Ma ne oguce da kopiraju 🫣. Sljedece kad svi slusalice iskopiraju da sluze kao sluslo pomagalo osobama slabije sluha 🙃
Nije trebalo dugo da kineski proizvođači 'kopiraju
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.049
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije mi jasna ta kineska zadivljenost appleom, ajde da je taj feature nesto revolucionarno, nikad viđeno, al ono ljudi su stavili gumb koji pokreće kameru koji je eto kapacitivan i sad svi kinezi moraji imati istu stvar, WTF?
Windows mobile telefoni su imali zaseban camera button oduvijek. Tako da i nije neka novost nego reciklaža..... iliti krađa što bi neki rekli.....
Koliko sam ja razumio, to nije samo dugme za aktivaciju kamere, nego ima taj kapacitivni dio kojim se mogu odraditi scroll funkcije, pa mozes podesavati duzinu ekspozivicije i slicne stvari koje se do sad odradjuju na ekranu. Za samu aktivaciju kamere se na mogao i do sada koristiti action button (bar na iphone 15).
Windows mobile telefoni su imali zaseban camera button oduvijek. Tako da i nije neka novost nego reciklaža..... iliti krađa što bi neki rekli.....
Nikad prežaljena Lumia 930.
Kad smo kod dodatnih buttona, meni u zadnje vrijeme fale i tipke za brzo mjenjanje glazbe...