Strava i Garmin na sudu, trkači u panici

poruka: 14
|
čitano: 5.903
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Strava i Garmin na sudu, trkači u panici".
8 godina

Trkači se tresu jer kako će sad objavljivat svoje rezultate koji nikoga ne zanimaju osim njih samih!

Moj PC  
16 0 hvala 0
14 godina

Još jedan razlog da se ne vratim na GARMINa 

Sada ga jebaji, ali za stvarno, grab the popcorn ball and Watch The Saga  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Tuzba oko funkcije koju nitko ne koristi. 

Garmin segmente ne koristi nitko oko kojih je tuzba. Svi koriste strava segmente na garminu. 

Ne vjerujem da ce bit ikakve zabrane i slicno. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Čudna tužba, s obzirom da većina podataka koje Strava skuplja dolazi sa Garmin satova...

1 0 hvala 0
10 godina
Re: Strava i Garmin na sudu, trkači u panici
nikonja kaže...

Trkači se tresu jer kako će sad objavljivat svoje rezultate koji nikoga ne zanimaju osim njih samih!

To je istina opcenito za drustvene mreze, al ima dosta ljudi koji prati strava segmente barem u biciklizmu. 

Imamo lokalno jedan uspon koji je dost popularan i dolazi dost ljudi okušat se u skidanju rekorda cak i iz slovenije. Nekome koji nije u tome to ne znaci ništa. Da padne novi rekord na tom usponu pricalo bi se o tome.

Neki su tak zagrizli za to da cim izgube KOM drugi dan ga idu vratit.

Reko bi da je to razlog zasto je strava tak popularna jos i danas. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
11 godina

Strava je okay app, a Garmin je vrlo dobar brend. Djevojke koje drže do stila, uvijek zamijete Garmin na privlačnom muškarcu. A, aplikacija je potrebna kako bi trkači, profići, entuzijasti, mogli biti među "svojima". Lakše je kada vidiš kako drugi postižu rezultate, pa te to motivira, podrška, itd. Npr. do vrha Sljemena za 39 minuta, pa ti vidi.

Nevježbači imaju igranje digitalnih igara, komentiranje na netu, itd.

Mac
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina

Ako nekog malo više zanima:

2 0 hvala 0
10 mjeseci
Baš kao što kaže Santana , segmenti su važan dio za mnoge korisnike strave.
Inače prije strave u biciklizmu su bili papir i štoperica te se tako računalo tko je najbrži na nekom poznatom usponu. Onda je vlasnik strave patentirao segmente i obogatio se. Tako da ne iznenađuje ako strava brani svoj patent.

Zaista neće vjerovati koliko ponese čovjeka kad trčiš segment ili biciklom voziš. U mom kraju je tisuće segmenata a ponosno mogu reći da sam negdje i KOM 🤴
No zaista ima i bolesnika te već su ovisnici, idu motorima skidati KOM, varaju ali neki legalno hvataju jak vjetar prije zore i kao što kaže Santana neki odmah kad izgube KOM (strava ti javi) odmah idu iskoristiti taj jaki vjetar te pokušavaju isti dan. No naravno da sam i ja svaki KOM postavio uz jebački vjetar jer kakavi su to rezultati nema šanse bez vjetra 😅 Jedan segment sam vozio bicikl na ravnom točno 50km/h nekoliko minuta, užasan vjetar.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
10 godina
Sirotanovic kaže...
Baš kao što kaže Santana , segmenti su važan dio za mnoge korisnike strave.
Inače prije strave u biciklizmu su bili papir i štoperica te se tako računalo tko je najbrži na nekom poznatom usponu. Onda je vlasnik strave patentirao segmente i obogatio se. Tako da ne iznenađuje ako strava brani svoj patent.

Zaista neće vjerovati koliko ponese čovjeka kad trčiš segment ili biciklom voziš. U mom kraju je tisuće segmenata a ponosno mogu reći da sam negdje i KOM 🤴
No zaista ima i bolesnika te već su ovisnici, idu motorima skidati KOM, varaju ali neki legalno hvataju jak vjetar prije zore i kao što kaže Santana neki odmah kad izgube KOM (strava ti javi) odmah idu iskoristiti taj jaki vjetar te pokušavaju isti dan. No naravno da sam i ja svaki KOM postavio uz jebački vjetar jer kakavi su to rezultati nema šanse bez vjetra 😅 Jedan segment sam vozio bicikl na ravnom točno 50km/h nekoliko minuta, užasan vjetar.

hehe nema kod nas, ak se vidi da je netko skinuo KOM na usponu sa e-bike odma ga uklone (dogodi se, al vecinom je to slucajno neka starija osoba stavila voznju kao obican MTB ride umjesto e-bike ride)

Za segmente po ravnom bez vjetra ništa, osim ak je kružni kao npr. krug jarun

13 godina

LOL... nekakav blesavi app tuzi renomiranog proizvodjaca tracking opreme zbog patenata.... LOL

tko je dao ekipi da patentira segmente i heatmapu je malo poludio :) segmenta imamo u svakom sportu, vjerujem, jos od pocetka 20 stoljeca, ako ne i prije :)

heatmape ne znam koliko su stare, ali u udzbenicima sam kao dijete cesto gledao razne "heatmape" koje su opisivale nekakve etnicke skupine i sl.

tako da, Strava moja, zaista si strava, ali ne sarkasticno, nego strava i uzas od aplikacije! Jednom instalirao, vidio da je smece i maknuo.

Frendovi vole to smece, guraju, ajde i ti, ajmo se pratiti.... LOL, pa nisam dercina da se dam pratiti! :)

0 0 hvala 0
2 tjedna

Meni su obje app samo podnošljive, stravin UI mi je li-la uz to što su neke funkcije u 2025. dostupne isključivo putem web app, garmin u svom sučelju na app ima šopsku salatu, uz to što ima posebna app za postavljanje sata i onda još jedna za personaliziranje.  Kada si pobrojim minuse i pluseve njihovih app, još mi je Suunto bio najdraži, jednostavan i pregledan UI sa najbitnijim informacijama koje trebaju prosječnom rekreativcu, odnosno 90% nas običnih smrtnika. Povratak na temu, strava je malo smiješna ovom tužbom žive od garminovih satova, jednako kao što garmin živi od njih.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
nikonja kaže...

Nisi u pravu, Stravu koristi ekipa koja se bavi trčanjem/biciklizmom i sl. te se međusobno prate jer im je to zajednički hobi. Evo znam ih bar 10 u svom krugu.

8 godina
Keops kaže...
nikonja kaže...

Nisi u pravu, Stravu koristi ekipa koja se bavi trčanjem/biciklizmom i sl. te se međusobno prate jer im je to zajednički hobi. Evo znam ih bar 10 u svom krugu.

To je druga stvar - ja sam aludira više na ove koji na socijalnim medijima objavljuju svaku trku, krug sa biciklom, obrok.... Ovi šta si između sebe na Stravi djele "pobjede" me ne tangira jer nisam jedan od njih niti trpim od vanjske potvrde!

10 mjeseci
Hrža nisi dugo bio na garmin Connect aplikaciji, nadogradili su se, te sam postavljaš izgled i koji podaci su ti bitni njih si posložiš, ove što ti ne trebaju makneš ih ili ostaviš niže. A tako i na satu.

Ne razumim što ti se ne sviđa što postoji opcija da narediš izgled sata kroz aplikaciju na mobitelu , putem računala ili direkt na satu. Na računalu je recimo vrh zato što tko zna programirati u tom programu (ali imaju i razni tutoriali) može sebi narediti razne teme zakazane po vremenu da se upale, ponašanje teme kod zakretanje , dok spavaš drugačija tema ma sve živo je prilagodljivo. Također tko umije može sebi složiti aplikaciju na satu.

Ali da komplicirano je zato što ima svašta nešto te milijun postavki , recimo ja volim da me u ničemu ne zakidaju te volim milijun opcija gdje si mogu složiti po želji, hejtam zatvorene sustave i uskraćene opcije.

I Connect IQ trgovinu za aplikacije , tu se furaju na google i ostale gdje svi imaju svoju trgovinu aplikacija. Prije su imali i treću aplikacuju za android garmin Utility 😅 Koja je služila za razne postavke uređaja.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 0:07 (Sirotanovic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice