Koristim Ipad Pro za koji smatram da je njihov najbolji uredjaj i opcenito najbolji uredjaj u kategoriji tableta.
Ono sto mene smeta oko iphonea specificno, je to sto Apple namjerno daje sve na kapaljku. Od kad je Tim Cook preuzeo CEO poziciju, to vise nije isti Apple u smislu inovacija i vodstva. Tocno se vidi da bi mogli izbaciti barem 5 puta bolji proizvod, samo da hoce. Recimo ako pogledate Xiaomi, Huawei (prije zabrana) i sl. proizodjace, vidjet cete da oni daju gotovo pa 100%. Ako mogu kupcu ponudit bolji proizvod, oni ce to i napravit bez fige u dzepu. Apple s druge strane vec proracunato gleda sto ce i u kojem trenutku predstaviti. To je cista suprotnost Applea s obzirom na eru Stevea Jobsa! Kad je Steve Jobs bio CEO, islo se skoro na 100%. Apple je zaista bio lider u to vrijeme. I Samsung je poprimio tu proracunatost, pa su jedno vrijeme i oni sve na kapaljku izbacivali, dok ih Xiaomi i Huawei nisu pritisnuli inovacijama.
Recimo pogledajte od Samsunga Z Fold 3, to je za mene inovacija! Iskreno, zalosno je da jedan Apple toliko kasni za Samsungom. Daleko od toga da oni to nisu u stanju napraviti, nego nece! Jer znaju da njihova vjerna baza potrosaca, kupuje bez obzira na sve. Tu i tamo koja promjena, nova boja telefona, novi finish, nesto brzi CPU i GPU i to je to. Izvolite narode! I to je uredu ako ljudima to odgovara, a vidimo po prodajnim rezultatima da im odgovara. To sto mene kao tech fanatika smetaju te stvari i sto na svoje oci moram gledat kako nas rade budalama, a znamo sto mogu, to je vec drugi par rukava.