Ne čudim se, kad imaju skoro nikakav budžet za svemir i istraživanje, sve odlazi na vojsku i geopolitičke igre.
Ruski modul ponovno izbacio ISS iz planirane orije
- poruka: 10
- |
- čitano: 3.635
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A Ameri imaju koliko puta veći vojni budžet? ovi im skup s podguznicima pariraju, i eto tek sada imaju konkurenciju Elona, ne NASAe, za doturanje opreme gore...
Komentirao sam Rusiju i njihovo stanje stvari.
A ti znaš o stanju u Rusiji po JEDNOJ vijesti ?!?
dobar si... ja čitam hrpu toga, pričam s puno ljudi i uvijek sve s zrnom soli i uvijek bar malo sumnjam u samog sebe i spoznaje koje imam...
Ne po jednoj vijesti, ne pretpostavljaj. Znaš, postoji više medija od bug.hr-a.
Dakle Ruski budžet se više godina smanjuje i nastavit će se:
For 2022, the state budget for space activities will be set at 210 billion rubles ($2.9 billion), a cut of 40.3 billion rubles ($557 million) from the previous year. Similar cuts will follow in subsequent years. The most significant decreases will be in areas such as “manufacturing-technological activities" and "cosmodrome development." Funding for "scientific research and development" was zeroed out entirely.
Eto, fino čiste brojke.
Ako baš želiš izvor, ruski je:
Da slučajno netko ne počne fantazirati o "zapadnim medijima".
Komentirao sam Rusiju i njihovo stanje stvari.
Daj nam navedi i ostale zemlje i objasni nam na šta troše i na šta bi trebali trošiti pare.
Što si ti kao građanin RH (mislim da nisi SADa) doprinio razvoju aeronautičke industrije u Hrvata?
Ne beri tuđu brigu...
Po tome bi trebali sve vijesti i novinare ukinuti.
No, nema veze, ovo je forum, gdje i dalje možemo komentirati, po mogućnosti argumentirano (kao što je pokazano mojim prethodnim postom) i odlučiti da se ne uvlačimo u nepotrebne rasprave po vlastitom izboru (moj drugi post).
Dakle, svi sudjelujemo.
Moje mišljenje jest da istraživanje svemira treba biti napor cijelog čovječanstva.