Alienware M11x R3

poruka: 38
|
čitano: 6.815
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Alienware M11x R3".
14 godina
neaktivan
Re: Alienware M11x R3
gjurki kaže...

možda znaš više ali pričaš GLUPOSTI...taj laptop je nekvalitetno teško negejmersko brand SMEĆE!!...nebi ga kupio ni da ga prodaju za 5000 kn jer znam da za 5000 kn mogu kupit normalan laptop normalne težine, normalnog ekrana i jos mnogo cega..zato ne baljezgaj jer time to svoje "znanje" kvariš..

sta se uzbudjujes ....nisam ja rekao da on valja... ali nije ni smece....jednostavno platis brand,cinjenica je da to vecini ljudi ne odgovara ali mi zvucis kao da bi ti to htio na silu promjeniti..ali to je tako uvjek bilo pa se ne trudi....  a osim toga ako mi navedes razliku izmedu naprimjer 5870 iz alienwarea i tog tvog takozvanog "normalnog" laptopa svaka cast!(nema je) ....zapalio si se tu ko sibica, vrijedjas alienware na sve strane a nisi naveo zasto mislis da je smece...ovako samo bacas los dojam na sebe...navedi neke cinjenice pa ce ljudi i cijenit tvoje misljenje... kao sto sam rekao no hard feelings...nemoj se uzbudjivat puno trosi zivce a i lose je za zeludac...uzivaj

........
15 godina
protjeran
Alienware M11x R3

pa reko sam razloge: težak je a premalen

ekran je smješan..rađe ću na iphonu igrat

grije se ko lud

cijena...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
gjurki kaže...

grije se ko lud

cijena...

pardon tek sam sad vidio gore iznad......  ugl mislio sam na m17x asortiman laptopa jer je taj od 11 inca stvarno besmislen....  a slusaj grije se pretezito svaki...ja sam za svog acera kupio cooler master hladenje inace bi mi progorio stol....   a sto se cijene tice alienware je macji kasalj kakvih ima...  pogledaj Clevo,Eurocom,Malibal (koji u opciji ima 980x mobile edition sa 6 jezgri na 3.33 WTF! i doseze cijenu od 8000 dolara) pa nadalje....

........
15 godina
protjeran
Alienware M11x R3

dobro ovi od 17 inča nadalje to već nije loše:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
calibrated1993 kaže...
gjurki kaže...

grije se ko lud

cijena...

pardon tek sam sad vidio gore iznad......  ugl mislio sam na m17x asortiman laptopa jer je taj od 11 inca stvarno besmislen....  a slusaj grije se pretezito svaki...ja sam za svog acera kupio cooler master hladenje inace bi mi progorio stol....   a sto se cijene tice alienware je macji kasalj kakvih ima...  pogledaj Clevo,Eurocom,Malibal (koji u opciji ima 980x mobile edition sa 6 jezgri na 3.33 WTF! i doseze cijenu od 8000 dolara) pa nadalje....

Mislim da se vidi koji laptop komentiramo po imenu teme.Ja sam pricao za ovaj model jer se na njemu placa vecinom brand a ne njegova kvaliteta!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
14 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
calibrated1993 kaže...
gjurki kaže...

grije se ko lud

cijena...

Mislim da se vidi koji laptop komentiramo po imenu teme.Ja sam pricao za ovaj model jer se na njemu placa vecinom brand a ne njegova kvaliteta!

doslo je do zabune ja sam mislio na m17x..... a ovo je premalo...ja jedva igram na 15,6.....

........
16 godina
Alienware M11x R3

Neznam čemu toliki hardver u takvom laptopu sa takvim ekranom za igranje, ne vidim čemu tolika potreba da na 11'' igram crysis ili metro na max postavkama, kada je ionako dosta sitno da bi uživao kako spada...

ako uspoređujemo ovo sa drugima, uzmite macbooka air, ima 1,6ghz procesor i integriranu nvidia grafu i dere crysis na medium postavkama bez beda, ne vidim što će ti jače na tako malenom laptopu od toga za igranje. A air još ima jaču bateriju, ne grije se ko lud, tanji je i lakši, ali naravno isto paprene cijene, ali onda rađe biram macbook air nego ovaj plastični alienware koji svjetljuca ko lunapark...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alienware M11x R3

Meni nije jasno zasto toliko mal ekran s tako jakim komponentama i pri tome u tako debelom i previse nakicenim kucistem.

Zar nisu mogli s istim komponentama dobiti tanji, ljepši i za rad ugodniji laptop od 13.3". Nije ni to ze neko igranje, ali opet bolje i tako.

Laptop nebi gotovo nista izgubio na mobilnosti, dapace, bila bi bolja zbog stanjenosti i sve bi skladnije izgledalo...

Ovo mi vise lici na neko preseravanje inžinjera, kao napravili smo najjaci laptop od 11".

Slicno kao kad je Koncar napravio Niku od 17" i valjda 5kg. Ima si sve zivo u njemu, cak 2 gotovo full size DVD drivea (neznam kome to treba)

RAID diskove i kojekakve perverzije, a to sto si ga jedva nekao prenosio od stola do stola nikog nije bilo briga.. Cijenu da ni ne spominjem.

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice