cjenovno se guraju sa samsungom i appleom a nisu u tom rangu, stovise, zaostaju sve vise. govorim za eu trziste
Xiaomi preskače seriju 16 i ovog mjeseca predstavl
- poruka: 13
- |
- čitano: 2.438
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebali su odma na 18 tako da ispadne da drugi njih prate.
Samsung je na pravom tragu sa S serijom mobitela: S25 - 2025 model, S23 - 2023 model. Jos kad bi to napravili i sa A serijom i tabletima.
Iphone se jos i moze provuci obzirom na brand, ali tipa Lenovo Thinkpad 8-th generation mi ni k*rca ne znaci...

Xiaomi uvijek prije bilo kakvog Samsunga, to bi bila moja opcija.... da je to izbor, ali eto me na Pixelu 8 pro i nema povratka na bloatane telefunkene :)
Xiaomi uvijek prije bilo kakvog Samsunga, to bi bila moja opcija.... da je to izbor, ali eto me na Pixelu 8 pro i nema povratka na bloatane telefunkene :)
Nema se para, razumljivo kad sve ode na travulju. Pazi samo da ba(k)terija ne eksplodira, kao na mom Pixel 6.
Jesu li napokon uveli double tap 2 lock?
Nema se para, razumljivo kad sve ode na travulju. Pazi samo da ba(k)terija ne eksplodira, kao na mom Pixel 6.
LOL, ima se i za travu i za ostale rekreacije, nismo ti mi siromasni ko vi na kontinentu....

Reklame su bile u nekim sistemskim aplikacijama, tipa sigurnost i sl, nikad u galeriji. I doslovce se moglo iskljucit u postavakama.
vidim da s rijeci -doslovce- nisi skuzio poantu
nije problem dal se moze iskljucit il ukljucit reklama nego sto im je uopce to palo na pamet da rade
Kakav je software na njima u 2025? Nisam godinama koristio njihov mobitel.