Zasto u isti kos stavljaju jabuke i kruske... Tablet i laptop nisu jedno te isto, ova vijest je cisto velicanje Apple-a...
Znaci ako Apple isporuci 15 mil. laptopa, a HP 40 mil. Apple je vodeci zato sto je isporucio jos jedno 40 mil. iPada...
Ja ne znam da sa iPadom mogu doci na fakultet, spojiti ga na projektor i odrzati prezentaciju koju sam prije toga napravio na tom iPadu...
Cisti marketing nista vise....
Prije nego napises ovako nesto i time demonstriras svoju potpunu neinformiranost, radije barem malo kompenziraj svoje neznanje posjetom odredjenim web stranicama. Za pocetak ti predlazem www.apple.com, umjesto sto "znanje" skupljas po forumu od onih koji ovdje pricaju price bez da su ikada i jedan komad hardvera i softvera o kojem pricali uzeli u ruke i koristili. ;-)
Svi, ili velika vecina tableta (dakle, ne samo iPad, vec i Android i Windows tableti) je u stanju normalno se povezati s monitorom, tv-om ili projektorom i tamo prikazivati ciljani sadrzaj, pa tako i prezentacije. U slucaju Appleovog iPad-a procitaj ovo.
Ma tko uopće kupuje laptope pokraj 'savršenog' stroja iPada. :D :D :D
A reci mi, ja sam negdje napisao da je iPad savrsen? Ili sam samo ispravljao krivu tvrdnju da on (i tableti opcenito) nije u stanju pripremiti i izvrtiti prezentaciju na vanjskom projektoru?