Ne bi za to smeće dao ni 1000kn, a kamoli 5500kn u simpa paketu.
Ima mobitela po cijeni od 1000kn pa su po specifikacijama i kvaliteti 10x bolji od I-šita.
Ne bi za to smeće dao ni 1000kn, a kamoli 5500kn u simpa paketu.
Ima mobitela po cijeni od 1000kn pa su po specifikacijama i kvaliteti 10x bolji od I-šita.
Moj tata je najjači. On će meni kupiti iPhone i bager.
Djeco, okanite se tata i mama, jeli ovo pristojna cijena za hrvatske platne prilike?
predbilježio sam se na iphone u 6 mjesecu još ,i došao u t-centar kaže niste na listi dobili smo samo 20 mobitela...u osijeku..za cijelu slavoniju 20 komada...sramote
Samo neki freak moze dat za mob 8000 kn, ili neki biznismen koi ima placu 30000 kn.Ja da imam 8000 kn kupio bih golfa II
ma i ti golfovi drže cijenu ko da su od zlata..
jel to u boundlu sa čoporom Rumunjskih kurvi?
idealno za njih...
E za te pare nadogradim komp mogu kupit neki drugi mob i jos mi ostane
Ja mislim da taj APPLE stvarno pretjeruje s cijenama neznam jel su im cipovi od zlata ili sta.Ima mobova za vec od 2000kn ima skoro sve funkcije ko iPhone
Sjecam se kad sam si kupio ovaj svoj iphone isto cu cijene bile uf
jel to u boundlu sa čoporom Rumunjskih kurvi?
hehe dobar
n epretjeruje apple sa cijenama nego t-com, e sad razmislite kolko deru za telefon maxtv internet, govna
a u ostalom koji crni iphone, HTC je tata,kao ferrari medju autima tako je i HTC medju telefonima ii tko god kaze iphone ovo iphone ono nema pjma sta prica
Ja fakat ne vidim potrebu za ovakvim iTelefonima,
mislim kaj se desava sa ljudima da cjele dane moraju visjet na fejsu i drugim bedastočama
ja koristim nokiu 6500 slide,mobitel je napravljen od čeljeza,čvrst,masivan, i znate kaj ima čak i PORUKE!
I OPET PIZDdIM KAD MI DOĐE RAČUN OD 200 KUNIĆA pa mi ne pada na pamet da dajem 8 kila kn za nekaj kaj je več staro
jel budimo iskreni Štef baca mobitele van svakih 6mj
Pa koga vraga su stavili u njega za te novce, za tu lovu bi vjerojatno dobio prijenosno računalo sa 17 inčnim monitorom i prosesorom s 4 jezgre + dobra grafička + veliki HD.
i još ti ostane za najmanje go go plesačicu
Ne netbook več notebook s core i5 procesorom i 4 gb rama te desire otključan (ili legned nezznam sada točno cijenu znam da sam to prije računao koliko bi me izašlo)
nemam para za ovakav luksuz...
ma nebi ga uzeo da mi ga daju besplatno.Imam sony ericsson w200i ispo mi je tisuću puta a opet je onaj stari tako jedan moj prijatelj mislim da ima sony ericsson t303 ili t330 bacio ga s dvokatnog kreveta par puta a mobitelu niša a iphone ispade s kauča ode ekran ode mobitel
nema se para... nije da je loš' stroj ...
ali... ajmo vidjeti koliko bi vremena ušparao da ga "ne kupim" sa svojom "krvavo zarađenom inžinjerskom plačom"
dva i pol mjeseca uživanja na suncu sa prijateljima među ljudima radio što hoću...
huuu to se zove dobra investicija.
ima netko firmu da me zaposli da si mogu priuštiti ovaj telefon za pola mj. plače mislim da toliko vrijedi ?
Ma, kao što je netko rekao, dokle god ima budala koje će kupovat i po toj cijeni (8.098 kn), držat će tu cijenu... Sjećam se, nedavno sam išao platiti račun u varaždinski T-Centar. Neki prosijedi dedek ispred mene, i pita radnicu: "Koji vam je najskuplji mobitel koji imate?" Ova mu pokazala Nokiu N97, i iPhone 3GS, i baš tu varijantu bez pretplate (mislim da je bilo 7.698 kn). Ja sam u međuvremenu otišao van, ali mislim da mu je nešto pakirala, i da je kupio... Dok god takvih ima, T-Comu se isplati.
hmmm... pa u Simpa paketu i nije tako skup!?
Normalno da nitko neče dat 8000kn za takav mobitel. to je samo marketing!
nema se para... nije da je loš' stroj ...
ali... ajmo vidjeti koliko bi vremena ušparao da ga "ne kupim" sa svojom "krvavo zarađenom inžinjerskom plačom"
dva i pol mjeseca uživanja na suncu sa prijateljima među ljudima radio što hoću...
huuu to se zove dobra investicija.
ima netko firmu da me zaposli da si mogu priuštiti ovaj telefon za pola mj. plače mislim da toliko vrijedi ?
Haha i tako svake godine jer i u 2011 će doći novi suber uber cool iPhone 5 koji će biti tanji 0.02mm , imati hd prednju kameru, 8mpx stražnju kameru, novo super uber neprobojno staklo i naravno vanjsku antenu :)))
To će biti za godinu dana. A što če za tih godinu dana konkurencija smisliti za manje para :)))
Pa da, vidiš u simpa paketu 16GB model dođe 4500 kune što je cijena desire-a i to je isto skupo, ali je ravno u rangu sa konkurencijom. Jedino što ga treba unlockati ako se ide na drugu mrežu ali to nije veliki trošak...Ali meni takvi mobovi bez pretplate baš i nemaju smisla, pogotovo ako se snjima ne koristi mobilni internet.
Ma, kao što je netko rekao, dokle god ima budala koje će kupovat i po toj cijeni (8.098 kn), držat će tu cijenu... Sjećam se, nedavno sam išao platiti račun u varaždinski T-Centar. Neki prosijedi dedek ispred mene, i pita radnicu: "Koji vam je najskuplji mobitel koji imate?" Ova mu pokazala Nokiu N97, i iPhone 3GS, i baš tu varijantu bez pretplate (mislim da je bilo 7.698 kn). Ja sam u međuvremenu otišao van, ali mislim da mu je nešto pakirala, i da je kupio... Dok god takvih ima, T-Comu se isplati.
Pitam se za koga je to dedek kupovao, za sebe ili mlađahnu prijateljicu :)
jedino kaj me fakat bedira...
Navodno:
vlasniti iphona duplo bolje fukaju... (ja vec nisam dugo)
a po ovim cijenama niti neću tak skoro :)))
Na cijenu mogu samo reci: Muuaahahahahaha!
Ja te "pare" ne dam na gadget.
Navodno:
A čuj podjeli 8098 sa cjenom pojedinačne usluge kod dama koje pružaju servis excort-a , pa vidi :)
Lol, da!
T mobile je stavio ovu cijenu kako bi "hateri" imali argumente.
HAHAHA, dobar si! xD
Moram priznati da će mi se taj aJfon lijepo slagati sa Lacoste polo majcom i sa HEAD teniskim reketom,a nema veze što ne igram tenis, a i nemam na računu da nekog zovem
Navodno:
Kupi si Kinesku kopiju i imat češ neku šansu.
...barem kod plavuša