a pročitao sam negdje da je NASA dala u javnost neke nove snimke spuštanja na mjesec, ako se ne varam...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OT, ali fenomenalan web na temu Apolloa 11, realtime misija u flashu sa razgovorima astronauta, slikama i sl.
Stare, ali poboljšane!
da. sad sam i ja vidio.
Ovo je samo photoshop job - i to dobar... dobar.
Ovih dana NASA se jako trudi da razubedi skeptike o spustanju na mesec, ali izgleda da im ne ide bas najbolje
.
EDIT: Kad malo bolje zagledam, nisu se bas potrudili da retusiraju gipsani model meseca
ne kuzim zasto su slike tako lose kvalitete ako su slikane ovaj mjesec.
da li ja gledam prave slike?
Znam taj udar, a znam i iz kojeg dokumentarca je i zbog kojeg dokumentarca je njegovo nastojanje. Potrazi: "A Funny Thing Happened On The Way To The Moon"
Ili jos bolje, britanski "hisruski zahvat" na citav nastan, u kojem je sve raskrinkano do detalja: "What Happened On The Moon". Pogledaj kako profesionalci rade svoj posao.
Znam taj udar, a znam i iz kojeg dokumentarca je i zbog kojeg dokumentarca je njegovo nastojanje. Potrazi: "A Funny Thing Happened On The Way To The Moon"
Ili jos bolje, britanski "hisruski zahvat" na citav nastan, u kojem je sve raskrinkano do detalja: "What Happened On The Moon". Pogledaj kako profesionalci rade svoj posao.
Dobio je što je zaslužio, neobrazovana budala...
Dobio je što je zaslužio, neobrazovana budala...
Ako nisi gledao dokumentarac ti i ne znas o cemu se radi a vec nazivas tipa neobrazovanom budalom?!
Lepo... kulturno... pametno...
LOL
vidi se točkica.