Malo drugačija CAPTCHA – Zaigrajte Doom i pokažite

poruka: 4
|
čitano: 2.026
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Malo drugačija CAPTCHA – Zaigrajte Doom i pokažite".
16 godina

Bilosta samo da nije ona glupa mikrosoftova od 10 koraka koju je nemoguce proci....

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Malo drugačija CAPTCHA – Zaigrajte Doom i poka
Nakon sto sam fejlao deset puta za redom googlovu captchu sa autobusima, poceo sam preispitivati prirodu svoje stvarnosti.
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 mjeseci

Puno bolje nego Googleova nekad gdje te zbuni sa klikanjem motocikala ili bicikala pa poludiš jer nisi ziher da li je box pokriven sa slikom ili ne. Ovdje barem možeš sa par pokušaja preći istu captchu kao u dobrim starim DOOM danima na DOS verziji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Uh, sjećam se Dooma, još tamo iz davnih dana DOS-a. Nikada nisam mogao igrati duže od 20 minuta, nakon toga mučnina i glavobolja. Probao sam i ovu captcha i mogu vam reći da nisam čovjek. Mislim da ću ugovoriti full scan tijela, da utvrdimo što sam zapravo.

dolazim odmah - Godot
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice