Xiaomi preskače seriju 16 i ovog mjeseca predstavl

poruka: 13
|
čitano: 2.438
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi preskače seriju 16 i ovog mjeseca predstavl".
8 godina

cjenovno se guraju sa samsungom i appleom a nisu u tom rangu, stovise, zaostaju sve vise. govorim za eu trziste

1 1 hvala 2
11 godina

Trebali su odma na 18 tako da ispadne da drugi njih prate. 

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
Re: Xiaomi preskače seriju 16 i ovog mjeseca preds

Samsung je na pravom tragu sa S serijom mobitela: S25 - 2025 model, S23 - 2023 model. Jos kad bi to napravili i sa A serijom i tabletima.
Iphone se jos i moze provuci obzirom na brand, ali tipa Lenovo Thinkpad 8-th generation mi ni k*rca ne znaci...

11 mjeseci
U tom rangu po čemu?
11 godina
Ja sam mislio da kinezi toliko rasturaju tehnologiju i znanost da im više ovo ne treba, kao ni krađa intelektualnog vlasništva. Stvarno sam mislio da su u drugoj dimenziji (po pisanju raznih medija i fanbojeva kupljenih jeftinom temu robom), da je Apple gotov u Kini, da više nema potrebe za Androidom, da jednostavno žive u 2150-toj 🤣🤣
Nadglednik dina
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Xiaomi uvijek prije bilo kakvog Samsunga, to bi bila moja opcija.... da je to izbor, ali eto me na Pixelu 8 pro i nema povratka na bloatane telefunkene :)

0 1 hvala 0
10 godina
LudaRajcica kaže...

Xiaomi uvijek prije bilo kakvog Samsunga, to bi bila moja opcija.... da je to izbor, ali eto me na Pixelu 8 pro i nema povratka na bloatane telefunkene :)

Nema se para, razumljivo kad sve ode na travulju. Pazi samo da ba(k)terija ne eksplodira, kao na mom Pixel 6. 

11 godina
LudaRajcica kaže...

Jesu li napokon uveli double tap 2 lock?

13 godina
pravi_covijek kaže...
LudaRajcica kaže...

Nema se para, razumljivo kad sve ode na travulju. Pazi samo da ba(k)terija ne eksplodira, kao na mom Pixel 6. 

LOL, ima se i za travu i za ostale rekreacije, nismo ti mi siromasni ko vi na kontinentu....

15 godina
Jel Xiaomi jos uvik ima reklame na svojim mobitelima pa kad zelim uc u fotografije moram odgledat 10-15 sec reklama
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
11 godina
stirko55 kaže...
Jel Xiaomi jos uvik ima reklame na svojim mobitelima pa kad zelim uc u fotografije moram odgledat 10-15 sec reklama

Reklame su bile u nekim sistemskim aplikacijama, tipa sigurnost i sl, nikad u galeriji. I doslovce se moglo iskljucit u postavakama. 

8 godina
thebatman kaže...
 I doslovce se moglo iskljucit u postavakama. 

vidim da s rijeci -doslovce- nisi skuzio poantu

nije problem dal se moze iskljucit il ukljucit reklama nego sto im je uopce to palo na pamet da rade

14 godina
Možda bih mogao sa ovim zamijeniti svoj S23. Nije da ima puno opcija kompaktnijih modela.

Kakav je software na njima u 2025? Nisam godinama koristio njihov mobitel.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice