I ja sam uzeo dhd zbog hardvera, i sad kupujem one x zbog istog.
Pljuvanje po korisnicima? pa po onome ko mi veli da sam jadnik i sirotinja i zato imam android a ne iphone, pljuvat imam potpuno pravo.
Kolko je desire star? i dobio je update i nakon 2 g, a problem nije u androidu nego u htcu i premalo memorije koje su stavili u desire pa se ne može stavit cijeli sense 3.0 i gingerbread.
Dobro apple kaže kad ima 2.3 modela, normalno da nije problem dat update.
A kad ja sve zbrojim, nemam uopće problema s androidom.
a ako je tebi draži ios, uživaj.
A čuj takvi koji pričaju nebuloze snjima nema smisla ići u raspravu, očigledni trolleri...
Ali upravo to kažem, mene ne interesira razlog. Ja ne kupujem 3 modela iphona, već jedan, i mene samo taj jedan interesira. Da li je moj problem što HTC izbacio 20 modela dok je apple izbacio 3? To nije moj problem i to se mene ne tiče, glavno da moj mobitel koji sam od njih kupio dobiva update. Jer na kraju, daješ novce HTC-u a ne google-u tako da bi onda se oni i trebali pobrinuti da su im korisnici zadovoljni. Kupiti mobitel koji u sebi nakon update-a dobije bugove koje si mogao rješiti jedino custom romom, nije briga za korisnika(kao što je meni bili sa desireom)
Ne želim ispasti da pljujem, jer znam dobro da je i apple radio isto svakakve nebuloze, ovo gledam sa svog stajališta i iskustvu koje sam ja prošao.
Blago svima onima koji imaju android i nisu prošli sve muke koje sam ja prošao sa desireom