...tko tome ne vjeruje treba podnijeti valjani dokaz (vjerodostojna kemijska analiza, epidemiološka i fiziološka istraživanja i sl.) da nije tako. ...
Nevezano za 5g, corona cjepivo, ali opet ne tako daleko od teme:
Primjer - nećak od 1.5g primi MMR cjepivo i "ugasi" se u roku od dva tjedna nakon cijepljenja. Od veselog i zaigranog dječaka, kojem je sve bilo zanimljivo, koji je zvao "endan" kad je žedan, "papi" kad je gladan, do naravno - mama, tata, dida, auto... Od toga, do potpuno nezainteresiranog djeteta koji ne reagira na ime, gleda kroz tebe, ne govori ništa više, ne igra se... Dijagnosticiran autizam, bez ikakve prethodne naznake.
Čačkaš malo po netu, pa naiđeš na nešto ovako: "After adjustment, vaccination, male gender, and preterm birthremained significantly associated with NDD. However, in a final adjusted model with interaction, vaccination but not preterm birth remained associated with NDD, while the interaction of preterm birth and vaccination was associated with a 6.6-fold increased odds of NDD (95% CI: 2.8, 15.5). In conclusion, vaccinated homeschool children were found to have a higher rate of allergies and NDD than unvaccinated homeschool children. While vaccination remained significantly associated with NDD after controlling for other factors, preterm birth coupled with vaccination was associated with an apparent synergistic increase in the odds of NDD."
Nećak se rodio nešto prije termina, i ovaj rad nedvosmisleno ukazuje na opasnosti od NDD (autizma, između ostalog, koji mu je potom i dijagnosticiran) kod djece koja su rođena prije termina i koja se cijepe. No na ovo apsolutno nitko nije upozorio, nikoga, ni mene kad sam cijepio djecu. Danas, kad spomeneš autizam i cjepivo u istoj rečenici, automatski postaješ teoretičar zavjere, bilo na javnoj televiziji, bilo u društvu, bilo na forumima, i kako Vi sami velite: to su OPASNE TEORIJE ZAVJERA. Jesu li stvarno? Ili smo samo zabrinuti roditelji, poučeni iskustvom drugih oko sebe, koji uz malo čačkanja po internetu pronađu kredibilne autore koje upozoravaju na iste opasnosti, no bivaju katapultirani iz javne sfere, jer su dotakli svetu kravu Big-pharme?
tldr, imam iskustvo unutar obitelji u kojem je dječak dobio cjepivo i doživio totalnu regresiju kratko nakon cijepljenja, a potom pronađem studiju koja ukazuje da cijepljena djeca imaju veću šansu oboljevanja od alergija i neuro-degenerativne bolesti od one koja nisu cijepljena, sa malim dodatkom: da djeca rođena prije termina i ako su cijepljena su 6.6 puta sklonija navedenim bolestima.
ps. nakon navedenog iskustva, shvatiš da nije jedini slučaj i da ih ima "mali miljon" sa istim scenarijem. Opasne teorije zavjera. Opasni - da. Ali za koga? Za 1,000,000,000,000$ industriju možda?
Pa, da! Evo, ovdje sam spomenuo meni poznat slučaj. To je jedan pedijatar tj. neuropedijatar rekao majci djeteta.
To si ti licno cuo ili su ti prenijeli iz 26 ruke?