Aplikacija trenutno nije dostupna u Hrvatskoj. :(
Inače, meni je zanimljivo isprobati je pošto imam tinitus već par godina i svašta sam probao no nema pomaka.
Za sad najbojji tretman je slušanje zvuka zrikavaca, s time da je najefikasnije uživo. Ljeti kad sam u kampu na moru tinitus gotovo nestaje. Čim se vratim s godišnjeg, vraća se i tinitus.
MindEar, aplikacija koja pomaže da se lakše nosite
- poruka: 9
- |
- čitano: 10.775
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam se vec navikao i nije neki problem. Medjutim, jedanput mi se pojavio nakratko tinitus niske frekvencije. Taj je gadan jer se taj zvuk ne doima kao fejk. Hvala Bogu, to je bila jedna vrlo kratka epizoda.
Oh znaci ima nas
Meni u lijevoj strani visoka frekvencija, a u desnoj u poslijednje vrijeme imam nisko nesto kao struja
Navecer se upali neki youtube video i vecinom se spava ko beba. Tokom dana nisam ni svjestan da je tu
Visoka frekvencija u desnom uhu 36 godina. Pojavio se u trenutku jednog vježbovnog gađanja u vojsci (nije bilo ni prvo ni zadnje), bio odmah kod doktora ali nisu mogli ništa utvrditi...
kod mene isto zuji već godinama, nekad iritira, nekad uopće ne idem za tim. imao sam manje oštećenje uha, unutarnji dio i nekoliko godina kasnije pojavio se tinitus.
kažu da white noise pomaže, imate ga na youtubeu pa probajte.