Spotify Premium poskupljuje u Hrvatskoj i za više

poruka: 28
|
čitano: 13.878
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spotify Premium poskupljuje u Hrvatskoj i za više ".
15 godina

Zato ga kupujem od Nigerijskog princa. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 mjeseci

Koji će mi .... Spotify pored Tidala?!

Moj PC  
2 6 hvala 0
17 godina

Konačno!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Re: Spotify Premium poskupljuje u Hrvatskoj i za v
Krellac kaže...

Koji će mi .... Spotify pored Tidala?!

Tidal ima za android auto? 

16 godina
Here we go again.

Daj recite prko cega uzimate povoljniju pretplatu.
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
3 1 hvala 0
2 godine

razočaran sam. 

nitko od forumaša ne prijeti raskidom pretplate.

6 0 hvala 0
13 godina
Digao je Plenky plaće pa ćemo izdržat nekako....
13 mjeseci

Mislim da ima, ali me nemoj uzimat za riječ, dok mogu potvrdit da Apple Carplay podržava Tidal.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2025 18:59 (Krellac).
17 godina
Srdim se, ali ipak ostajem u Duo Premium paketu, uzel sam i za mater, iako se ona slabo zna služiti s tim i rijetko koristi.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2025 19:02 (Armor).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Sva sreca da imam lokalno sve i bmk. Streaming servisi nikad nemaju sve sto slusam a cijene su kriminalne.

8 1 hvala 1
10 godina
Bass kaže...
Sva sreca da imam lokalno sve i bmk. Streaming servisi nikad nemaju sve sto slusam a cijene su kriminalne.

upravo to.

ali sad će nas ekipa popljuvati kako nismo in, kako smo stari, kako ne znamo da nam retard streaming servisi otvaraju oči po pitanju "glazbe" i sl.

17 godina
digitall kaže...
Bass kaže...

upravo to.

ali sad će nas ekipa popljuvati kako nismo in, kako smo stari, kako ne znamo da nam retard streaming servisi otvaraju oči po pitanju "glazbe" i sl.

Ne, nego očito nemate djecu i obitelj. Prije 10-15 godina sam jednom kliknuo aktivaciju Deezer family pretplate i od onda ne razmišljam više o tome :-D

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2025 21:31 (Bitanga).
15 godina
Krellac kaže...

Mislim da ima, ali me nemoj uzimat za riječ, dok mogu potvrdit da Apple Carplay podržava Tidal.

Uzeo 2 mjeseca za 2 eura test period. Ima Android Auto. 

8 godina
millennial kaže...

ti su davnih dana raskinuli. ostali su samo oni koji ga iz xy razloga moraju imat, pa da je i cijena duplo

10 godina
Bitanga kaže...
digitall kaže...
Bass kaže...

upravo to.

Ne, nego očito nemate djecu i obitelj. Prije 10-15 godina sam jednom kliknuo aktivaciju Deezer family pretplate i od onda ne razmišljam više o tome :-D

11 i 8 god. next?

i dalje mi ne pada na pamet. 

na yt sve free, skinem jednom u pol godine što mi se svidi i aj bok.

i opet pored sveg tog na kraju slušam playliste stare 20-30 godina...

od svih tih gluposti jedino imam tunein radio na kojem ponekad free slušam house radio stanice...

17 godina
digitall kaže...

11 i 8 god. next?

i dalje mi ne pada na pamet. 

na yt sve free, skinem jednom u pol godine što mi se svidi i aj bok.

i opet pored sveg tog na kraju slušam playliste stare 20-30 godina...

od svih tih gluposti jedino imam tunein radio na kojem ponekad free slušam house radio stanice...

To su još mala djeca bez ikakvih problema i specijalnih prohtjeva.

Opet kažem, ti i ja smo nebitni, mi ćemo se snaći. Meni je bitno da žena i djeca imaju to najjednostavnije moguće, bez reklama, bez krekanih appsa i da radi sve kako je zamišljeno bez kompromisa kad žele nešto slušati. Žena sluša na poslu, klinci isto poslušaju na mobu. Na kompu i telki se naravno vrti youtube.

Da se mene samo pita niti ja ne bih imao ništa odavno. Niti ne slušam ništa, dosadilo mi je, a u autu na SD kartici kako kažeš imam isto listu staru 30 i više godina. No, koliko to smiješno malo plaćam mjesečno ne mislim niti prstom maknuti da uštedim te novce pa da uz hrpu druge gnjavaže i truda drugima nešto skidam, serviram i slažem. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina

VPN, Indija, 16 eura za godinu dana. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2025 10:20 (ViperOne).
16 godina

I dalje masu jeftinije od židova iz Deezera koji naplaćuju 12 eur/mj. Kad su mi prošle godine povisili godišnju pretplatu sa 60 na 110, 'ladno sam obrisao to smeće i prešao na Spotify. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Prije pojave/dostupnosti Spotifyja u Hrvatskoj snalazio sam se kao i drugi, prikupljao kolekciju muzike s raznih strana. Imam još uvijek poveliku količinu lokalno spremljenih MP3 i FLAC stvari. 

No, od kad je Spotify tu, prvo besplatna verzija nekoliko mjeseci, a onda već godinama Premium, ne razmišljam o drugim načinima slušanja muzike. 

Velika je prednost njegova dostupnost na različitim uređajima (uključujući i televizor i jeftini internet radio box), a posebno mi je važno što radi na Android Autu. 

Ovo poskupljenje od pola eura mi nije problem i ne bunim se. Dokle god je odnos cijene i ukupnog iskustva ovako dobar neću razmišljati o alternativama.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 mjeseci

Youtube Music Revanced i dovidenja Spotify 

0 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...
Here we go again.

Daj recite prko cega uzimate povoljniju pretplatu.

"riskirao" sam preko neke žnj stranice koju sam našao na guglu. 

Dao liku email i password (promjenio oboje prije toga u spam adresu i novi password) i prošao barem 3x jeftinije nego da sam platio našu pretplatu.

17 godina
luckyluke kaže...

I dalje masu jeftinije od židova iz Deezera koji naplaćuju 12 eur/mj. Kad su mi prošle godine povisili godišnju pretplatu sa 60 na 110, 'ladno sam obrisao to smeće i prešao na Spotify. 

Ja plaćam Deezer 4,65€ mjesečno uz Bonbon na bonove, čak već neko vrijeme radi u HiFi (flac) kvaliteti.

Deckard
17 godina
deckard kaže...

Ja plaćam Deezer 4,65€ mjesečno uz Bonbon na bonove, čak već neko vrijeme radi u HiFi (flac) kvaliteti.

Deezer ima HiFi (lossless) od cca 2017/2018. Spotify obećava i obećava i nikako da dođe.

Makar ono, nikad nisam primjetio neku posebnu razliku koliko god se trudio, da budemo iskreni, a imam relativno solidnu audio opremu spojenu kabelom, i pojačala i slušalice i zvučnike.

A 99% ljudi ionako sluša na BT slušalicama upitne kvalitete. Nekoć sam se zamarao s time, analizirao, uspoređivao, a sad me više uopće ne dira.

9 godina
Bitanga kaže...

Deezer ima HiFi (lossless) od cca 2017/2018. Spotify obećava i obećava i nikako da dođe.

Makar ono, nikad nisam primjetio neku posebnu razliku koliko god se trudio, da budemo iskreni, a imam relativno solidnu audio opremu spojenu kabelom, i pojačala i slušalice i zvučnike.

A 99% ljudi ionako sluša na BT slušalicama upitne kvalitete. Nekoć sam se zamarao s time, analizirao, uspoređivao, a sad me više uopće ne dira.

Da, Spotify obećava hifi kvalitetu već dugo i ništa. I zapravo više nije ni važno.

Apsurd je da većina nas starih konja, koji su nekad bili zaluđeni audijem i hifi-jem, sad kad bi si i mogli priuštiti neku bolju opremu, ne čujemo više dobro i zapravo nam je svejedno. 

A garantiram da većina i mlađih ne čuje razliku između dobro kodiranihg MP3 i npr. FLAC formata, što zbog loše opreme (pogotovo slušalica ili zvučnika), a što zbog sluha. 

Ljudski rod ubrzano kreće prema posvemašnjoj gluhoći. Moja djeca skoro da ne skidaju slušalice. To sigurno nije dobro za sluh.

2 godine
Bass kaže...

nosiš to sa sobom svaki put kad izađeš iz stana/kuća?

cijene kriminalne? bktmzo. niti 100kn mjesečno za milijune pjesama. 

digitall kaže...
Bass kaže...

upravo to.

nego što ste nego stari. 

registracija kaže...
millennial kaže...

ti su davnih dana raskinuli. ostali su samo oni koji ga iz xy razloga moraju imat, pa da je i cijena duplo

nije se baš primijetilo, barem statistički  čovjek bi očekivao osjetan udarac, s obzirom koliko se kolege forumaši znaju zapjeniti.

ViperOne kaže...

VPN, Indija, 16 eura za godinu dana. 

jako pametno, slažeš godinama liste, preference, algoritam... i onda kad ti ugase acc će biti ajme meni. radi cca 90 eura godišnje razlike. nije vrijedno.

Bitanga kaže...
deckard kaže...

+1

osobno da sam nekakav CEO tamo ili CTO ili slično taj lossless bi mi bio odavno prekrižen. zašto? radi 0,5% slušatelja kojima je to bitno? i 99% njih koji neće primijetiti razliku jer ili nemaju dovoljno istančan sluh ili slušaju na opremi na kojoj i trenutna high postavka zvuči odlično. u usporedbi sa lokalnim radio postajama spotify zvući kao svemirski brod.

audiofil sam pa opet smatram da je spominjanje ovoga obična glupost.

dovoljno je biti pametan i vidjeti koliko se dobije uvođenjem flaca, a koliki to dodatni trošak predstavlja. rekla bi ona iz serije, nema to ekonomske računice.

17 godina
Bitanga kaže...
deckard kaže...

Znam da je imao, ali preko Bonbona tek možda zadnjih mjesec-dva puštaju flac opciju. Je, da, i ja sam stari "audiofil" s transparentnim sustavom pojačala, DAC-a, solidnih zvučnika, izmjerene sobe i uštimanog zvuka preko PEQ te kolekcijom dobrih slušalica s popeglanim FR-om. I, ono, ako ćemo iskreno, sa svojih 50+ na plećima, uopće ne percipiram razliku između 320kbps MP3-a i Red Booka (ako se radi o istim snimkama). Isto se više ne zamaram s tim, jednostavno uspijevam uživati u glazbi što prije nisam jer sam samo slušao opremu i trpao si glavu glupostima. Da me staviš na blind test Deezerovih 320kbps i flaca, nema teorije da ću odrediti što je što (a nije da se nisam forsirao dok sam donosio odluku što ćemo i kako ćemo slušati i kakav mobilni promet mislim raditi s kakvom kvalitetom). Ziher sam da bi i dobar dio hifista s ne znam kakvom opremom popadao na testovima, pogotovo ekipe 50+. Na kraju za streaming doma imam uključen flac kad je ionako svejedno za promet, a za Android Auto uglavnom poskidam playliste offline u mob u 320kbps da ne trošim mobilni promet i bateriju nepotrebno (škrtarim na tarifama/bonovima brutalno čisto iz nekog svog principa ).

Deckard
9 godina
deckard kaže...

Znam da je imao, ali preko Bonbona tek možda zadnjih mjesec-dva puštaju flac opciju. Je, da, i ja sam stari "audiofil" s transparentnim sustavom pojačala, DAC-a, solidnih zvučnika, izmjerene sobe i uštimanog zvuka preko PEQ te kolekcijom dobrih slušalica s popeglanim FR-om. I, ono, ako ćemo iskreno, sa svojih 50+ na plećima, uopće ne percipiram razliku između 320kbps MP3-a i Red Booka (ako se radi o istim snimkama). Isto se više ne zamaram s tim, jednostavno uspijevam uživati u glazbi što prije nisam jer sam samo slušao opremu i trpao si glavu glupostima. Da me staviš na blind test Deezerovih 320kbps i flaca, nema teorije da ću odrediti što je što (a nije da se nisam forsirao dok sam donosio odluku što ćemo i kako ćemo slušati i kakav mobilni promet mislim raditi s kakvom kvalitetom). Ziher sam da bi i dobar dio hifista s ne znam kakvom opremom popadao na testovima, pogotovo ekipe 50+. Na kraju za streaming doma imam uključen flac kad je ionako svejedno za promet, a za Android Auto uglavnom poskidam playliste offline u mob u 320kbps da ne trošim mobilni promet i bateriju nepotrebno (škrtarim na tarifama/bonovima brutalno čisto iz nekog svog principa ).

Slažem se. Potpuno.

Svojevremeno na newsima (sjeća li se više itko hr.fido.hifi i kasnije hr. rec.glazba.hifi) bilo je živahnih rasprava u stilu "slušate li opremu ili muziku". I tu smo se čerupali oko stavova što je važnije: što bolja (skuplja) oprema ili uživanje u muzici.

Sad me ovaj tvoj post podsjetio na newse, još uvijek bacim pogled tu i tamo. Ima svega nekoliko dinosaura koji još to koriste. BTW, živ je server news.iskon.hr. On ima i alias kod TComa, samo ne znam točnu adresu. Gore navedene grupe su mrtve, zadnji postovi bili su 2021. 

16 godina
deckard kaže...
luckyluke kaže...

To su cijene s tarifama. Pogledaj koliko dođe regularno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice