Ovo je tek početak apokalipse.
Treći val otkaza u Meti, opraštaju se s više tisuć
- poruka: 7
- |
- čitano: 4.156
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bih rekao početak vraćanja stvari u realne okvire (čitaj: ispumpavanje prenapuhanog balona).
Ja bih rekao početak vraćanja stvari u realne okvire (čitaj: ispumpavanje prenapuhanog balona).
Javne tvrtke, kao što je Meta, Alphabet, MS, McDonald's itd. obično drže ljude pošto poto, jer nikada ne znaš kada mogu zaista zatrebati.
Veliki je problem kada otpustiš ljude koji znaju posao, a onda moraš primiti kasnije nove (ovi su našli drugi posao i jebe im se za tebe)
No rat na istoku Europe, izvukao je veliko tržište iz ruku, pogotovo McDonald'su.
I sada je problem što su gubitkom Rusije, ostali i bez dobroga izvora prihoda, a zaposlili su hrpu ljudi tijekom pandemije, jer rat je bio zamrznut pa mogao si relativno lako poslovati.
Uhlebi !
Nemoš ih dobit na telefon kad ti zatribaju.
Kakva je to firma koja nema kontakt telefon da se moš nešto informisat, reklamisat ?
ma nemaju američki papci pojma kako se to radi. i ne "opraštaju se s" nego "opraštaju se OD". mislim, elematarna gramatika.
Šta, trebalo bi žaliti ljudi koji spadaju u 3-5% najbolje plaćenih u svijetu? Ako imaju kvalitetu lako će se opet zaposliti. Ovo je just another day in the office