Banke spašavaju HG Spot zaključana tema

poruka: 529
|
čitano: 121.467
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Banke spašavaju HG Spot".
16 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

Evo nesto novih informacija, doduse od osmog travnja, ali ne vejrujem da se nesto znacajno promijenilo u tih tjedan dana -

Banke ne vjeruju u HG Spot, ne žele mu otpisati kamate

Banke ne žele spašavati HG Spot

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

do prije 6 mjeseci bio sam 4 godine voditelj jedne od najveći veleprodaja igračkama...te sam gledao kao propadaju ne slušajući savjetujći se s nikim (mene niko nije pitao ništa -SVESE VIDI PRIKO PAPIRA DA NA KRAJU KAD JE GOTOVO ILI KAD KOLA KRENU NIZBRDO)od gazda do direktora....za izlazak se čisti od gore ..vrha - menedžera , direktora, voditelja, ljudi u firmi koji su uvik nezadovoljni...da imaju 1 miljon eura misečno-neradnika koji misle da su radnici te rade "koliko triba"""ha-ha-ha"--prodati ili ako se može iznajmiti sve prostore u opsjedu van zagreba ...te napraviti distribucioni centar..prodaja pomoću interneta i reklama -JEFTINOG TIPA...kupovina onog šta tržište traži i biti ispred ne -"u" njemu....imao sam program izlazakska iz stečaja svoje bivše girme ali nisu slušali...i za ovo mogu u spomoć par ljudi obični napraviti povratak kroz JEDNU GODINU....

a vi šta komentirate mislite da će netko ovo pročitati a kamoli NEŠTO NPRAVITI VOLE SVOJE STOLICE ..I DRŽE SE DOK LOVA KAPA KAPA....HAHAH...JADNI DIONIČARI I LJUDI KOJI SAD MOŽDA NE PRIMAJU PLAĆE ...ILI ĆE PRISTATI...

KOLIKO ĆE BITI OBEĆANJA I RAZGOVORA

TO JE NAŠA HRVATSKA -LOPOV DO LOPOVA....AL AKO KRADEŠ ILI SAM OD POHLEPE PROPANEŠ ILI TE POLICIJA POKUPI AKO NISI U NJIHOVOJ ZAŠTITI-POLITIKE.....

ja šta znam mogao bih strpati nekoliko ljudi na duže robije....al nek Gospod će to riješit..ko bi gori sad je doli...

sad se bavim informatikom nek se malo stiša ovo jado stanje neplaćanja u državi krećem sam...

PRIJE 3 GODINE BIO SAM U RAZGOVORU S JEDNIM OD DIREKOTORA U HG SPOT TADA SU BILI AJME MENI AKO SE ITI MALO RAZUMITE U POSLOVANJE...

Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
Banke spašavaju HG Spot

Voditelj prodaje a nisi sposoban napisati jedan citak tekst. Uf uf...

Mentalist je moj idol...

19 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Banke spašavaju HG Spot
naxeem kaže...
8ax kaže...
Ana Matic ne radi u HGSpotu :|

Nego gdje?

fali mu mozda "VISE" :D

ja kad god vidim nekog voditelja poslovnice (gdje god bio) sjetim se te tople i ljubazne osobe :D

tnakir kaže...

nije on tamo da pise :D

mene ti dalmosi fasciniraju, gdje god isli oni po svome...

dobro da u engleskom ne pocnu koristit svoje razvlacenje i preoblikovanje rijeci

jos bolje je da napise "clanak" kao da je najpametniji na svijetu, a nije ga procitao prije nego sta ga je postao... zamisli tek kako je onda vodio firmu, kad nije primijetio 100 krivih slova

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 12:29 (Hacker-ri).
14 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

http://www.hgspot.hr/hgspot-dobio-certifikat

"Hrvatski građani smatraju da od svih kompjuterskih trgovačkih lanaca u našoj zemlji, HGspot predstavlja "najbolju kupnju" odnosno da nudi najbolji omjer cijene i kvalitete."

{#} sve što sam kupio u HGspotu se pokvarilo u roku 6mj. (500GB HDD, 320GB HDD,  Creative MP3, slušalice, LCD...)

A da ne govorim kako sam morao slušati "stručno" osoblje koje mi objašnjava da ne postoji razlika na FullHD monitoru bio priključen na D-SUB ili DVI jer DVI je samo "moderniji" konektor!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
enloz kaže...

"Hrvatski građani smatraju da od svih kompjuterskih trgovačkih lanaca u našoj zemlji, HGspot predstavlja "najbolju kupnju" odnosno da nudi najbolji omjer cijene i kvalitete."

{#} sve što sam kupio u HGspotu se pokvarilo u roku 6mj. (500GB HDD, 320GB HDD,  Creative MP3, slušalice, LCD...)

A da ne govorim kako sam morao slušati "stručno" osoblje koje mi objašnjava da ne postoji razlika na FullHD monitoru bio priključen na D-SUB ili DVI jer DVI je samo "moderniji" konektor!

ali kad pogledam site prvo sta mi padne napamet: - gdje su tu upisi za osnovnu skolu :p

TRGOVACKI LANAC IT TEHNIKE :D

jos jedan od super IT proizvoda -> najcitanije :D

17 godina
Hacker-ri kaže...

1. nije on tamo da pise :D

2. mene ti dalmosi fasciniraju, gdje god isli oni po svome...

dobro da u engleskom ne pocnu koristit svoje razvlacenje i preoblikovanje rijeci

jos bolje je da napise "clanak" kao da je najpametniji na svijetu, a nije ga procitao prije nego sta ga je postao... zamisli tek kako je onda vodio firmu, kad nije primijetio 100 krivih slova

1. Mora znati napisati jedan pristojan dopis, don't you think?

2. Ja sam Dalmos :) Nije to do regije, to je do obrazovanja :)

Mentalist je moj idol...
17 godina
enloz kaže...

Pa nije ti HGSPOT kriv sto ti se sve pokvarilo.HGSPOT je samo trgovina,a proizvodjaci tih komponenti su u Kini.Znas,to ti je ona velika zemlja pokraj Rusije ako jos nisi dosao do razreda gdje se uci zemljopis

17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
naxeem kaže...
8ax kaže...
Ana Matic ne radi u HGSpotu :|

Nego gdje?

fali mu mozda "VISE" :D

ja kad god vidim nekog voditelja poslovnice (gdje god bio) sjetim se te tople i ljubazne osobe :D

tnakir kaže...

nije on tamo da pise :D

mene ti dalmosi fasciniraju, gdje god isli oni po svome...

Jel se to sprdaš? Jer nisam primijetio da je A.M. bila bezobrazna ili pak neljubazna.

Ja sam "dalmoš", ali moram ti reći da ipak "purgeri" govore znatno lošije od "dalmoša". Najbliži standardnom jeziku su Slavonci, Dalmatinci, Ličani (GK) Purgeri, Zagorci, a potom dolaze oni s granice s Mađarskom pa potpuno i apsolutno nerazumljivi Komižani.

Inače, iz iskustva, Englezi (London) imaju jakonerazumljiv dijalekt, a o Welšanima da ne govorim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 13:32 (naxeem).
17 godina
Hacker-ri kaže...
enloz kaže...

{#}  sve što sam kupio u HGspotu se pokvarilo u roku 6mj. (500GB HDD, 320GB HDD,   Creative MP3, slušalice, LCD...)

ali kad pogledam site prvo sta mi padne napamet: - gdje su tu upisi za osnovnu skolu :p

TRGOVACKI LANAC IT TEHNIKE :D

jos jedan od super IT proizvoda -> najcitanije :D

A taj jadni imitatorski "best buy award" ti je izmišljotina vlasnika onog pozerskog vidija, a oni su stručnjaci u prodavanju magle (npr vidivebavard) i usput su "frendovi"

odavno sa hagespotovcima jer su ovi njima radili reklamu kroz "recenzije" a zauzvrat dobijali besplatnog hardveraja. Koliko te kupljene (ne zaslužene) naljepnice ikome vrijede, jasno govore prodajni

rezultati i nakon što je dobijen taj super oskarovski "certifikat". Kad ja pogledam HGS site, nemogu naći ništa, a za to nesnalaženje se ponosno kočoperi barem 3 "web-design-studija" koji su naplatili

ta svoja riješenja deset tisuća eura ionako prezaduženoj firmetini, dok s njima pod obriše jedan samsvoj majstor sajt od npr protisa, gdje se odmah može pronaći što želiš i po kojem kriteriju želiš.

17 godina
protjeran
Banke spašavaju HG Spot

Što od tih proizvoda proizvodi Šrot a da bi se moglo govoriti o kvaliteti?

Ako sklapam kompjuter od "Made in China" komponenti o kakvom se tu omjeru cijene i kvalitete radi?

Jel neka znanost sklepati kompjuter od komponenti nabavljenih od stranih proizvođača u podrumu?

Jel ta kvaliteta označava kvalitetno kabeliranje unutrašnjosti stolnog kompjutera?

4 0 hvala 0
16 godina
@naxeem U Zagrebackoj Banci.
2.289 Posts! And counting...
15 godina
neaktivan

Good for her! :)

16 godina
Don Salvatore kaže...
Leglo kaže...
Inace ,po meni glavni problem hg spota su bili nekvalificirani radnicu, pod time ne mislim samo na znanje, vec na ljubaznost, odnos prema poslu i sve sto dolazi sa time.

Ovo je najobičnija glupost. Nisam nikad doživio situaciju da je netko u hgspotu bio neljubazan ili da sam imao dojam da ne zna što radi. A pogotovo to nije "glavni problem" hgspota, već način poslovanja.

Zato što Ti nisi to nikad doživio,to je najobičnija glupost?

E,pa nije.Osobno sam doživio u HG-Šrotu upravo neljubaznost,neprofesionalnost

i bahatost zaposlenika upravo ovog HG-Šrota di nas je Gospodična Ana ljubazno pozivala.

I to nakon 6k iskeširanih živih krznaša.Ne karticom,nego baš cashom je plaćen stroj bio

,a ono što je došlo iza kupovine,nemam snage pisati...ipak,ukratko:

Isporučili su krivu MBO,keks DDR2 od 1 Gb uopće nisu...da bi mi opet pokušali uvaliti MBO koju nisam želio

a, za memoriju sam im morao zaprijetiti da ću im srušiti staklenu vitrinu s laptopima

i tek su onda shvatili da bi se to moglo i dogoditi ako mi ne daju 300 kn plaćen keks memorije.

Ne želim nikome propast,i tako nam sve u državi propada...no,s takvim odnosom prema kupcu neće nikud stići...

Ne moram ni napisati da poslje te "ugodne" kupovine u HG nisam nikad više kročio

kao ni itko od mojih frendova kojima sam slagao-nadograđivao strojeve.

Amen!

Insomniac XD
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
Don Salvatore kaže...
Leglo kaže...
Inace ,po meni glavni problem hg spota su bili nekvalificirani radnicu, pod time ne mislim samo na znanje, vec na ljubaznost, odnos prema poslu i sve sto dolazi sa time.

Ovo je najobičnija glupost. Nisam nikad doživio situaciju da je netko u hgspotu bio neljubazan ili da sam imao dojam da ne zna što radi. A pogotovo to nije "glavni problem" hgspota, već način poslovanja.

....

pred jedno 2,3 godine kupio sam konfiguraciju sa kucistem+monitor+periferija+kopirku/fax/scener/printer (all in one)...

nakon 4 dana na firmu dolazi: - slozeno kuciste krivi model i krive boje+17 umjesto 19'' monitor(isprika da nisu imali na stanju???WTF)+periferija--- kopirke :D nje nema

...

ne potpisujem posiljku i molim decka da to odnese na Belveder u poslovnicu da cu to rjesit s njima...

- kuciste nismo imali pa smo vam isporucili njega (ne, nemozemo vam napravit stornirani racun niti vratit razliku love u chashu vec morate nesto "kupiti)

- pa dobro, nismo ni to imali, 2'' nece vam puno znacit ( ne, nemozemo vam napravit stornirani racun niti vratit razliku love u chashu vec morate nesto "kupiti)

- kopirka ce doci narednih dana (ma, nema to veze, vi potpisete da je DOSLA pa je mi dostavimo kad je dobijemo)

3 mjeseca sam se natezao- umeduvremenu sam kupio jos jednu konfu iz vemila koja je dosla odmah drugo jutro gdje je bilo sve 5...

od tada nisam krocio u HG Spot osim jednom od "remonta" kad su imali "kavu+strucnjaka" ... kavu sa viskom vode sam samo gucnuo, neka cura je sjedila tamo samnom i nesto mi objasnjavala, ali strucnjak nije dosao :DDDD

17 godina
neaktivan
Ne kuzim odakle vam to? Pa kako je moguce da firma isporuci drugaciji hardver?! OK ako greskom isporuce npr. istu memoriju s drugacijim latencijama, ali razlicit monitor i jos 2" manji? WTF?! Tesko mi to povjerovat, tj. neshvatljivo...
17 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot
naxeem kaže...
Ne kuzim odakle vam to? Pa kako je moguce da firma isporuci drugaciji hardver?! OK ako greskom isporuce npr. istu memoriju s drugacijim latencijama, ali razlicit monitor i jos 2" manji? WTF?! Tesko mi to povjerovat, tj. neshvatljivo...

samo za tebe cu danas potrazit dostavnicu i racun

nije razlicit monitor, vec 2'' manji... razlicito je bilo kuciste

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma ne moraš, samo se meni to čini nevjerojatno, kao da se radi o nekoj tržnici otvorenog tipa s robom upitnog porijekla i principom "daj šta daš".

Inače, ako je monitor 2" manji od traženog, to znači da je i različit od traženog. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 10:23 (naxeem).
16 godina
Banke spašavaju HG Spot

naxeem,vjerovao ili ne,događa se kod onih koji kupca smatraju marvom koja ništa ne razumije.

eto,ovi su pomislili da sam ja valjda retard bez trunke mozga s viškom 6k kuna pa su mi pokušali uvaliti mbo koja ne podržava

DDR2 na 800 MHz ali su mi uredno uz nju prodali keks memorije upravo na 800 MHz,koji su  naplatili a isporučili tek uz višesatno natezanje

i uz moju prijetnju na kraju da ću im učiniti štetu od nekoliko 10-aka tisuća kuna.

ka ti se takvo što dogodi,onda povjeruješ.

naravno da nisam i neću ikad više i pomisliti imati posla s ljudima koji me smatraju totalnim idiotom za moje novce.

samo da napomenem da i gospoda iz Ve-mil poslovnice Karlovac(ne postoji više) su imali jednak pristup,a napravio

sam im 100-injak tisuća kuna prometa.slagao sam konfiguracije mojim frendovima,sam sam kupio komponente za svoja 3 računala kod njih.

ne znam jel se sjećaš kad sam pisao o onoj Radeon HD4850...prošao višemjesečnu torturu da bi mi na kraju dali pod prijetnjom ovu GTS250 koju i sad imam

u kompu.(baš si mi ti davao savjet da uzmem u zamjenu...na moj upit jel valja ta grafa).

dovoljno je čuti objašnjenje "glavnog" servisera iz te poslovnice da mi HD4850 ne može raditi na Visti Ultimate jer je dotični OS sranje.

istina,sad nemam novaca za bilo šta,ali kad budem kupovao ponovo bilo koji komad hardware-a,sigurno neću u HG-Šrotu ili ne daj bože u Ve-Mulju.

toliko od mene na ovu temu,lijep pozz svima:)

Insomniac XD
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
dovoljno je čuti objašnjenje "glavnog" servisera iz te poslovnice da mi HD4850 ne može raditi na Visti Ultimate jer je dotični OS sranje.

istina,sad nemam novaca za bilo šta,ali kad budem kupovao ponovo bilo koji komad hardware-a,sigurno neću u HG-Šrotu ili ne daj bože u Ve-Mulju.

Valjda i jesu propali jer zapošljavaju idiote {#}

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
fromcelltohell kaže...

Da ti pravo kažem ja bih rado te idiote natrag jer osim Linksa i HGspota danas nema niti jednog normalnog dućana gdje netko nešto zna. Iako volim Technomax, tamo stvarno ne možeš očekivati tehnički odgovor, a nemoj sad krenuti s nekim prčvranica-firmicama jer mi ta kombinacija SVEPONARUDŽBI ide na živce.

17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
naxeem kaže...
fromcelltohell kaže...

Da ti pravo kažem ja bih rado te idiote natrag jer osim Linksa i HGspota danas nema niti jednog normalnog dućana gdje netko nešto zna. Iako volim Technomax, tamo stvarno ne možeš očekivati tehnički odgovor, a nemoj sad krenuti s nekim prčvranica-firmicama jer mi ta kombinacija SVEPONARUDŽBI ide na živce.

ADM ima lijepu uslugu, skladiste dobro popunjeno, i informirano osoblje... "prcvarnica" ili ne, imaju ono sto ti treba...

Links je postao preskup, i ja ga u Rijeci koristim samo ako mi je nesto hitno a imaju na skladistu, inace sve iz protisa ili ADMa uzimam...

vise iz adma jer imaju vecinu stvari na skladistu...

cuo sam dobre kritike na njihov racun sta se tice servisa i znanja pa eto...

17 godina
protjeran
fromcelltohell kaže...

ne vjerujem ti ništa jer nisam nikad imao takvih problema ni u Hg spotu a ni u Vemilu

Du bist eine meine kleine Schweine !
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 16:23 (F1-IVO).
16 godina
Bugofil kaže...
fromcelltohell kaže...

ne vjerujem ti ništa jer nisam nikad imao takvih problema ni u Hg spotu a ni u Vemilu

Tvoja stvar da li mi vjeruješ ili ne,to mi najmanje bitno.

Bitno je da ja znam da sam nažalost imao takvih problema s njima i meni dovoljno,čak i previše:(

Insomniac XD
17 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

na BUGu vlada demokracija :D

a nadam se da ce HGspor uspjet u svom naumu...

iako mi ovo lici kao na Pevec kad je rasprodavao svoju opremu pred propast :p ali nema veze, dobro je dobit komad hardvera po puno manjoj cijeni

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

zake je pobrisano zadnjih x postova?

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cekpi kaže...

zake je pobrisano zadnjih x postova?

jer se rasprava vodila oko zabranjenog reklamiranja od strane osoblja HG spota, sto pravilnikom BUGforuma nije dozvoljeno:

Reklamiranje - Reklamiranje usluga, web-stranica, prodaje ovoga i onoga je strogo zabranjeno. Forumaši koji to budu radili bit će ekspresno izbačeni

s foruma, a reklame obrisane. Stavljanje linkova na druge forume, webove i ostali internetski sadržaj je uvjetno dozvoljeno. Moderatori imaju diskrecijsko pravo brisati takve linkove, čitave postove i davati opomene ukoliko ocjene da je sadržaj off-topic, reklamerski ili na drugi način neprimjeren ovom forumu.   

mozemo pricati o tome, ali ne ciljano reklamirati...

(ne znam zasto to moderator koji je brisao nije napisao)

17 godina
protjeran
fromcelltohell kaže...

Tvoja stvar da li mi vjeruješ ili ne,to mi najmanje bitno.

Bitno je da ja znam da sam nažalost imao takvih problema s njima i meni dovoljno,čak i previše:(

i zato mi opališ TD a kao nije ti bitno.

evo dokaz da ga ne bi pobrisao evo dokaz da ga ne bi pobrisao

sad ti pogotovo ne vjerujem, jer si rekao i da navodno "sklapaš" kolegama računala a kupio si kao amater cijelo računalo u komadu pa ti nisu dostavili memoriju kakvu si tražio itd.

Du bist eine meine kleine Schweine !
16 godina
neaktivan

Pa TD je samo izraz ne slaganja s necijim misljenjem zasto svi to gledaju preosobno...

16 godina
Bugofil kaže...

sad ti pogotovo ne vjerujem, jer si rekao i da navodno "sklapaš" kolegama računala a kupio si kao amater cijelo računalo u komadu pa ti nisu dostavili memoriju kakvu si tražio itd.

A,di sam ja to rekao da sam kupio cijelo računalo?

Rekao sam da sam kupio računalo u HG-Šrotu,ali nisam rekao da je bila gotova konfiguracija.

Zar sam morao reći da se radilo o 12 komponenti od kojih sam onda složio stroj?

Nemam se namjeru prepirati s tobom ovdje i gaditi temu osobnim obračunima.

Opet ponavljam,do tvojeg mišljenja mi sltalo kao do lanjskog snijega.

Lijep pozz...

Insomniac XD
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice