- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Propadoše japanci, sad su na redu korejci.
Uskoro bude i sav hardver made in china.
Propadoše japanci, sad su na redu korejci.
Uskoro bude i sav hardver made in china.
Već se sav hardver i proizvodi u Kini. Razlika je samo u tome tko kontrolira tržiše, a kineski proizvodi ubrzanim tempom preuzimaju tržište koje drže korejci. BTW kaj Acer nema veze sa Korejom (Taiwan).
Tko god je probao sa "free dos" acera instalirat windowse zna koji show program je to. Driveri za bilo što su dostupni, al valjda na deep webu. hint: bluetooth
Po ničemu taj brand nije zaslužio preporuku.
O.K., zanimalo bi jel' osim instaliranja Windows, po tvom saznaju još bilo kakvih problema sa Acerom laptopima?
Tko god je probao sa "free dos" acera instalirat windowse zna koji show program je to. Driveri za bilo što su dostupni, al valjda na deep webu. hint: bluetooth
Znači, stavim usb, u BIOS-u namjestim dvije stvari i radi kao urica, nema tu nikakvih problema. I naravno, nakon instalacije Windowsi sami pokupe drivere sa neta.
Osim u par modela HP-a kojima prvo treba staviti drivere za wireless. To također nije nikakav problem..
Sereš al na najjače.
Gledam i nevjerujem.
Do sad sam konstantno bio okružen s 3 acera, 4 toshibe, 1HP, 1 asus.
3 Toshibe iz iste serije problemi s hlađenjem a punjači su se mjenjali kao čarape. Oko 450kn svaki i još piše da nisu odgovorni ukoliko njihov original punjač izazove kvar.
Prvoj toshibi unutar dvije godine raspalo se kućište (od topline), crkla 3 punjača, par tipki na tipkovnici, i na kraju otišao monitor. I na kraju je završio u kanti (baterija mu je nakon dvije godine trajala par sekundi)
Druga toshiba: Pucanje plastike na kućištu, crkla 2 punjača, tipkovnica i hard. Nakon tri godine završio u kanti kad je crkao drugi punjač. Baterija trajala 0 sekundi.
Treća toshiba jako malo se koristila, crkao jedan punjač, nakon kupnje novog poklonjen laptop.
Četvrta toshiba. Trajala četiri godine. Promjenjena baterija jednom, hard jednom i na kraju crkla grafička. Baterija je nakon dvije godine trajala manje od minute, a netom prije bacanja u kantu sekundi.
Asus star 8-9 godina baterija otišla nakon 4 godine, a na punjaču radi i danas.
HP star 3 godine radi dosta dobro iako baterija traje dosta manje. Nekih 30-40min umjesto 4 sata. Osim toga sve super.
Prvi acer. Kupljen prije 6 godina Bateriji kapacitet na 50%, osim toga sve kao prvog dana.
Drugi acer. Kupljen prije 3 godine baterija traje oko 30% kraće ostalo kao prvi dan.
Treći acer. Star par mjeseci, i dalje kao nov.
Prema tome ne radi se o nikakvim poluproizvodima nego kvalitetnim proizvodima s kojima sam bio zadovoljan i na papiru i u praksi.
Dva od tri su imala "free dos". I zapravo mi je ovaj najstariji radio male probleme na xp pa sam prešao na windows 7. Drivere sam imao sve kako treba, pa i bluetooth.
Prema tome od mene ima preporuku. Jedino što više nebi nikad je toshiba. Iako to ne znaći da se u međuvremenu nisu popravili.