Apple predstavlja iPad 3

poruka: 464
|
čitano: 40.859
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple predstavlja iPad 3".
15 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3
Prodaj iPad 2, kupi iPad 3. Produzi ugovor s T-Scumom jos 24 mjeseca da uzmes 4S.. I feel brain-washed, you?
The right side man, the right side of life.
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3

Jel mi može netko objasniti,bez trollanja,zašto naplaćuju vlastiti movie editor (pristojno nazvan iMovie) 5-6 $? Ne želim pokretati fanboy ratove,al na drugim platformama takve aplikacije redovno dolaze besplatno uz mobitel\tablet..

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Apple predstavlja iPad 3
Zuja kaže...
Prodaj iPad 2, kupi iPad 3. Produzi ugovor s T-Scumom jos 24 mjeseca da uzmes 4S.. I feel brain-washed, you?

O čemu ti!?

DwightSchrute kaže...

Jel mi može netko objasniti,bez trollanja,zašto naplaćuju vlastiti movie editor (pristojno nazvan iMovie) 5-6 $? Ne želim pokretati fanboy ratove,al na drugim platformama takve aplikacije redovno dolaze besplatno uz mobitel\tablet..

Ovo vrijedi. Pa sad ti kako hoćeš. Ideš sa onim "to ima i na Androidu!"? Nemoj se sramotiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 20:19 (Random.).
16 godina
Apple predstavlja iPad 3

ne znam kaj mi je?
ne mogu se izraziti riječima

samo apstrakcija... a najbliža je:

VOĆKA POSLIJE KIŠE

Gle malu voćku poslije kiše:
Puna je kapi pa ih njiše.
I bliješti suncem obasjana,
Čudesna raskoš njenih grana.

Al nek se sunce malko skrije
Nestane sve te čarolije.
Ona je opet, kao prvo,
Obično, malo, jadno drvo.

...

idemo interpretacija...

4 4 hvala 1
16 godina
protjeran
Zuja kaže...

Pa sada sa dvojke na trojku meni osobno se ne bi isplatilo kada bi bio u takvoj situaciji. 

A jedinicu sam platio 2400 kuna što ne smatram velikim iznosom, a što se tiće mobitela imam Motorolu V3i jer mu je i namjena samo za telefoniranje i SMS

16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Najjednostavniji, ujedno i najsmisleniji odgovor ti je - zato jer mogu.

Early adopter
13 godina
Apple predstavlja iPad 3
iPad 2 je sada 399$ :D
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3

"4xperformanse tegre 3" ... za gurati sve te pixele i trebati će im. Solidan update, ne vidim ništa revolucionarno još, haptic nije spreman ... bolja baterija isto ... svejedno ovo i dalje mete pod sa konkurencijom u dogledno vrijeme.

2 1 hvala 0
17 godina
Apple predstavlja iPad 3

Novi iPad pere 3 puta bolje u odnosu na druge ekonomicne tablete. :D

Otkad je Apple poceo ganjati specifikacije? Ponestalo ideja ili sta?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3

Baš me zanima koliko će baterija trajat? Jel piše to negdje?

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Teerex kaže...
DwightSchrute kaže...

Najjednostavniji, ujedno i najsmisleniji odgovor ti je - zato jer mogu.

Vidim da čak i editor slika (pristojno nazvan iPhoto) naplaćuju 5 $... Što je sljedeće,kalendar 2 $,kalkulator 1 $? Ne sviđa mi se to... {#}

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Isto ko i prije 10sati ... oko 9 na 4G što je dobro u odnosu na konkurenciju ali nije spektakularno i nema pomaka.

16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

''Jamče'' isto kao na iPadu 2..

Early adopter
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

10 sati ili 9 sati na 4G.

16 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3

Nije da prave mreže četvrte generacije postoje.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nema tu nista revolucionarno. Ali ce nazalost hrpetina ljudi to protumaciti kao revolucionarno samo zato sto dolazi od gnjile jabuke i ima njen logo...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
neaktivan
Nema tu nista revolucionarno. Ali ce nazalost hrpetina ljudi to protumaciti kao revolucionarno samo zato sto dolazi od gnjile jabuke i ima njen logo...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
protjeran
Suddenly Psychotic kaže...

ako malo razmisliš---trenutno na tržištu i nema boljeg tableta....

Odličan OS i hardwer čini ljude zadovoljnim, a i cijena nije previsoka.

13 godina
neaktivan

Daj prestani hejtat, je*ale te gnjile jabuke i njihov logo. Dobar je uređaj, šta sad. Šta je po tebi revolucionarno? Da stave raketni pogon na njega i ima kukice koje zaljepiš  leđa pa možeš letit s njim, ili se pretvara u auto kad ti to poželiš, hvata ženske umjesto tebe i tako, to je revolucionarno, al ćemo se načekat do toga.

Ja sam mislio da će bar baterija trajat ko na Iphonu, 10 sati je ništa, damn.

16 godina
Apple predstavlja iPad 3

Apple pohlepi nikad kraja...funkcija AirPlay zvuči divno i krasno ali radi samo uz novi AppleTV.

Svaki drugi proizvođač to zove DLNA i trebate imati DLNA tv a ne dodatnu komponentu. Na takvom tv-u radi svaki smartphone / tablet koji ima to u sebi ugrađen a onaj koji nema, samo treba aplikaciju. al ne, ovdje treba cijeli komad hardware-a dodatno. tipično...

I ionovativno im je ime...samo iPad...

http://mrxa.3dhr.net/ -> BF3 nick: mrxa <-

9 2 hvala 1
16 godina
Apple predstavlja iPad 3

Konacno nova daska za rezanje povrca {#}

Neznam cemu to ljudi kupuju ako imaju mob i PC.Vjerojatno imaju previse love, a svi se zale da je kriza {#}

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
11 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3
grzzi kaže...

više megaherca, više pixela i to je to ... boring.

Ovaj quote mi je baš zgodan.

Teerex kaže...

Za početak, išlo malo ''PC iz like, dead!'' priče..

Evo iskreno na temi jel ima ijedan korisnik tableta koji u budućnosti planira kupovati isključivo tablete, a ne mac-ove, windowse itd. Čisto me zanima jer ovo nije forum za kućanice ...

Simbamef kaže...

Samsung je prije tjedan-dva izdao svoje najnovije tablete....sada su već smeće ... očekujem 30 novih modela do kraja godine sa Androidom... a oko 2.2.2013. će se skoro približiti specifikacijama ipada.

Vrijeme je da zamjenim jedinicu za trojku.

http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_Tab_10.1#Hardware

Samsung je išao na mid range tablete koji će koštati gotovo upola jeftinije nego iPad 3. (vjerojatno će cijena biti slična iPadu 2 sada)

Tako da, kad bih osobno kupovao tablet ciljao bi taj mid-range/bestbuy.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mihi999 kaže...

Neznam cemu to ljudi kupuju ako imaju mob i PC.Vjerojatno imaju previse love, a svi se zale da je kriza {#}

Meni isto to nije jasno:)

Ali nekima treba, korisno je za posao(veliki ekran) a jednostavnije i lakše nego teglit laptop sa sobom(ako radiš na terenu).

16 godina
Simbamef kaže...

Ali ima u najmanju ruku jednakih, uz skori dolazak novih. Što je to, osim rezolucije, danas predstavljeno na novom iPadu, a da ne postoji u konkurencije (recimo transformer Prime)?

16 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3

Ovi sa TheVerge.com su imali priliku isprobati ga. Citat:

Just as when we first saw the iPhone 4 display, the New iPad's 2048 x 1536 screen is stunning to behold. Simply put, there's no other product like it on the market. 

3 1 hvala 4
14 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3

aj bar su uveli i bezel gesture u iPhoto koliko sam skužio ... software je i dalje najjača karika, a hw je standardno appleovski dobar.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
eevek kaže...
Simbamef kaže...

Ali ima u najmanju ruku jednakih, uz skori dolazak novih. Što je to, osim rezolucije, danas predstavljeno na novom iPadu, a da ne postoji u konkurencije (recimo transformer Prime)?

Predstavljeno je taman toliko da ne treba više a da ostanu broj 1.

16 godina
Volvox kaže...

Meni isto to nije jasno:)

Ali nekima treba, korisno je za posao(veliki ekran) a jednostavnije i lakše nego teglit laptop sa sobom(ako radiš na terenu).

Da, to je suoer uređaj takvim ljudima koji imaju posao koji zahtjeva prisutnost u vidu maila, mogućnosti prezentacija i slično...u hrvatskoj možda 5-10% onih koji ga imaju ili će ga imati.

Ostalima služi za to da u tramvaju izvade i gledaju druge kako sline.

Osobno jedina stvar koju bi kupio od Apple-a (kada bi za to imao love) bi bio Mac Pro. Imao sam prije G4 pa G5 i uvijek bi se rado vratio na sustav koji radi savršeno i kako se očekuje (ukoliko ga do sada nije uništio koncept da je sve kao iOS pa da se sve svodi na app trgovine).

Samo se nadam da će UNIX i dalje ostati otporan na crve onog dana kada (ako taj ikada dođe) budem imao love za Mac Pro ;)

http://mrxa.3dhr.net/ -> BF3 nick: mrxa <-
15 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3

Po meni logican update , nisam ocekivao nista spektakularno , a za time i nije bilo potrebe

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Apple predstavlja iPad 3

eevek kaže...

Neki ljudi imaju problema sa shvaćanjem.

Vietcong i Battlefield 3. Obje su igre. "U obje igre možeš pucati! I skakati! I puzati! Stoga - jednako su vrijedne!"

Gitara Performer za 500 kn i Fender za 5000.  "Joj, pa i na ovoj za 500 imaš žice i možeš svirati! Trolololo..."

5 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice