Od 2011-te - digitalno

poruka: 13
|
čitano: 3.229
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od 2011-te - digitalno".
16 godina
neaktivan
Od 2011-te - digitalno

ajd...barem necu morati svakih 10min ici antenu riktati;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Od 2011-te - digitalno

Zanimljivo...

Ali bilo bi red i da nam konačno daju DVB receivere...

:D Smile! It makes people wonder what you're thinking about... :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Od 2011-te - digitalno

Pa kupi ga.

0 0 hvala 0
17 godina
Od 2011-te - digitalno

Što je HAKOM ?

Bilo bi pošteno da to u članku piše.

S druge strane, to su poznati planovi, ali kasne u izvedbi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Od 2011-te - digitalno

Mene samo nzanima kad se prelazi u potpunosti na HD kvalitetu.

Sam digitalni prijem mi je manje bitan ako su programi u niskoj razlučivosti i ne podržavaju widescreen..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Od 2011-te - digitalno
uuY kaže...

Što je HAKOM ?

Bilo bi pošteno da to u članku piše.

S druge strane, to su poznati planovi, ali kasne u izvedbi.

zar je teško upisati u google HAKOM!? jedna od važnijih agencija u RH!

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Sam digitalni prijem mi je manje bitan ako su programi u niskoj razlučivosti i ne podržavaju widescreen..

bez digitalnog prijema nema HD-a, a sami HD signal ovisi o TV kućama i njihovoj opremi....
17 godina
protjeran
Od 2011-te - digitalno

Samo još jedan način da B-net i ostali derači kože smisle načina kako da kroz svoje DVB prijemnike,routere i sl.,opljačkaju građane.

Npr. ja imam kabelsku,primam signal analogno,snimam na DVD recorder lagano....i sad da pređem na digitalno gubim sadašnje privilegije oko snimanja,gubim mogućnost gledanja više TV,gubim mogućnost snimanja i istovremenog gledanja,te sve to još dodatno platim jer sam prisiljen uzeti i dodatni paket programa koji je skuplji za 30 kuna mjesečno.

Volim nove tehnologije,ali ne kroz pljačku na hrvatski način....

0 0 hvala 0
16 godina

Kakve veze kabelska s ovime?

Ona je zauzeta? Ma i Knin je bio zauzet...
16 godina
protjeran

briga me kaka je glavno da ima slike i zvuka ali vidin ka gledaj jel digitalna ili nie, mislin sve je to isti djava i kladin se da se pita vecinu gradjana da bi rekli kako i cisto zaboli neka stvar za digitalni signal, ali nesta se mora minjat jer se tako lova zaradjuje pa eto opet izmisljaju, ca neku babu brige jel njojzi sliku donosu kvadrati ili valovi

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Na HD se ne prelazi. Svi postojeći programi (HTV 1 i 2, Nova , RTL) nastavljaju u standardnoj rezoluciji, samo će vjerojatno promijeniti omjer u 16:9. Kvaliteta je zapravo lošija od analognog emitiranja jer koriste preveliku kompresiju, pa se kod pokerta slika 'kockasti', a i gubitak detalja je primjetan, no većini je dovoljno reći da je signal digitalan, pa da misle kako je automatski i bolji.

HD programi će se dodatno uvoditi (sportski, filmski), ali će se vjerojatno plaćati.

Dakle, digitalija, onako kako nam je pripremaju neće donijeti baš puno koristi (osim gledanja filmova u 16:9)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 11:36 (Visak).
16 godina
protjeran
Visak kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Dakle, digitalija, onako kako nam je pripremaju neće donijeti baš puno koristi (osim gledanja filmova u 16:9)

nece donit nikakvu korist pa nito u vezi filmova u 16/9 formatu, taj format je ka prvo zivo sranje, ka drugo priko 80% kuca ima 4/3 televizje
ovi digitalni signal ca ja vatan je zivo sranje, to ca kazes slika je usrana vidu se nekake kocke tako da lipo gledan analogni i super je, briga me za neku naprednu tehnologiju i digitalno sranje kad ne radi kako triba, to je isto koda si kupova plazmi ili lcd prijen 7-8 godina kasu bili zakuratz a 10 puta skuplji, samo da imas nesto novo

more digitalni bit dobar al ovo ca stoka u aerteu salje je govno, al navikli smo da se u nason drzavi nista ne radi kako triba pa tako nece i ovo, tako dodjen u susjeda ovi cili sritni uzeli su eldji elcede sa digitalnin tjuneron i sa gledaju digitalnu televizju, ja aj dovro pogledan sliku da nije mozda nesto bolje nego u mene, a ono izgleda koda je neki zele u ekranu sve se sliva nista se ne razumi na slici, sa ja glean sliku, glean njih, gleaju onu niki filn i nista normalno ne smeta njima to, kazen in ja issa van pa kako morete gleat to mene bi glava zabolila za po minute oni meni "ma to ti je sa najnovija tenologija digitalno sve" ja se krstin u sebi pa ebavas irud nije cudo sta ima toliko tajkuna sa 2 razreda osnovne ka ima tolko budala kojima mos proda maglu u boci
nu, glamac, djava ga odnija
16 godina
neaktivan

Sve to štima što će  oni uvesti digitalno ali što je sa onim penzičima  kako će si oni moci to financirati ,ne samo oni nego i mi obični ljudi koji krpamo kraj sa krajem ali dobro valjda će se do tada nešto promjeniti.

Amd athlon 64 x2 6000+ 3.14 ,2gb kingmax,ati radeon hd 4550 512mb ddr3,gigabyte m52l-s3,fortron PNF 350w,seagate 500Gb
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice