Uh... vec vidim tonu spama sa takvih adresa :) bas ce biti zabavno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a možemo li dobiti link od neke od tih adresa ? Da vidimo kako se ponaša Opera, Chrome, FF, Safari i IE u ovakvim uvjetima.
evo, sad sam tražio na googleu ali ne mogu pronaći ništa.
Offtopic, Google.hr promjenio dizajn ;-) opalac :-)
start button (win 7) i upisi character map :)
voila...
znaći da će biti više slobodnih web adresa.
znaći da će biti više slobodnih web adresa.
je bas mi treba adresa
moc.ظةئضٍؤثٚ؞
Ma to je sve sranje, nimalo mi se to ne sviđa
Oće mi uskooro stavit kineske znakove ili žćđšč
Obična glupost
AFAIK ovaj feature je već bio najavljivan neko vrijeme. Ajde konačno da se i to dogodilo.
Nama latinica djeluje prirodno, ali ona to sigurno nije onima koji upotrebljavaju drugačije pismo.
www.ćevap.com :) zgodno ako će to biti moguće
www.ćevap.com :) zgodno ako će to biti moguće
samo za one koji imaju ć na tipkovnici :)
ali zasto onda uopce birati com domenu kada imas ba, hr i slicne... :)
Ovo su već gluposti. Umjesto da imamo jedan jedinstveni standard, latinicu, oni svoje???? Ja čekam glagoljicu...
U biti, ništa značajno se ne mijenja. Vjerovatno 99% ovog foruma nije, niti će posjetiti neke od tih Egipatskih, Arapskih, Kineskih i sličnih web stranica koje će sada koristiti te domene na drugim pismima.
Ostale stranice koje su iz nabrojanih zemalja, a pucaju na globalno tržište ionako će ostati pri internacionalnim domenama (ili domaćim) koje će idalje biti pisane latinicom.
Ovo su već gluposti. Umjesto da imamo jedan jedinstveni standard, latinicu, oni svoje???? Ja čekam glagoljicu...
Ja ćirilicu.
a ja bosanćicu
stizu i cirilicne,mandarinske i japanske adrese tako da uz napredni all around google nece bit problem otici na date portale.
slazem se za jedinstveni standard ali to svakako nije i nemoze bit latinica jer nije vecinsko pismo i znakovlje a uz skorasnju dominaciju dalekog istoka i nama blize indije bojim se da sam krivi jezik ucio(ENG)!!! :((((