Rekel sam da bu se to dogodilo, standardna procedura za google. Namami/natjeraj i onda samo povecavaj cijene svako malo. Ali takvi su svi pa nis novo.
YouTube Premium poskupljuje na određenim tržištima
- poruka: 23
- |
- čitano: 5.365
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slava Ukrajini, i dalje 3 EUR za Family plan
Rekel sam da bu se to dogodilo, standardna procedura za google. Namami/natjeraj i onda samo povecavaj cijene svako malo. Ali takvi su svi pa nis novo.
Moć je u rukama ljudi, ali isto tako problem je komocija istih.
Znači netko najavi poskupljenje od 50%, drugi dan radiš cancel membership, nema tu neke mudrosti.
Oni svako toliko rade "pull" i dokle god brojke kažu može više rade to ponovno nakon proteka vremena dokle ne pukne, tada će ili stati ili napraviti mali dumping cijene da se vrate na ravnu liniju.
Znas i sam zasto su sve pretplate na shemu daj prvo karticu pa onda dobijes mjesec dana dzabe. Usluga koja prvo trazi karticu da ti ponudi besplatnu uslugu se oslanja na to da zaborave ljudi kroz mjesec otkazati i maknuti tu karticu s racuna pa oni nju peglaju.
Tak i ovo, kaj mislis da prosjecna osoba procita mail ili vijest o tome da google dize cijene? Ne. Nemaju pojma.
Znas i sam zasto su sve pretplate na shemu daj prvo karticu pa onda dobijes mjesec dana dzabe. Usluga koja prvo trazi karticu da ti ponudi besplatnu uslugu se oslanja na to da zaborave ljudi kroz mjesec otkazati i maknuti tu karticu s racuna pa oni nju peglaju.
Tak i ovo, kaj mislis da prosjecna osoba procita mail ili vijest o tome da google dize cijene? Ne. Nemaju pojma.
Sistem velikih brojki uvijek funckionira po sistemu da kuća dobiva, mišljenja sam da na ovim našim prostorima to ipak izgleda drugačije zbog mentalnog sklopa ljudi.
Kod nas će to možda izgledati tako da će uspijeti naplatiti idući mjesec po novom iznosu i tu priča staje i dobivaju srednji prst.
prije par mj napokon popustio i platio 13 eura mj. da dignu i za 50 centi, mene ce izgubit. lagano laptop i screen miroring na tv
ah, 189 rupeeja platio, to je 2.09 ojra...
a da se nekako, ostane mi za korak jegera i buđav lebac...
ah, 189 rupeeja platio, to je 2.09 ojra...
a da se nekako, ostane mi za korak jegera i buđav lebac...
dobro se najedi, uskoro KYC kreće
Probaj se skompati sa ovim turbanđijama lokalnim na privremenom radu ako ti netko posudi svoj identitet
Znači netko najavi poskupljenje od 50%, drugi dan radiš cancel membership, nema tu neke mudrosti.
Tesko jer je ovdje rijec o monopolu. Youtube je sa svojim besplatnim servisom potpuno unistio konkurenciju i sad moze radit sta hoce. Od reklama po pola minute do 20$ mjesecnih pretplata. Alternative u ovom trenutku nema.
Dali su mi 3 mjeseca free, i tad sam da budem iskren dosta gledao na TVu, čak sam mislio da možda i uzmem...Onda sam se prisjetio cijene. Od onda gledam na tabletu.
Na poslu znamo castat nekaj da se vrti na TVu, tek toliko...Al jebes mi sve, svaki drugi put kad dignem glavu na TVu se vrte reklame.
sve je to jako fino ali što s telkama kad želiš nešto pogledati u krevetu, neki esej o dolasku mađara ili o padu unreal enginea? Tu mi treba premium jer ne mogu teli reći da se spoji na revanced ili newpipe.
sve je to jako fino ali što s telkama kad želiš nešto pogledati u krevetu, neki esej o dolasku mađara ili o padu unreal enginea? Tu mi treba premium jer ne mogu teli reći da se spoji na revanced ili newpipe.
Sve sto cu ti reci "Yatse" ( a ostatak istrazivanja, ako budes istrazivao, shvatiti ces da nikada ne spajas android TV direktno na svoju mrezu).
Usput budi receno, ovaj "modus operandi" Google-a, ali i svih ovih vlasnika "proprietary softwera" podsjeca na ono sto su nas ucili kao klince kako dileri droge funkcioniraju.
Prvi sut ili dva su ti besplatni, a onda ti krenu derati kozu sa ledja.
Korisnici "legalnog" Adobe, Autodesk, Microsoft,..... softvera, kako se osjecate?
Da osnujemo komunu ili dvije za vas?
revolut premium 8 eura ima nord vpn za đabe skojim pristupaš albaniji estoniji litvi itd youtue bez reklama
Nisam im platio ni centa niti budem.
revolut premium 8 eura ima nord vpn za đabe skojim pristupaš albaniji estoniji litvi itd youtue bez reklama
Nord VPN?
Oni koji imaju izniman "track record" po pitanu sigurnosti i leakanju korisnickih podataka u "plain text-u" prije 5 godina?
Uostalom, kompanija iz Litve, kao i sve ostale balticke republike, podguzne muhe euro-neokonzervativaca. Nimalo im za vjerovati po pitanju privatnosti i anonimnosti.
U Malti je bilo 8,5 €, a sad... Bolje da i ne kažem.
Nego, zanima me sljedeće, u Srbiji je 750 dinara i do toga se može doći VPN-om. No zanima me ovo: koliko bi naplatili spajanjem na internet u Hrvatskoj sa srbijanskom SIM karticom te koliko bi naplatili korištenjem hrvatske SIM kartice u Srbiji? U kojoj varijanti bi cijena bila 750 dinara, a ne 9,55 €?
Nord VPN?
Oni koji imaju izniman "track record" po pitanu sigurnosti i leakanju korisnickih podataka u "plain text-u" prije 5 godina?
Uostalom, kompanija iz Litve, kao i sve ostale balticke republike, podguzne muhe euro-neokonzervativaca. Nimalo im za vjerovati po pitanju privatnosti i anonimnosti.
gle ja neskidam djecju porografiju ili tako neke gadarije, meni treba za youtube a za to je sasvim dovoljan
Tesko jer je ovdje rijec o monopolu. Youtube je sa svojim besplatnim servisom potpuno unistio konkurenciju i sad moze radit sta hoce. Od reklama po pola minute do 20$ mjesecnih pretplata. Alternative u ovom trenutku nema.
Youtube je najmanji problem, Google kao kompanija je odavno postala preopasna zbog onoga što posjeduju a to su informacije o svemu, svačemu i svakome.
Realno možda se problem riješi nekakvim zakonom EU koji bi sprečavao naplatu unutar unije po trenutnim iznosima dokle god drže većinski udio kroz određenu vrstu usluge.