
neaktivan
MusicWoman kaže...
tnakir kaže...

Slažem se, ne bi bilo prvi put da netko ''nosi svoj posao doma'' ( iako je i mene ovo začudilo ), a niti zadnji i njena je stvar što će raditi i kada... Uostalom, možda nije stigla ranije...

@Mrgud Veliki:

Da, sorry, imaš pravo, previdjela sam da misliš na te no PDV proizvode... Moje isprike...

@Hacker-ri:

To što se izgleda weba tiče, možda ju nadređeni jednostavno ne slušaju... Ne bi bio prvi slučaj... Kažu: ''Pusti sad to, imamo bitnijih problema i stvari za rješavati''... Ali meni je jasna problematika, ne brini...

@Ana Matić:

Kada će u HGspot-u biti dostupne AMD Fusion matične ploče?

Pozdrav,

AMD Fusion matična ploča dolazi sutra ili prekosutra u HGspot. Cijena je 1.205,55 kn, a u trenutačnoj akciji u Utrinama cijena je 1.031,70 kn.

Lp

Ana Matić
16 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

naša draga Ana i njezino selektivno čitanje{#}

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
Gnjavator kaže...

Kakve veze ima HG Spot što si ti kupio Nvidijino smeće koje crkava? Kak meni nijedna ATI-ca nije crkla, a imam krepanih Nvidija raznih generacija na lopate... {#}

Ako hoćeš performanse dok je kartica u trendu onda ti je obnevidija glavni izbor u većini slučajeva, a ako hoćeš da kartica traje i traje i traje onda uzmeš ATI-a i miran si i nema to veze sa trgovinom.

Kakve sad veze ima to što je nVidia grafa bila?

Kao da se ATI grafe uopće ne kvare?

Imao sam i novu novcatu HD4850 kupljenu u Ve-Mulju pa sam od prvog dana i sljedeća 4 mjeseca imao velikih problema s njom.

Čak i kad su ju zamijenili za istu takvu...problemi se nastavili.

Tek po zamjeni za ovu koju još uvijek imam u stroju (GeForce 250 GTS) odahnuo sam.Grafa uredno radi svaki dan od 0-24

i to već preko 2 godine.A,gle čuda...isto nVidia {#}

Dakle,ne treba generalizirati.Ono što sam htio reći je da jednostavno nemam dobra iskustva sa HG Spot-om kao tvrtkom

(uz ono nasilno guranje MBO koju nisam želio,uz ono neisporučivanje RAM-a koji sam pošteno platio...još i ovo sa GPU mi se dogodilo)

Dobro,izdržala je garantni rok,čak i mao preko...ali,zar moraju komponente rikavati baš uvijek u garantnom roku ili malo iza?

Zašto ne bi jednom bio slučaj da nešto radi i koju godinu preko garancije,,pa bih onda napisao i koju pozitivnu o nekom dućanu.

Ponavljam da nemam ništa protiv da nam dragi HG Spot nastavi s uspješnim poslovanjem,dapače:)

Insomniac XD
14 godina
neaktivan
Ana.Matic kaže...

Pozdrav,

AMD Fusion matična ploča dolazi sutra ili prekosutra u HGspot. Cijena je 1.205,55 kn, a u trenutačnoj akciji u Utrinama cijena je 1.031,70 kn.

Lp

Hvala Vam na odgovoru...

Ne znam o kojoj ili kojim matičnim pločama se radi tj. o kojem proizvođaču, ali u Links-u ASrock-ova AMD Fusion matična dođe 869kn, a Sapphire-ova 879kn, nisu na akciji i te cijene vrijede za sve poslovnice... Format im je miniITX, a vaša se cijena može opravdati ( možda ) jedino ako je riječ o nekoj Gigabyte-ovoj matičnoj ploči, koje su i inače mrvicu skuplje...

Pozdrav i Vama...

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
14 godina
protjeran
Banke spašavaju HG Spot

Nemoj Links ni spominjati. To sigurno nije taj model ploče.

osamina supruga je tužna !

1 0 hvala 0
17 godina
Endimion kaže...

Links je firma koja zna poslovati tj. nije se navukla na veliko mešetarenje u kratkom vremenu kao HGspot ili Vemil.

17 godina
neaktivan
Morag kaže...
Endimion kaže...

Links je firma koja zna poslovati tj. nije se navukla na veliko mešetarenje u kratkom vremenu kao HGspot ili Vemil.

ja sam tek nedavno shvatio da u Rijeci imaju skuplje cijene nego Ventex, i svu nabavu prebacio u ventex (sve dok imaju lager naravno)...

i to po 40-100 kuna skuplju robu imaju, sta kad uzimas 10,15 proizvoda te bome kosta

17 godina
fromcelltohell kaže...
Kakve sad veze ima to što je nVidia grafa bila?

Kao da se ATI grafe uopće ne kvare?

Imao sam i novu novcatu HD4850 kupljenu u Ve-Mulju pa sam od prvog dana i sljedeća 4 mjeseca imao velikih problema s njom.

Čak i kad su ju zamijenili za istu takvu...problemi se nastavili.

Tek po zamjeni za ovu koju još uvijek imam u stroju (GeForce 250 GTS) odahnuo sam.Grafa uredno radi svaki dan od 0-24

i to već preko 2 godine.A,gle čuda...isto nVidia {#}

Dakle,ne treba generalizirati.Ono što sam htio reći je da jednostavno nemam dobra iskustva sa HG Spot-om kao tvrtkom

(uz ono nasilno guranje MBO koju nisam želio,uz ono neisporučivanje RAM-a koji sam pošteno platio...još i ovo sa GPU mi se dogodilo)

Dobro,izdržala je garantni rok,čak i mao preko...ali,zar moraju komponente rikavati baš uvijek u garantnom roku ili malo iza?

Zašto ne bi jednom bio slučaj da nešto radi i koju godinu preko garancije,,pa bih onda napisao i koju pozitivnu o nekom dućanu.

Ponavljam da nemam ništa protiv da nam dragi HG Spot nastavi s uspješnim poslovanjem,dapače:)

Hoćeš reći da HG Spot proizvodi te grafičke koje ti ne rade kako treba kad baš sa njima imaš problema? Eeee, vidiš, a meni eto matična koja je imala garanciju 2 godine radi brat-bratu jedno 4ipo godine, a grafička je isto tako stara, memorija još starija, a sve ih HG Spota iz doba prije krize... i ne pokazuje nikakve znakove starosti... eto, možda ima veze sa kvalitetom opskrbe struje ili tako nešto (pritom ne mislim na napajanje jer i to koristim najjeftinije drekove tipa MS Industrial, Codegen i slično nego baš na ono što dolagi do kante pošto je kod mene sve na APCovom stabilizatoru napona) :) jer ako ti sve baš toliko crkava traži problem u sebi :)

17 godina
Hacker-ri kaže...

ja sam tek nedavno shvatio da u Rijeci imaju skuplje cijene nego Ventex, i svu nabavu prebacio u ventex (sve dok imaju lager naravno)...

i to po 40-100 kuna skuplju robu imaju, sta kad uzimas 10,15 proizvoda te bome kosta

Kad uzimam komplet proizvoda, definitivno na jeftiniju opciju. Ušteda na poštarini pokriva vrijeme koje trebam čekati :) No kad uzimam pojedinačni proizvod, trpim i do 50kn skuplju cijenu jer mi ionako pokriva dostavu kao i vrijeme koje potrošim na narudžbu, plaćanje u banci i čekanje dostave sutra(ili ponedjeljka ako sam obavio kupnju u petak...

14 godina
neaktivan
Ana.Matic kaže...

Pozdrav,

Lp

Jučer sam odgovorila nabrzinu jer nisam stigla bolje pogledati...

Jedno pitanje - zašto naručujete skuplju matičnu ploču kad vam u Cjeniku na popisu artikala dobavljivih po narudžbi lijepo piše Asus E35M1-M, koja košta 915,80kn tj. 783,74kn?

Također, na popisu imate i Gigabyte E350N po cijeni od 1.041,46kn tj. 1.216,95kn... To je vjerojatno ta matična ploča čiju ste cijenu naveli...

Obje matične ploče su bile uspoređene u prošlom broju BUG-a...

16 godina
Gnjavator kaže...

"Hoćeš reći da HG Spot proizvodi te grafičke koje ti ne rade kako treba..."

Kad bi ti samo čitao postove s razumijevanjem,ali dobro...opraštam ti,ipak imaš nick Gnjavator{#}

Insomniac XD
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 16:01 (fromcelltohell).
17 godina
neaktivan
Morag kaže...
Hacker-ri kaže...

Kad uzimam komplet proizvoda, definitivno na jeftiniju opciju. Ušteda na poštarini pokriva vrijeme koje trebam čekati :) No kad uzimam pojedinačni proizvod, trpim i do 50kn skuplju cijenu jer mi ionako pokriva dostavu kao i vrijeme koje potrošim na narudžbu, plaćanje u banci i čekanje dostave sutra(ili ponedjeljka ako sam obavio kupnju u petak...

nisi shvatio...

ja sam pisao o Ventexu (koji je u Rijeci) i linksu (koji je u Rijeci)... dakle tu nisam gledao razliku vremena i postarine jer su jedan od drugog udaljeni 4 kilometra, s time da ventex ima veliko skladiste malo van rijeke, dok je to linksu u zagrebu...

dakle tu se ne prica o nikakvoj cijeni dostave. Jedino ako ventex nesto nema onda moras ici na skuplje a tu mozes racunati vrijeme i hitnocu

15 godina
neaktivan
Ana.Matic kaže...

big cut

Davno sam govorio o problemima vasega poslovanja, ali nitko me nije htio slusati (ili sam pricao sa proslom osobom koja je predstavljala HG-Spot).

Uglavnom, treba kreniti on nule da opet dodete na neku "staru slavu". Sada pisati na cemu sve treba poraditi jednostavno nema smisla, ali reci cu bar nesto.

Poradite na edukaciji ljudi, a opet na kraju ce se "efuducirat" i pratiti novi hardveraj samo oni pravi ljubitelji "jedinica i nula".

Ovo nije klasicna trgovina posto je ovo doslovce stil zivota (bar ja gledam tako na to sve)....ovaj "posao" nosis kuci i zivis ga. Kod kuce se informiras, isporobavas, kemijas sa hardverajem zato sto to volis, a ne zato sto to moras radit.

Prvo nadite takve ljude, onda krenite dalje.....a take ljude trenutno nemate ili bar ja nisam nasao na takvu ekipu u vasoj poslovnici (na zalost uistinu ima lose ekipe u trgovini).

Ne kazem da je u drugim trgovinama bolja situacija, dapace.....ali vi se morate posebno "trgnit" i doslovce grist za svakim novim kupcem posto ste izgubili povjerenje ljudi.

Sretno!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Banke spašavaju HG Spot

Joj moram s vama podijeliti bisere njihovih akcija i popusta:
Vidim ja da imaju u petak u gluho doba jutra(između 1 i 2 ujutro) "happy hour" kojim kakti daju dodatni popust za grafičke kartice.
Ajde dobro, stavim podsjetnik i dočekam taj happy hour za kupnju grafičke kartice Gigabyte , NVIDIA GeForce GV-N560OC, 1 GB , PCI Express 2.0
Cijena joj je bila upisana za plaćanje gotovinom u utrinama 1.584,55 kn (tamo samo i postoji).
Da bi ju ovi lijepo na "happy houru" nafrljili na 1.851,55 kn i onda kakti "spustili" na 1.666,40 kn?!
Dakle sad u to gluho doba u pol dva u noći ona mene skuplje dođe nego da se odšetam normalnim radnim danom u utrine i platim ju?
i naravno. Odgovara lik da je to sve normalno baš kako treba biti:
Poštovani,
akcijske cijene grafičkih kartica istaknute na našim web stranicama vrijede isključivo za plaćanje i preuzimanje u poslovnici Utrine.
Hvala na razumijevanju,
M. R.
Inside Sales Department
(emti, insajd sejls departmentera injihov happy hour, koda sam usred američkog srednjeg zapada a ne u glavnom gradu HRVATSKE, čiji jezik je BOGATIJI od engleštine)
i tako ja nervozno i nepristojno odgovorih;
A gdje vam ta kartica postoji osim tamo u utrinama, i kako bih ju drugačije platio nego gotovinom, kad ste to stavili kao uvjet?
Ajde još jednom: kartica koja je na redovitom svakodnevnom "popustu", jedna te ista naručena u vražjih pola dva u noći
na happy houru dođe skuplje, i to vam je normalno? Dakle za obje akcije uvjet je da se uzme za gotovinu na ruke u utrinama?
Onda ukinite taj happy hour i nemojte manipulirati i obmanjivati.

Eto. Molim na besplatnoj reklami, super su vam akcije, mraaak:) No ne hvala, ja ću ipak otići do nekog jadnog web shopa i kupiti karticu za firmu
na koji god mi se svidi način plaćanja i firma će mi proći jeftinije od tih vaših sretnihsati i još ću biti pošteđen gledanja u lila metroseksualnu zgradu.

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

"ne odgovaraju za istaknutu cijenu i opis proizvoda" :DDDD

a to je bio varirao dolar u to vrijeme :D

bas me zanima odgovor Ane Matic...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

Nasmijalo me to s "insajd sejls dipartmentom" - taj manager koji je designed nazive valjda neki malograđanski idiot kakvih ima a few. Sjetimo se evenata i sl. debilizama kojima misle postići ozbiljniji image.

Super su :)

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nasmijalo me to s "insajd sejls dipartmentom" - taj manager koji je designed nazive valjda neki malograđanski idiot kakvih ima a few. Sjetimo se evenata i sl. debilizama kojima misle postići ozbiljniji image.

Super su :)

Dodaj na to showroom na prvom katu, uređen kao svojevrsni mini lounge bar gdje se može proćaskati s osobnim IT consultantima i uspjeh je zagarantiran! :]

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice