8.098 kn za otključani iPhone 4

poruka: 485
|
čitano: 75.199
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "8.098 kn za otključani iPhone 4".
16 godina
neaktivan
RE: 8.098 kn za otključani iPhone 4

Ne bi za to smeće dao ni 1000kn, a kamoli 5500kn  u simpa paketu. 

Ima mobitela po cijeni od 1000kn pa su po specifikacijama i kvaliteti 10x bolji od I-šita.

16 godina
neaktivan

Moj tata je najjači. On će meni kupiti iPhone i bager.Belji se

Djeco, okanite se tata i mama, jeli ovo pristojna cijena za hrvatske platne prilike?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

9 0 hvala 0
16 godina

predbilježio sam se na iphone u 6 mjesecu još ,i  došao u t-centar kaže niste na listi dobili smo samo 20 mobitela...u osijeku..za cijelu slavoniju 20 komada...sramote

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
WozZyE kaže...

Samo neki freak moze dat za mob 8000 kn, ili neki biznismen koi ima placu 30000 kn.Ja da imam 8000 kn kupio bih golfa II Izlanuo se

ma i ti golfovi drže cijenu ko da su od zlata..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
protjeran

jel to u boundlu sa čoporom Rumunjskih kurvi?

Moj PC  
18 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

idealno za njih...OsmijehOsmijehOsmijeh

antonio
16 godina
neaktivan

E za te pare nadogradim komp mogu kupit neki drugi mob i jos mi ostane

Ja mislim da taj APPLE stvarno pretjeruje s cijenama neznam jel su im cipovi od zlata ili sta.Ima mobova za vec od 2000kn ima skoro sve funkcije ko iPhone

Sjecam se kad sam si kupio ovaj svoj iphone isto cu cijene bile uf

0 0 hvala 0
16 godina
E. Rommel kaže...

jel to u boundlu sa čoporom Rumunjskih kurvi?

hehe dobarSmijeh

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

n epretjeruje apple sa cijenama nego t-com, e sad razmislite kolko deru za telefon maxtv internet, govna

a u ostalom koji crni iphone, HTC je tata,kao ferrari medju autima tako je i HTC medju telefonima ii tko god kaze iphone ovo iphone ono nema pjma sta prica

Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja fakat ne vidim potrebu za ovakvim iTelefonima,

mislim kaj se desava sa ljudima da cjele dane moraju visjet na fejsu i drugim bedastočama

ja koristim nokiu 6500 slide,mobitel je napravljen od  čeljeza,čvrst,masivan, i znate kaj ima čak i PORUKE!

I OPET PIZDdIM KAD MI DOĐE RAČUN OD 200 KUNIĆA pa mi ne pada na pamet da dajem 8 kila kn za nekaj kaj je več staro

jel budimo iskreni Štef baca mobitele van svakih 6mj

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kakvu konfu kupis za te pare oO

1 0 hvala 0
17 godina

Pa koga vraga su stavili u njega za te novce, za tu lovu bi vjerojatno dobio prijenosno računalo sa 17 inčnim monitorom i prosesorom s 4 jezgre + dobra grafička + veliki HD.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

i još ti ostane za najmanje go go plesačicu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BugSU kaže...
1000eura za mobitel... za te pare imas Desire i netbook.... ni u ludilu ...i zamisli platis ga 8k kuna i izgubis ga :S

Ne netbook več notebook s core i5 procesorom i 4 gb rama te desire otključan (ili legned nezznam sada točno cijenu znam da sam to prije računao koliko bi me izašlo)

16 godina

nemam para za ovakav luksuz...

15 godina

ma nebi ga uzeo da mi ga daju besplatno.Imam sony ericsson w200i ispo mi je tisuću puta a opet je onaj stari tako jedan moj prijatelj mislim da ima sony ericsson t303 ili t330 bacio ga s dvokatnog kreveta par puta a mobitelu niša a iphone ispade s kauča ode ekran ode mobitel

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

nema se para... nije da je loš' stroj ...
ali...  ajmo vidjeti koliko bi vremena ušparao da ga "ne kupim" sa  svojom "krvavo zarađenom inžinjerskom plačom"
dva i pol mjeseca uživanja na suncu sa prijateljima među ljudima radio što hoću...

huuu  to se zove dobra investicija.

ima netko firmu da me zaposli da si mogu priuštiti ovaj telefon za pola mj. plače mislim da toliko vrijedi ?

0 0 hvala 0
17 godina

Ma, kao što je netko rekao, dokle god ima budala koje će kupovat i po toj cijeni (8.098 kn), držat će tu cijenu... Sjećam se, nedavno sam išao platiti račun u varaždinski T-Centar. Neki prosijedi dedek ispred mene, i pita radnicu: "Koji vam je najskuplji mobitel koji imate?" Ova mu pokazala Nokiu N97, i iPhone 3GS, i baš tu varijantu bez pretplate (mislim da je bilo 7.698 kn). Ja sam u međuvremenu otišao van, ali mislim da mu je nešto pakirala, i da je kupio... Dok god takvih ima, T-Comu se isplati.

2 0 hvala 0
16 godina

hmmm... pa u Simpa paketu i nije tako skup!?

Normalno da nitko neče dat 8000kn za takav mobitel. to je samo marketing!

scientia est potentia

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mogu misliti tko je sve bio u tom redu... tatine princeze, tatine maze, sminkeri, djeca bogatih roditelja... i 90% njih sigurno nije culo nikad za htc.. a jbg, oni ce biti zato so coool sa iphoneom :)
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drveni krastavac kaže...

nema se para... nije da je loš' stroj ...
ali...  ajmo vidjeti koliko bi vremena ušparao da ga "ne kupim" sa  svojom "krvavo zarađenom inžinjerskom plačom"
dva i pol mjeseca uživanja na suncu sa prijateljima među ljudima radio što hoću...

huuu  to se zove dobra investicija.

ima netko firmu da me zaposli da si mogu priuštiti ovaj telefon za pola mj. plače mislim da toliko vrijedi ?

Haha i tako svake godine jer i  u 2011 će doći novi suber uber cool iPhone 5 koji će biti tanji 0.02mm , imati hd prednju kameru, 8mpx stražnju kameru, novo super uber neprobojno staklo i naravno vanjsku antenu :)))

To će biti za godinu dana. A što če za tih godinu dana konkurencija smisliti za manje para :)))

16 godina

Pa da, vidiš u simpa paketu 16GB model dođe 4500 kune što je cijena desire-a i to je isto skupo, ali je ravno u rangu sa konkurencijom. Jedino što ga treba unlockati ako se ide na drugu mrežu ali to nije veliki trošak...Ali meni takvi mobovi bez pretplate baš i nemaju smisla, pogotovo ako se snjima ne koristi mobilni internet. 

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Marko kaže...

Ma, kao što je netko rekao, dokle god ima budala koje će kupovat i po toj cijeni (8.098 kn), držat će tu cijenu... Sjećam se, nedavno sam išao platiti račun u varaždinski T-Centar. Neki prosijedi dedek ispred mene, i pita radnicu: "Koji vam je najskuplji mobitel koji imate?" Ova mu pokazala Nokiu N97, i iPhone 3GS, i baš tu varijantu bez pretplate (mislim da je bilo 7.698 kn). Ja sam u međuvremenu otišao van, ali mislim da mu je nešto pakirala, i da je kupio... Dok god takvih ima, T-Comu se isplati.

Pitam se za koga je to dedek kupovao, za sebe ili mlađahnu prijateljicu :)

http://www.basketballhoopjam.com
16 godina

jedino kaj me fakat bedira...

Navodno:
vlasniti iphona duplo bolje fukaju...   (ja vec nisam dugo)

a po ovim cijenama niti neću tak skoro   :)))

13 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Na cijenu mogu samo reci: Muuaahahahahaha!

Ja te "pare" ne dam na gadget.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drveni krastavac kaže...

Navodno:

A čuj podjeli 8098 sa cjenom pojedinačne usluge kod dama koje pružaju servis excort-a , pa vidi :)

http://www.basketballhoopjam.com
17 godina
Toni93 kaže...
Nitko nije lud da kupi za ovoliku cifru.na preplati je on puno jeftiniji kao sto je i receno u tekstu.ovo je samo argument mrziteljima iphonea i svega u vezi apple da mogu reci kako iphone kosta 8000 kn

Lol, da!

T mobile je stavio ovu cijenu kako bi "hateri" imali argumente.

HAHAHA, dobar si! xD

- Psiho246
15 godina
protjeran
Ja to nisam napisao.to si sam rekao

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Moram priznati da će mi se taj aJfon lijepo slagati sa Lacoste polo majcom i sa HEAD teniskim reketom,a nema veze što ne igram tenis, a i nemam na računu da nekog zovem

4 0 hvala 0
16 godina
drveni krastavac kaže...

Navodno:

Kupi si Kinesku kopiju i imat češ neku šansu.

...barem kod plavuša Namigiva

scientia est potentia
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice