Musk i Ramaswamy će voditi 'Odjel za učinkovitost

poruka: 178
|
čitano: 18.832
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Musk i Ramaswamy će voditi 'Odjel za učinkovitost ".
16 godina

Ne znam za ostale, ali bliza je pameti izjava o Adenokromu nego da navijam za Bidena i Harris.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nakon razocaranja sa Sandersom navijam da demokrati i republikanci skupa zajedno "nestanu" ( nepristojno bi bilo opisivati na koji nacin  ) , nesto kao ovdje za sdp i hdz sa njihovim satelitima 

2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Musk i Ramaswamy će voditi 'Odjel za učinkovit
wyks kaže...

Ne znam za ostale, ali bliza je pameti izjava o Adenokromu nego da navijam za Bidena i Harris.

Ne znam kome ovo ide, ali ja ti to nisam rekao (a niti mislim da ti navijaš za Bidena ili Harris). Samo malo previše pratiš "legacy" medije pa si nabrijan na Trumpa ne zbog onoga što jest, nego zbog onoga što nije. 

Meni je Trump samo simptom američke patologije i bitno je za kasnije generacije da se zna što je bilo stvarno, a što fantaziranje.

Imaš tipa koji je doslovce oduvijek odvratan (Trumpa, ako nije jasno), ali su ga liberali u 80-tim, 90-tim, 2000-tim obožavali. Kod "Oprah" (Oprahe?) je bio valjda 50 puta, imao je svoj reality show gdje je ponižavao i otpuštao ljude, a jadnici pred TV-om koji su i sami ekonomski neslobodni i kojima nad glavom također stoji stalna opasnost otkaza uživali su gledati te druge jadnike kako drhte pred tim idiotom jer tip koji radi u skladištu ne doživljava tipa s kravatom, Trumpovog pripravnika, kao  radnika, kao što ni ovaj s kravatom ne doživljava ovoga u radničkom trlišu kao sebi jednakoga. 

Normaliziranje totalno bolesnog, sadističkog, sociopatskog ponašanja, uništavanje bilo kakve društvene kohezije i solidarnosti.

Odjednom kada se kandidirao za predsjednika (i dobio) - više nije "simpatični milijarder" već je: 

- krivokletnik (a prije nije bio)

- prevarant (a prije nije bio)

- prostak (a prije nije bio)

- seksualni napasnik (a prije nije bio)

I sve što mu izvlače (ili većina toga) je "od prije" kad su mu se ulizivali.

Za vrijeme predsjednikovanja i nakon njega pokrenut nevjerojatan "lawfare" protiv njega kakav dotada u američkoj povijesti nije postojao protiv bilo kojeg aktualnog ili bivšeg predsjednika. 

New York donio "Adult Survivors Act (ASA)", zakon kojega novine zovu "Trump's law" samo da bi navodna žrtva napastvovanja/silovanja/seksualnog napada - nije jasno što je što uopće, koji se navodno dogodio desetljećima ranije i odavno otišao u zastaru, mogla tužiti Trumpa. 

Doslovce nevjerojatan slučaj ne za sadašnja mjerila, nego u 19. stoljeću u Evropi ili Americi nije zabilježen takav slučaj da se zakon mijenja doslovce zbog JEDNOG čovjeka i to da bi retroaktivno nešto što je već otišlo u zastaru izašlo iz zastare. (Koga zanima neka pogleda na Wiki E. Jean Carroll Case).

Kasnije, Tara Reade optužuje Bidena da ju je silovao dok je radila '92. u njegovoj kampanji i umjesto da se onda zakon mijenja i za nju, ispituje je Tajna služba i FBI i pritiskaju dok žena ne pukne i uteče u Rusiju. A-ha! To je dokaz da je zapravo cijelo vrijeme bila podmetnuta od Rusa, da nije, čekala bi pravdu u Americi. Kao Bradley/Chelsea Manning. Ili Edward Snowden. Ili Assange. Dakle - i ona ruska špijunka. 

Nađu Trumpu doma Top Secret fascikl - optužnica od 40 točaka. 

Pet minuta kasnije se otkrije da je Biden kao potpredsjednik i predsjednik ostavljao po garažama hrpetinu tajnih dokumenata - nikom ništa. Posebni tužitelj napravi razgovor s njime i zaključi da nije "compos mentis" i da stoga ne može biti odgovoran za isto ono za što Trump odgovara. Ali može biti predsjednik Amerike. 

I masu drugih primjera. 

A sve to tip kojemu su deset ili 15 godina ranije taj isti CNN, Oprah, MSNBC i ti isti koji ga sada proglašavaju čudovištem, ulizivali do bola.

Društvo toliko korumpirano da se na toj najvišoj razini ovako beskrupulozno i banditski kolje izmišljajući zakone koji idu protiv svih pravnih načela je društvo u samrtnom hropcu, pa je bitno bilježiti što se sve točno događalo u odnosu na ono što mediji pišu da se događa.

(BTW - slična stvar s Muskom - bolestan tip, a liberali ga obožavaju, Lisa Simpson u crtiću "objašnjava" Homeru kakav je to velikan - lol. Dok se nije priklonio Trumpu. Sad je bolesnik i u Teslama se gine dvostruko češće nego u prosjeku, dok su Tesle prije toga bile zelene, imale autopilota i bile najbolja stvar ikada.)

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2024 19:47 (Drago).
15 godina
Drago kaže...
wyks kaže...

Ne znam kome ovo ide, ali ja ti to nisam rekao (a niti mislim da ti navijaš za Bidena ili Harris). Samo malo previše pratiš "legacy" medije pa si nabrijan na Trumpa ne zbog onoga što jest, nego zbog onoga što nije. 

Meni je Trump samo simptom američke patologije i bitno je za kasnije generacije da se zna što je bilo stvarno, a što fantaziranje.

Imaš tipa koji je doslovce oduvijek odvratan (Trumpa, ako nije jasno), ali su ga liberali u 80-tim, 90-tim, 2000-tim obožavali. Kod "Oprah" (Oprahe?) je bio valjda 50 puta, imao je svoj reality show gdje je ponižavao i otpuštao ljude, a jadnici pred TV-om koji su i sami ekonomski neslobodni i kojima nad glavom također stoji stalna opasnost otkaza uživali su gledati te druge jadnike kako drhte pred tim idiotom jer tip koji radi u skladištu ne doživljava tipa s kravatom, Trumpovog pripravnika, kao  radnika, kao što ni ovaj s kravatom ne doživljava ovoga u radničkom trlišu kao sebi jednakoga. 

Normaliziranje totalno bolesnog, sadističkog, sociopatskog ponašanja, uništavanje bilo kakve društvene kohezije i solidarnosti.

Odjednom kada se kandidirao za predsjednika (i dobio) - više nije "simpatični milijarder" već je: 

Za vrijeme predsjednikovanja i nakon njega pokrenut nevjerojatan "lawfare" protiv njega kakav dotada u američkoj povijesti nije postojao protiv bilo kojeg aktualnog ili bivšeg predsjednika. 

New York donio "Adult Survivors Act (ASA)", zakon kojega novine zovu "Trump's law" samo da bi navodna žrtva napastvovanja/silovanja/seksualnog napada - nije jasno što je što uopće, koji se navodno dogodio desetljećima ranije i odavno otišao u zastaru, mogla tužiti Trumpa. 

Doslovce nevjerojatan slučaj ne za sadašnja mjerila, nego u 19. stoljeću u Evropi ili Americi nije zabilježen takav slučaj da se zakon mijenja doslovce zbog JEDNOG čovjeka i to da bi retroaktivno nešto što je već otišlo u zastaru izašlo iz zastare. (Koga zanima neka pogleda na Wiki E. Jean Carroll Case).

Kasnije, Tara Reade optužuje Bidena da ju je silovao dok je radila '92. u njegovoj kampanji i umjesto da se onda zakon mijenja i za nju, ispituje je Tajna služba i FBI i pritiskaju dok žena ne pukne i uteče u Rusiju. A-ha! To je dokaz da je zapravo cijelo vrijeme bila podmetnuta od Rusa, da nije, čekala bi pravdu u Americi. Kao Bradley/Chelsea Manning. Ili Edward Snowden. Ili Assange. Dakle - i ona ruska špijunka. 

Pet minuta kasnije se otkrije da je Biden kao potpredsjednik i predsjednik ostavljao po garažama hrpetinu tajnih dokumenata - nikom ništa. Posebni tužitelj napravi razgovor s njime i zaključi da nije "compos mentis" i da stoga ne može biti odgovoran za isto ono za što Trump odgovara. Ali može biti predsjednik Amerike. 

I masu drugih primjera. 

A sve to tip kojemu su deset ili 15 godina ranije taj isti CNN, Oprah, MSNBC i ti isti koji ga sada proglašavaju čudovištem, ulizivali do bola.

Društvo toliko korumpirano da se na toj najvišoj razini ovako beskrupulozno i banditski kolje izmišljajući zakone koji idu protiv svih pravnih načela je društvo u samrtnom hropcu, pa je bitno bilježiti što se sve točno događalo u odnosu na ono što mediji pišu da se događa.

Tko ce biljeziti i kako ce znati sto je tocno? A onda kako cemo mi znati da je tocno to sto je taj netko biljezio? Da je tocno zabiljezio?

Jer sve ovo o trumpu o cemu se ovdje drobi, ili bidenu itd, je povijesno totalno nebitno i o tome se nece u buducnosti raspravljati, dakle nebitno je sto se biljezi o "tome". A roe vs wade je i tako zabiljezeno i arhivirano tko sto komu i kada. 

p.s. ova licemjernost medija koju spominjes je nesto novo i jedinstveno? 

16 godina
Drago kaže...
wyks kaže...

I masu drugih primjera. 

(BTW - slična stvar s Muskom - bolestan tip, a liberali ga obožavaju, Lisa Simpson u crtiću "objašnjava" Homeru kakav je to velikan - lol. Dok se nije priklonio Trumpu. Sad je bolesnik i u Teslama se gine dvostruko češće nego u prosjeku, dok su Tesle prije toga bile zelene, imale autopilota i bile najbolja stvar ikada.)

Bravo! Već sam bio pomislio da si ti možda zadojeni leftist poput nekih ovdje. Znam da je malo offtopic, no zanimljivo je pratiti rezultate rezanja uhljeba i birokracije u Argentini, a i projekcije predviđaju pozitivni trend u budućnosti. 

16 godina

Problem kod Muska je što, kao što već suptilno najavljuje, rezanje i otkaz projekata u NASA-i što će onda učiniti njegov SpaceX jedinom mogućom opcijom na put u svemir za NASA-u.

Ne laje pas zbog sela. On je i dalje prvo i prvenstveno dioničar i vlasnik svojih firmi.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
12 godina
Aldo kaže...

Bravo! Već sam bio pomislio da si ti možda zadojeni leftist poput nekih ovdje. Znam da je malo offtopic, no zanimljivo je pratiti rezultate rezanja uhljeba i birokracije u Argentini, a i projekcije predviđaju pozitivni trend u budućnosti. 

Drago je pobornik stare, "pre-woke" ljevice (AFAIK) koja se više bavi s radničkim pravima (među ostalim) nego s pravom neke tamo MtF trandže na defekaciju u ženskom WC ili tamburanju žena u ringu.

Vjerojatno mu se u SAD-u dopada jedino Bernie Sanders i njemu slični, ali to je samo moja pretpostavka.

Što se tiče Argentine, Milei je na kraju dana minarhistički/anarho-kapitalistički eksperiment čiji krajnji rezultat i dugoročne posljedice još uvijek nisu poznate.

Projekcije su jedno, a stvarnost drugo. Međutim, zanimljivo je pratiti takav radikalan zaokret u upravljanju državom.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 11:06 (pr0n_addict).
16 godina
Aldo kaže...

Znam da je malo offtopic, no zanimljivo je pratiti rezultate rezanja uhljeba i birokracije u Argentini, a i projekcije predviđaju pozitivni trend u budućnosti. 

Nije uopce offtopic jer Milei je napravio upravo ono cime se prijete Elon i Vivek, samo Milei je to odradio  na prilicno ekstremnoj skali, dakle lagani pogled prema Argentini moze biti ko' gledanje u kristalnu kuglu.

pr0n_addict kaže...

Što se tiče Argentine, Milei je na kraju dana minarhistički/anarho-kapitalistički eksperiment čiji krajnji rezultat i dugoročne posljedice još uvijek nisu poznate.

Projekcije su jedno, a stvarnost drugo. Međutim, zanimljivo je pratiti takav radikalan zaokret u upravljanju državom.

Apsolutno se slazem sa tobom u tvrdnji kako nista nije izvjesno.

No s druge strane ne treba zaboraviti aspekt "kaznjen kao primjer", jer ako i Mileiv eksperiment ne uspije u potpunosti, a najvjerojatnije ni nece (jer nije moguce napraviti zemlju "meda i mlijeka" u par godina nakon sustavnog polustoljetnog potkopavanja i uhljebljivanja), svaka slijedeca politicka opcija koja dodje na vlast ce imati Damoklov mac iznad glave, sto srednjerocno nije lose (dok opet nam se ne upogoni gen zlatne ribice pa zaboravimo, period od cca 50tak godina). Da ima pameti u globalnoj politickoj eliti ( a nema), Argentinu bi svi trebali gledati i uzimali  kao primjer sto se dogodi kad izgubis sluh.

No do tada... AFUERA!

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 13:43 (syncmaster245b).
16 godina
Bukva kaže...

Problem kod Muska je što, kao što već suptilno najavljuje, rezanje i otkaz projekata u NASA-i što će onda učiniti njegov SpaceX jedinom mogućom opcijom na put u svemir za NASA-u.

Ne laje pas zbog sela. On je i dalje prvo i prvenstveno dioničar i vlasnik svojih firmi.

Nisam to procitao nigdje, ako ti nije tesko, daj neki link gdje se to moze iscitati.

No s druge strane, tesko je ne pomisliti da se NASA pretvorila u staracki dom, odnosno mjesto gdje odlazis za docekati penziju.

Mozda najbolji primjer ti je usporedba prosjeka godina NASA-inih zaposlenika iz 1960-tih (Apollo era i mozda jedan od najvecih uspjeha covjecanstva) je bio 28 godina, dok 2009. (nisam nasao svjeziji podatak, probam potraziti kad ulovim malo vremena) je bio 47. Mozemo samo pretpostaviti da je danas jos i veci.

S druge strane, SpaceX-ov prosjek godina je 31, i zaposljavanje se se vrsi gotovo iskljucivo na osnovi meritkoracije.

Naravno da to nije jedini pokazatelj uspjeha, no da ima materijala za rezanje "odumrlog tkiva" u NASA-i, a ima.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
16 godina
konjRR kaže...

Nakon razocaranja sa Sandersom navijam da demokrati i republikanci skupa zajedno "nestanu" ( nepristojno bi bilo opisivati na koji nacin  ) , nesto kao ovdje za sdp i hdz sa njihovim satelitima 

Jos tamo 2016-17 sam tvrdio da bi Sanders pomeo pod sa Trumpom na izborima 2016-te, no ne treba zaboraviti ga je torpedirala Hillary (i to na prilicno gnjusan nacin), a on je ko' dobar stranacki vojnik nastavio izvrsavati zapovjedi, sto mi je malo promijenilo pogled na njega.

Sto vise citam o toj americkoj politici, sve vise, ovako iz retrospektive, simpaticniji mi je Ron Paul, covjek koji je zadnjih par decenija postao kao nekakvo lice libertarijanske opcije, no kao i svi drugi bio sam pod utjecajem propagande i nisam istrazivao dalje od naslova.

Preporuka svima koji su siti "lijevih i desnih" poslusati Dave Smitha.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 13:36 (syncmaster245b).
16 godina
moderator
Aldo kaže...

Ja sam socijalist i komunist, a ti to sebi prevedi u bilo koji termin koji tebi odgovara. 

This space for rent!
12 godina
Drago kaže...

Ja sam socijalist i komunist, a ti to sebi prevedi u bilo koji termin koji tebi odgovara. 

Je li ti AOC simpatična, kada smo već na temi američke političke scene? Meni je baš žena-zmaj.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina
moderator

Liberalka.

This space for rent!
15 godina
Drago kaže...

Kapitalisti, komunisti, socijalisti, svi su oni, isti, isti, isti.

I dan danas većina pada na onoj: zavadi, pa vladaj. Zar netko zaista misli da zemlja sa najvećim vanjskim dugom na svijetu vodi svoju politiku?

15 godina
pr0n_addict kaže...
Drago kaže...

Je li ti AOC simpatična, kada smo već na temi američke političke scene? Meni je baš žena-zmaj.

Simpaticna je ali nemam pojma sto je uspjela napraviti/promijeniti?

zzib kaže...
Drago kaže...

Kapitalisti, komunisti, socijalisti, svi su oni, isti, isti, isti.

I dan danas većina pada na onoj: zavadi, pa vladaj. Zar netko zaista misli da zemlja sa najvećim vanjskim dugom na svijetu vodi svoju politiku?

Naravno da vodi. 

16 godina
konjRR kaže...

A doslovno nista.

Jedno vrijeme je imala medijsku paznju sa onim "The Squad" timom no prokockali su to sve radi kratkorocnih politickih bodova i pritom ignorirajuci svoje biracko tijelo.

Na njenu zalost, ostati ce upamcena po kongresnom saslusanju, na kojem ju je pomeo Tom Homan, tadasnji, a vjerojatno i buduci, kako to ameri sada vole reci, "border tszar"

17 mjeseci
Drago kaže...
millennial kaže...

Drago je napisao sljedeće:

" I Trump doslovce nikakve veze s Epsteinom nema, za razliku od Clintona. Nikakve. Nije bio kod njega u gostima, nije se vozio njegovim avionom - ništa od toga"

Što jednostavno prema dostupnim dokazima nije istina.

Jel ti čitaš linkove koje šalješ ili su naslovi dovoljni? U onome prvome pilot uopće ne spominje da je vozio Trumpa, iako je to CNN stavio u naslov. U tekstu doslovce nema toga što stoji u naslovu i podnaslovu. 

Ovaj drugi link ne mogu otvoriti jer je iza paywalla, ako ti možeš, daj mi taj odlomak gdje to piše.

Gates je za sebe sam rekao da se "družio" s Epsteinom "više puta od 2011. (Esptein 2008. osuđen zbog podvođenja maloljetnica, usput, što su svi znali) i "izrazio žaljenje" ("The meetings between Gates and Epstein have been widely reported and scrutinized, with Gates expressing regret for associating with Epstein, stating it was a mistake to have met him. Gates said his involvement was related to discussions about philanthropy.") S osuđenim svodnikom se sastajao radi dogovaranja o filantropiji. OK.

Međutim, izgleda da mu mu je žena ipak nešto posumnjala pa se razvela od njega ("Bill Gates and Melinda French Gates announced their divorce on May 3, 2021, after 27 years of marriage. Their divorce was finalized on August 2, 2021.

Melinda later revealed in interviews that their decision to divorce was influenced by various factors, including issues of trust and differences in their relationship. She also expressed concerns about Bill’s association with Jeffrey Epstein")

Trebaš joj objasniti da nije letio 37 puta već se samo dogovarao sa svodnikom oko filantropskih pitanja. 

Evo i link na video gdje Gates sa smiješkom objašnjava svoj stav o Epsteinu: "He's dead, yeah, so in general you have to be careful..." - 

(ima i drugih YT isječaka tog istog intervju koji su dulji, ali šaljem ovaj jer je najkraći koji sam našao, ali ako misliš da ima neki "kontekst" te izjave koji joj mijenja smisao, samo daj, pogledaj i te druge, pa mi objasni kontekst.) 

Kako je to onda "potpuno pogrešnu i zlonamjernu poruku i uz to još jednom šalješ lažnu informaciju za Trumpa." (lol za visokoparnost). 

Jesi li ti neki klinac? Koliko ti je godina? Možeš li ti shvatiti iz moje diskusije da ja NE NAVIJAM za Trumpa ni za Bidena, ni za Harris ni bilo koga od tih sociopata i psihopatakoje si vi bezveznjaci nasumično odaberete kao idola i onda one druge koji su protiv tako nasumično odabranih za koje vi navijate vama čudovišta pa dodajete i pakirate ono što s njima veze nema?

Čitaš li išta dalje od naslova i podnaslova? 

ajde deda iz prošlog stoljeća da ti bezvezni klinac koji ne zna koristiti google i novi je na internetu pomogne. 

vratimo se na tvoju laž: "I Trump doslovce nikakve veze s Epsteinom nema, za razliku od Clintona. Nikakve. Nije bio kod njega u gostima, nije se vozio njegovim avionom - ništa od toga"

google.com

epstein flight logs

maxwell's trial

...

pa se dobije:

Maxwell case logs show how frequently Trump flew on Epstein jets; Bill Clinton, too.

Donald Trump appears to have flown on Jeffrey Epstein’s private jets six more times than was previously known, according to flight logs released as evidence in Ghislaine Maxwell’s trial.

https://www.miamiherald.com/news/local/crime/article256740662.html

Ghislaine Maxwell: Epstein pilot testifies he flew Prince Andrew

Larry Visoski, the first witness in Ms Maxwell's sex-trafficking trial, recalled flying Prince Andrew, Bill Clinton, Donald Trump and Kevin Spacey.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-59484332

The names of some high-profile passengers came out under cross-examination on Tuesday, as a lawyer for Ms. Maxwell, Christian Everdell, asked Mr. Visoski if he remembered flying “pretty important people,” naming Bill Clinton, Donald J. Trump, Prince Andrew, Robert F. Kennedy Jr. and the actor Kevin Spacey. Mr. Visoski said that he remembered traveling with all but Mr. Kennedy and that he did not recall whether he ever flew the family of Mr. Trump, who traveled on the plane before his presidency.

https://www.nytimes.com/2021/11/30/nyregion/jeffrey-epstein-pilot-testimony.html

Internet fact checks Trump Jr's remarks on Trump missing from Epstein list

Flight logs indicate that Trump had flown on Epstein's jets, and his name appeared in documents unsealed in a now-settled case

https://www.hindustantimes.com/world-news/us-news/internet-has-fact-checks-trump-jrs-remarks-on-trump-missing-from-epstein-list-101718645914196.html

These old flight logs revealing that former presidents Bill Clinton and Donald Trump flew on Epstein’s Lolita Express have resurfaced on social media. Many users noted that the two ex-presidents’ names appeared throughout the pages repeatedly.

https://www.hindustantimes.com/world-news/us-news/jeffrey-epstein-s-flight-logs-resurface-days-before-150-names-linked-to-him-go-public-101704172299878.html

"I've known Jeff for fifteen years. Terrific guy," Trump told the magazine.

"He's a lot of fun to be with. It is even said that he likes beautiful women as much as I do, and many of them are on the younger side. No doubt about it—Jeffrey enjoys his social life."

https://www.newsweek.com/fact-check-did-donald-trump-call-jeffrey-epstein-terrific-guy-1857207

Donald Trump flew 8 times on Epstein's plane in 1993-97, once took wife, Marla, daughter Tiffany, brother Mark

https://eu.palmbeachpost.com/story/news/local/2024/08/26/flew-on-jeffrey-epsteins-plane-trump-bill-clinton-naomi-campbell-chris-tucker-sarah-ferguson/74809605007/

i malo rekla kazala, nisam ljubitelj, ali kad već ti sudiš ljudima po izrazu lica i angedotama onda zašto ne nastaviti u takvom tonu...

Former model Stacey Williams has accused Donald Trump of groping her while she was casually dating Jeffrey Epstein, which the former president denies.

https://www.newsweek.com/donald-trump-ties-jeffrey-epstein-stacey-williams-1974837

i još malo "žutila", koga zanima neka provjerava istinitost...

Jeffrey Epstein Describes Donald Trump as His ‘Closest Friend for 10 Years’ in Latest Michael Wolff Tape

“He is charming; he is able to convince people,” Epstein said on tape. “It’s very much like Clinton. Both Bill and Donald have the ability to go over to a fat, ugly woman, say, ‘You are the most beautiful thing I’ve ever seen.’ So, he tells everybody what they want to hear. And that is charming.”

https://www.yahoo.com/news/jeffrey-epstein-describes-donald-trump-000845379.html

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/trump-jeffrey-epstein-audio-michael-wolff-b2639595.html

jebeni bolesnici, svi skupa, što se mene tiče.

16 godina
moderator
millennial kaže...

ajde deda iz prošlog stoljeća da ti bezvezni klinac koji ne zna koristiti google i novi je na internetu pomogne. 

I dalje ne čitaš linkove koje šalješ i šalješ linkove iza paywalla. Ponovo u naslovu "svjedočansto pilota o Trumpu", a u tekstu - ništa od toga. 

Ne kužim što želiš od mene kad ti se samome ne da čitati to što šalješ okolo.

This space for rent!
16 godina
syncmaster245b kaže...
Bukva kaže...

Nisam to procitao nigdje, ako ti nije tesko, daj neki link gdje se to moze iscitati.

No s druge strane, tesko je ne pomisliti da se NASA pretvorila u staracki dom, odnosno mjesto gdje odlazis za docekati penziju.

Mozda najbolji primjer ti je usporedba prosjeka godina NASA-inih zaposlenika iz 1960-tih (Apollo era i mozda jedan od najvecih uspjeha covjecanstva) je bio 28 godina, dok 2009. (nisam nasao svjeziji podatak, probam potraziti kad ulovim malo vremena) je bio 47. Mozemo samo pretpostaviti da je danas jos i veci.

S druge strane, SpaceX-ov prosjek godina je 31, i zaposljavanje se se vrsi gotovo iskljucivo na osnovi meritkoracije.

Naravno da to nije jedini pokazatelj uspjeha, no da ima materijala za rezanje "odumrlog tkiva" u NASA-i, a ima.

Znam da ne čitaš, ali odgovaram da papazjanije ne budu ne-kontrirane pa da ispadne da su točne.

NASA-in budžet je tih godina - zbog Hladnog rata bio 4-5% budžeta USA, sad je 0,5% - čak je i deGrasse Tyson pokrenuo PennyForNASA inicijativu da se taj budžet poveća. (nećemo sad o tome da taj budžet bio toliko visok djelomično jer se i NASA percipirala tretirala kao bitan dio "Nacionale Sigurnosti")

Što se "gerijatrije" tiče - NASA i je osnovana tek krajem 50-ih, pa je i kao novosonovana agencija morala po sili prirode imati noviji kadar - jer je proizašla iz NACA-a.

Po podacima Berkelya life expectancy u USA 1950-160 je bio oko 65/66 godina - muškaraca, jer da je bilo po Georgeo Lowu, nit bi žene, koje su imale LE veći od 72 radile u NASAi, nit bi USA sletila na Mjesec.

I Carl Sagan kojeg se na forumu štuje kao božanstvo - imao je 47 godina kada je izašao Cosmos.

Trebalo bi vidjeti i raspon poslova koji su bili aktualni u to vrijeme, jer kako je NASA imala daleko veći opseg tada nego sad, sigurno je da su i oni zaposleni na tim popratnim poslovima bili mlađi. Također NASAin budžet je smanjivan svako desetljeće iza 1960ih pa je i to uzrok manjem zapošljavanju novih ljudi.

I sad ćemo te sve faktore zanemariti i reći ćemo kako je firma koja je monopolizirala javni novac bolja jer je - mlađa!

Možda su ti amerikanci zatvorili firmu jer si prestar?

syncmaster245b kaže...
konjRR kaže...

Jos tamo 2016-17 sam tvrdio da bi Sanders pomeo pod sa Trumpom na izborima 2016-te, no ne treba zaboraviti ga je torpedirala Hillary (i to na prilicno gnjusan nacin), a on je ko' dobar stranacki vojnik nastavio izvrsavati zapovjedi, sto mi je malo promijenilo pogled na njega.

Sto vise citam o toj americkoj politici, sve vise, ovako iz retrospektive, simpaticniji mi je Ron Paul, covjek koji je zadnjih par decenija postao kao nekakvo lice libertarijanske opcije, no kao i svi drugi bio sam pod utjecajem propagande i nisam istrazivao dalje od naslova.

Preporuka svima koji su siti "lijevih i desnih" poslusati Dave Smitha.

Libertarian podcaster and comedian Dave Smith said on the Liberty Lockdown show last month that "all of our troops should come home and be stationed around our borders." He continued saying that "if you believe in open borders right now, under current circumstances, you're an insane person, and you're as bad as a communist."

Možeš li mi ti kao propagator "Libertarijasntva" objasniti kako istovremeno netko može biti libertarijanac i zagovarati vojsku i to vojsku na granicama!? To je kao da časna sestra ima kupleraj.

Zanimljivi su libertarijanci u Americi, nekako ispadne da kad zagovaraju "malu" državu da se to odnosi samo na socijalu, a ne na vojsku i policiju.

syncmaster245b kaže...
konjRR kaže...

A doslovno nista.

Jedno vrijeme je imala medijsku paznju sa onim "The Squad" timom no prokockali su to sve radi kratkorocnih politickih bodova i pritom ignorirajuci svoje biracko tijelo.

Na njenu zalost, ostati ce upamcena po kongresnom saslusanju, na kojem ju je pomeo Tom Homan, tadasnji, a vjerojatno i buduci, kako to ameri sada vole reci, "border tszar"

Kako je oprao pod s njom? Osim ako ti je ženski, uznemireni glas dokaz da je izgubila?

Traženje azila je legalno u svakoj državi na svijetu. I ako se netko pozove na to ne čini se kazneno dijelo.

U biti gnjusno je da je tip imigrante koje je njegova politika i uzrokovala, momentalno i bez oklijevanja usporedio sa "domestic violenece" i pijanim vozačima.

Gnjusno.

A libertarijanac!

Asylum in Croatia

You must request protection/asylum immediately, as soon as you enter Croatia. It can be at the border crossing, at a police station or with the first police officer you see, or at the Reception Centre for Foreigners (Detention Centre). In exceptional cases, you can also express your intention to seek protection in the Reception Centre for Asylum Seekers. You can also request protection if you have been caught while irregularly crossing the state border or irregularly staying in Croatia.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2024 11:22 (wyks).
16 godina
wyks kaže...

U biti gnjusno je da je tip imigrante koje je njegovapolitika i uzrokovala, momentalno i bez oklijevanja usporedio sa "domestic violenece" i pijanim vozačima.

Moram se tu ispraviti, tip je bio u administraciji Obame, da se ne izostavi ključan podatak.

Demokrati sa imigracijom imaju bizaran odnos, možda najistaknutiji primjer gdje su prvi počeli sa nekom praksom ili čvrsto stajali "bipartizanski" kod nekih ključnih odluka, da bi tu i tamo neki "progresivniji" glas napadao Trumpa zbog tih odluka.

I ovog Homana odlikovao je Obama, iako je već 2014. zagovarao odvajanje roditelja od djece kao efektnu metodu suzbijanja imigracije.

17 mjeseci
Drago kaže...
millennial kaže...

I dalje ne čitaš linkove koje šalješ i šalješ linkove iza paywalla. Ponovo u naslovu "svjedočansto pilota o Trumpu", a u tekstu - ništa od toga. 

Ne kužim što želiš od mene kad ti se samome ne da čitati to što šalješ okolo.

Ček, ti stvarno meni pišeš o ne čitanju, a ti doslovno nisi pogledao što sam napisao, jer da jesi vidio bi da sam ti i citate izvadio jer sam nakon prošlog posta shvatio da ne čitaš. 

I za to dobiješ 3 TU. 

Da probam nacrtati? Možda ti je tako lakše?

U tekstu ništa od "toga", a doslovno druga rečenica kaže:

"Larry Visoski, the first witness in Ms Maxwell's sex-trafficking trial, recalled flying Prince Andrew, Bill Clinton, Donald Trump and Kevin Spacey."

Sljedeći tekst, opet sam ti izvadio citat, vidi sad sam ti i obojao u zeleno:

"The names of some high-profile passengers came out under cross-examination on Tuesday, as a lawyer for Ms. Maxwell, Christian Everdell, asked Mr. Visoski if he remembered flying “pretty important people,”naming Bill Clinton, Donald J. Trump, Prince Andrew, Robert F. Kennedy Jr. and the actor Kevin Spacey. Mr. Visoski said that he remembered traveling with all but Mr. Kennedy and that he did not recall whether he ever flew the family of Mr. Trump, who traveled on the plane before his presidency."

I još sam tu stavio puno drugih linkova i argumenata, ali kao da je to bitno kad ne čitaš.

Potpuno besmislena rasprava kad je s druge strane sugovornik koji smatra da sve zna i u svemu je u pravu. 

8 godina

I ovo da docekam

Drago je labeliran kao radikalni Trumpovac od strane aktivisticke omladine.

Video very related

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 15:34 (Gebirgs).

0 0 hvala 0
16 godina
Gebirgs kaže...

I ovo da docekam

Drago je labeliran kao radikalni Trumpovac od strane aktivisticke omladine.

Neznam da li si ovo napisao kao lagani podjeb, ili ne, ali Drago  je jedan od rijetkih na ovom forumu, za kojeg mi se cini da nije dvodimezionalan u politickom smilsu, kao sto je vecina sudionika na ovom forumu.

Elem, razmilsi malo da li i ti razmisljas i mjeris druge ljude u dvodimenzionalnom smislu pa imas neku odredjenu potrebu "nabijanja na nos" i posljedicno nasladu kada osjetis da su pogrijesili prema tvom nahodjenju .

Na kraju krajeva, koja je poanta bila tvog upisa?

Sto si nam zelio poruciti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 17:06 (syncmaster245b).
8 godina
syncmaster245b kaže...

U odredjenim ideologijama, aktivizmu, wokenessu if you will, postoji vrlo izrazena iskljucivos prema svemu sto se ne poklapa s naravouceniem koje propovjedaju. Izmedju tesko da postoji. Trodimenzionalnost kako je nazivas je takodjer rubna hereza.

Jasnije?

16 godina

Znaci ako nisi lijevo onda si desno? Ali ako se 30% poklapas sa lijevim 30% sa desnim i 40% mislis da su jedni i drugi debili kaj si onda ti?
Zasto sve mora biti bijelo ili crno? Zasto je sve tipa ili si sa nama ili si protiv nas? Ok, podijeli pa vladaj se jos uvijek dobro nosi ali to puse samo podkapacitirani i odbijam biti lijevi ili desni. Zasto je problem imat zdrav razum i mislit vlastitom glavom te postavljat nepopularna pitanja?

Na kraju dana to su nesnosno bogati ljudi koji hodaju preko leseva i nije im stalo do nikoga osim samog sebe, tak da nemojte se zavaravati da bilo tko od njih radi nesto za sveopce dobro. Svi koji idu u politiku su gamad ili imaju neki oblik mentalne retardacije. Primjera radi Kolinda, ona je srala kak bude RH na razini Svicarske ako ju izaberu a ona ima tocno nula utjecaja kao predsjednik na bilo sto osim vojske. Znaci laz odma u startu! Recimo napravis stranku obecas smanjiti place u saboru, penzije, slozis zakon da se volontira i to ti je program. Ako se i docepas Sabora ti nemas vecinu i ne mozes progurat zakon, kaj znaci da si idiot jer toga nisi bio svjestan u startu ili si lazov!

Nist se vi se nekirajte, Musk bude jos bogatiji, Trump bude jos bogatiji a vama osobno se najvjerojatnije nece desiti nista, pod uvjetom da ne dozivimo armageddon. Trump je vec jednom bio el presidente i kaj sad? Nista, tocno nista. Nemam vise, nemam manje, same shit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 11:05 (NEW_MAN).
16 godina
Gebirgs kaže...

U odredjenim ideologijama, aktivizmu, wokenessu if you will, postoji vrlo izrazena iskljucivos prema svemu sto se ne poklapa s naravouceniem koje propovjedaju. Izmedju tesko da postoji. Trodimenzionalnost kako je nazivas je takodjer rubna hereza.

Jasnije?

Da. I?

Nista nova nisi rekao.

Nije da je bilo nejasno iz prve, ali i dalje ne razumijem na sto ciljas?

Mozda sam propustio neki Dragin upis na kojeg se referiras?

14 godina

Ako ne nista, bar nas Kata čita

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/peovic-cak-je-i-ultraliberal-hrebak-protiv-dvojnog-rada-doktora-kekin-i-mozemo-nisu/2620279.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

Peović: Kekin priprema japanska jela u kuhinji koja koštaju kao pola nečijeg stana

Edit

Evo cak je i index ispravio (c/p sam naslov sa indexa).

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2024 19:50 (ivan dragi).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
ivan dragi kaže...

Peović: Kekin priprema japanska jela u kuhinji koja koštaju kao pola nečijeg stana

čisto da te malo ispravim, onako je ispalo da jela koštaju pola stana 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice